PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122110
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

gify, spoilery, życiowe porady, kręcenie beki, terapia zbiorowa

użytkownik usunięty

Avek <3333333333333333

użytkownik usunięty
Kate123

Jak on na nią paczy <333

aaaaaaaaa, już chcę ten odcinek :D
A jak tam po odcinku TVD? :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja też, umieram :D Nie znoszę świąt, ale w tym roku będą to moje pierwsze święta z OTP :D
All the awards dla Narducciego:D

Ten odcinek był po prostu genialny. Brak mi słów. Wiedziałam, że on nas nie zawiedzie :D

użytkownik usunięty
Kate123

Nasz mistrz :D Niestety scenariusz do następnego odcinka współtworzyła Julie, so...

4x02 też był Julie, a był świetny, więc może nie będzie tak źle :)

użytkownik usunięty
Kate123

O, czyli to Julie umiejscowiła Elenę z torebką krwi w otoczeniu kilkunastu osób, nie wspominając o ślepocie na memorialu (serio, nikt nie zauważył Connora? Widok na niego miało mnóstwo ludzi:D). No ale masz rację, pomimo tych absurdów odcinek był dobry, więc pewnie i tym razem też tak będzie ;)

To jest serial i nie zawsze wszystko musi być logiczne :P Ja teraz już jestem dobrej myśli i nic mi tego nie popsuje :D

Cudzoziemka87

http://www.youtube.com/watch?v=yejhQ8laHHM&feature=channel&list=UL Damon and Elena - "I Wonder If You Wonder About Me Too" <3

ocenił(a) serial na 8
Rainn

śliczne!

Cudzoziemka87

http://holdingonmyheart.tumblr.com/post/35332604898/havent-we-already-been-here- before-with-jeremy -> delenowy roadtrip na bahamy :D

Cudzoziemka87

nie oglądałam odcinka, kto mi w delikatny sposób zdradzi czego mam się spodziewać? :P jest dobrze czy kiepsko?

Cudzoziemka87

Jest dobrze :D Shitlena się sypie :D

Rainn

niach, niach <3 dzięki za dobre wiadomości

Cudzoziemka87

Jest nawet lepiej niż dobrze :D Koniec Steleny jest bliższy niż kiedykolwiek :DDD

Kate123

jupiiiiii! chociaż z drugiej strony żeby nie było, że teraz się rozstaną, a potem Sztef-hero przyniesie ten badziewny eliksir i Elcia znów będzie za nim latać :/

Cudzoziemka87

Nie ma takiej opcji, bo z tym lekiem to będzie jakaś ściema. Tak myślę.

Kate123

No nie był to najlepszy pomysł... nagle po 1000 lat przypomniało im się, że jest lek na wampiryzm? bitch please, przecież Pierwotniaki już dawno by to rozpracowały i to bez Stefcia. W ogóle fakt, że chcą go zdobyć dla Eleny jest żałosny, tak jak ten wcześniejszy motyw, że Bonnie pójdzie w zaświaty po ducha Eleny xD rany, nie możemy się po prostu pogodzić z tym, że Elena jest wampirem?!? uczepili się tego jak pijany płota, a przecież to jest serial o wampirach i ona już dawno powinna być jednym z nich...

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

To będzie taka sama ściema jak z tą klątwą, zobaczycie.

no oby Blushek, i tak zawsze i wszędzie Elena jest w centrum wszechświata, zdobywanie tak ważnego leku tylko i wyłącznie dla widzimisię Stefcia, który woli smętną Elenę sprzed transformacji, jest po prostu głupie

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Zbyt łagodnie napisałaś to o Stefku... :P Musisz zobaczyć rozmowę Defanową na końcu:/ Ciekawa jestem co zaślepieni fani Stefana piszą o tej scenie.

relacje Steleny można opisać jednym zdaniem: "chodźże ze mna w dupę ciemną" i taka prawda, osobno są o wiele bardziej strawni :) dobra, dobra, odcinek zostawię sobie na wieczór, bo muszę pozoałatwiać parę spraw i iść na zakupy, ale za to poteeeem: epicka porażka Szitleny w nowym odcinku <3

"SE stans saying Damon doesn't care about Elena when he says 'I'm fine with either way'. " ;]

ocenił(a) serial na 6

Miejmy nadzieje.. bo inaczej to bedzie masakra..

