PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121926
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Nareszcie się doczekałyśmy :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r442e0qrShc
Więc cieszmy się tym :D
Delena is CANON <3

użytkownik usunięty
Kate123

chcecie dodać do scenek to: http://www.youtube.com/watch?v=th1hreWPiN4 ? ;)

jestem za :P

ocenił(a) serial na 10

Taaaaak ! ;D Obowiązkowo !!!

Tak! I "you"

użytkownik usunięty
Kate123

ej no, czemu nie ma Meredith w odcinkach ? :(((

użytkownik usunięty
Kate123

Może Elena posłuchała Damona w kwestii sukienek, bo to już z założenia w rozmowie miało być dwuznaczne? A tak jak mówiłyśmy wcześniej, sire bond może dotyczyć jakichś istotnych kwestii? Np związanych z wampiryzmem?

ocenił(a) serial na 10

Mnie to sire bond do końca nie przekonuje... Wiem, że to potwierdzona sprawa, ale Elena nie zawsze przecież słuchała Damona np. w 6 odcinku Damon dwa razy powiedział Elenie "powinnaś zadzwonić po Stefana", a ona, że nie chce go widzieć. Ta więź nie działa u nich tak jak u hybryd...

ocenił(a) serial na 10
Kate123

Ej a może to Bonnie i Caroline powiedzą Elenie o więzi?

Ezaroth

Jestem pewna, że Car byłaby bardzo szczęśliwa mogąc przekazać wieści. I zrobiłaby to w pozbawiony empatii sposób -_-

użytkownik usunięty
Rainn

"I told you Stefan is your epic luv"

ocenił(a) serial na 10

Jak ona to jeszcze raz powie w tym sezonie, to chyba rozwalę monitor!!!

ocenił(a) serial na 10
Rainn

To samo chciałam napisać. Elena pewnie powie dziewczynom o nocy spędzonej z Damonem, a Caroline nie odmówi sobie przyjemności zepsucia jej tej chwili. Na wyborach , moim zdaniem zachowała się jak suka.

natalia58

Kurde oby nie:/ Może Stef chociaż raz zachowa się w porządku i zabroni Caro mówić Elenie o sire bond zanim się nie dowiedzą o tym czegoś więcej... Chyba jestem naiwna że mam taką nadzieje...:/

ocenił(a) serial na 10
_Sloneczko_2034

Mam nadzieję, że tą informację usłyszy od Damona i że on z nią jednak nie zerwie...

ocenił(a) serial na 9
natalia58

A ja właśnie myślę,że może to usłyszeć od Caroline,bo ta pipa pewnie nie będzie mogła wytrzymać,żeby podzielić się "radosną nowiną":/ Albo zrobi to Stefek:/

ocenił(a) serial na 10
olcha262

Ciekawe jak zareaguje Elena. Plec mówiła, że będzie ona szczerze wierzyć w prawdziwość jej uczuć do Damona. Mam nadzieję, że nie zwątpi, bo Damon pewnie będzie załamany ;/ Biedak - w końcu zaznał szczęścia z kobietą, którą kocha, a teraz będzie pewnie myślał, że to nieprawda......

ocenił(a) serial na 9
_Sloneczko_2034

Stefek jest teraz wielce pokrzywdzony i na pewno nie zachowa się w porządku,a można to wywnioskować z tego co on mówi do Damona na promo i w tej scenie:/

olcha262

:/ nieeeeee... Ja narazie nie dopuszczam do siebie takiej myśli że ktokolwiek inny może jej o tym powiedzieć....

ocenił(a) serial na 10
_Sloneczko_2034

Stefek to wał zbolały, a to coś na poprawę nastroju ;p
http://25.media.tumblr.com/tumblr_meey2hBmHL1rcladuo1_500.png

natalia58

xDDDDD

ocenił(a) serial na 10
Nemesia

Ciekawą rzecz znalazłam na tumblrze:
Who's the good brother?

Damon:

I don’t deserve you, but my brother does.
He screwed us over, but he had a good reason. He saved Klaus to save me.
You should call Stefan.
This rough patch you two have been going through is not what you think. Everything he’s been doing, he’s been doing for you. To help you.