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ta awantura byla elegancka :D i to jak Elka nie ufa Steffowi..

byledopiatku

Bardzo mi było szkoda Eleny co prawda, ale ta kłótnia była cudowna <3 :D Oby więcej takich :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Coraz gorzej bedzie, bo nawet po tym wszystkim Steff sie nie przyznal, a jak jeszcze wpkuje w to wszystko Jerra to swiec Panie nad jego dusza :D mam nadzieje tylko, ze Damon za bardzo sie nie zaanagazuje i po raz wtory dowiedzielismy sie kto jest naprawde dobrym bratem...

byledopiatku

Właśnie. To Damon jest dobrym bratem i nawet za to wszystko co Stefek zrobł on i tak za nim stoi. Zobaczymy jak to się dalej rozwinie, co będzie z Jerem.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Dokladnie, ciekawe czy Steff zrobilby to samo czy od razu by polecial powiedziec jaki to Damon jest okropny do Elki.. Boze co za fuc king egoista.. Teraz to ja nie wiem jak ja wytrzymam do 4x07.. kuzwa siedze w robocie i zamiast cos robic to sledze forum :D

ocenił(a) serial na 10
byledopiatku

ja też chcę już 4x07 :)

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

http://www.youtube.com/watch?v=N1DhCjumqcw piosenka dla Shitleny i Stelenowców :P

OMG! THIS :DDD

użytkownik usunięty
Kate123

Tak czytałam wasze wypowiedzi o Stelenie i zaczęłam nucić "You're going down, down" i nagle mnie olśniło, że to idealna piosenka na tą cudowną chwilę:D

ocenił(a) serial na 6

Stefan juz niebawem zostanie wyruchany przez swoje klamstwa.. Sam sobie zgotowal ten los.. nosz ciekawa jestem reakcji Elki jak sie dowie... :D

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cudzoziemka87

Mówiłam, że przez Stefka wszystko się spieprzy? I to co zrobił. No brakuje mi słów, żeby to opisać.

ocenił(a) serial na 4
Cudzoziemka87

Hejka :) Obejrzałam odcinek, przy którym wynudziłam się za wszystkie czasy. Nie po raz pierwszy zresztą.
Sto razy lepiej się bawię podczas oglądania "Merlina" ;D

xena_4

Ksenia, ja mam taką teorię: Ty po prostu nie lubisz TVD xDDD

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 4
Cudzoziemka87

Kochana, ja uwielbiałam ten serial tak do połowy trzeciego sezonu. Nawet miał u mnie bardzo wysoką ocenę (co się u mnie tak często nie zdarza). Ale potem już tylko była tendencja spadkowa. Nic na to nie poradzę, że widzę te odcinki inaczej, niż wszyscy.
Poza tym, gdybym nie lubiła tego serialu, to bym dawno przestała oglądać. Proste.

Cudzoziemka87

W którym odcinku Matt i Caroline zaczęli się spotykać?

Cudzoziemka87

Nawet nie czytam co było w odcinku ale chcę bez spoilerów i jednym zdaniem- będę wyzywac na odcinek tak jak tydzień temu?:P

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Bedzie ok :D

byledopiatku

to oglądam:D

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Narducci jest moim mistrzem. On zawsze potrafi po słabych odcinkach podciągnąć poziom. Odcinek genialny, trzymał w napięciu. super :)

Aduś :************ Odcinek cudowny, cały tydzień będę miała dzięki temu dobry humor :DDDD

użytkownik usunięty
Kate123

:******************** no ja cały weekend :D
tyle cudownych scen.. ale o tym w następnym temacie :D

Wiedziałam, że ten odcinek Nas nie zawiedzie :)