Stefan:

I have the one thing that you never will… Her respect.
You’re better than him, Elena.
She’s sure as hell better off without you.
What’s impossible is that she doesn’t see how wrong you are for her

natalia58

Stefan od zawsze gra nieczysto i jeszcze wmawia Damonowi że jest gorszy od niego i nie zasługuje na Elenę. Damon nigdy nie udawał i mówił prawdę, a to sprawia że jest lepszym bratem.

ocenił(a) serial na 9
natalia58

ot cała prawda o Stefanie. Ma w nosie Damona i zawsze zrobi wszystko,żeby się wybielić i,żeby wszystkim dookoła pokazać jaki to on szlachetny i dobry,a Damon to cham.

ocenił(a) serial na 10
olcha262

Dziwię się, ze Damon w ogóle będzie chciał z nim jechać do Nowego Orleanu.... Mógł pojechać sam, a tak to się zaś biedak nasłucha w siebie zwątpi...

natalia58

Musi się przekonać czy to prawda ta sired bond dlatego jedzie, a mógłby zostać w tym czasie z Eleną :((((

ocenił(a) serial na 10
Nemesia

Jeju stresuje mnie trochę ten kolejny odcinek... Jak to się potoczy?!?!?! Aaaaaaa ;p

natalia58

Będzie dobrze, trochę emocji nam się przyda xD

ocenił(a) serial na 10
Nemesia

Ostatnio sporo tych emocji ;p Jeszcze parę takich odcinków i dostanę zawału!

natalia58

Nie tylko Ty :D Wszystkie tutaj dostaniemy zawału nie długo... bedą musieli zrobić jakiś zbiorowy pogrzeb :P

natalia58

http://static.tumblr.com/au0mp6p/hTnm7552e/tumblr_m6dxenzwjc1qik2bvo1_500.gif
Będziemy cię reanimować, jakby co :P

ocenił(a) serial na 10
Nemesia

;D to miło, że się o siebie troszczymy ;p

natalia58

Musimy trzymać się razem i przetrwamy wszystko nawet chwilowe zerwanie DE :D

ocenił(a) serial na 10
Nemesia

Wkurzę was trochę ;p Dziś przeczytałam największą głupotę, jaką tylko Stelenowiec mógł wymyślić..... Otóż przeczytała, że Elena została zgwałcone przez Damona! Dacie wiarę?!?!?!?

użytkownik usunięty
natalia58

Oj tam,nie przejmuj się, ja nie zwracam na to uwagi :p
Kurde,mam przeczucie,że Delena będzie razem, tak naprawdę razem w tym sezonie,bez tego całego sire blood i innych beznadziejnych rzeczy....nie wiem dlaczego mi sie tak wydaje,może poprostu tego chce ;d

natalia58

hahhah aż się oplułam, chyba jest ślepy, jakby co to Elena wszystko zaczęła i ta rozerwana koszulka aaaaaa xD

Nemesia

A do tego pewnie jeszcze Damon ciągnął Elenę za włosy do sypialni, co za ludzie

ocenił(a) serial na 10
Nemesia

;D Specjalnie się nie opierała...

natalia58

No co Ty nie widziałaś, opierałasię tak, że aż zdarła sobie paznokcie o podłogę xDDDD

ocenił(a) serial na 10
Nemesia

;D Naiwni Stelenowcy ;p

natalia58

Według nich Damon zgwałcił/chciał zgwałcić Elenę już w 2x01, so...

ocenił(a) serial na 10
Rainn

Nie pogadasz... ;D

ocenił(a) serial na 9
Rainn

Damon to w ogóle jest gwałcicielem na skalę światową od 160lat! xD

ocenił(a) serial na 7
natalia58

No przecież oni uważają, że sire bond dziala jak tabletka gwałtu, więc co się dziwisz...

ocenił(a) serial na 10
lola881

Wiem właśnie...macie rację, szkoda nerwów!

natalia58

A tam trzeba sobie czasem pogadać ;P

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Jesteś naiwna, Caro pobiegnie do Elki a Stefek do Damona dzielić się "radosnym odkryciem"... :/

Kate123

http://www.youtube.com/watch?v=zuuaEsEyse4&list=UL Damon & Elena || I know you care
http://www.youtube.com/watch?v=bVfwzF6EJW4&list=UL You always want what you're running from. | Damon&Elena

użytkownik usunięty
Kate123

Hej.

ocenił(a) serial na 10

Hej ;D

Hej :***