Nareszcie się doczekałyśmy :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r442e0qrShc
Więc cieszmy się tym :D
Delena is CANON <3
"którzy darzą się głębokimi uczuciami..." <3 Ok na chwilę przestanę się martwić ;D
Popłakałam się, gdy okazało się, ze sirebond to jednak prawda... A wy się tym nie martwicie? ;/ :(
A czym tu się martwić? :D To i tak niczego nie zmienia i nie ma znaczenia, bo Elena była zakochana w Damonie już wcześniej. Będzie musiała po prostu teraz Damonowi to udowodnić. Sztefyn strzeli takie kazanie, więc nic dziwnego, że Damon będzie miał wątpliwości.
Wie, że Damon nie kazał jej siebie pokochać i tak dalej, ale czuję, że nam to spieprzyli.... Boję się, ze jak dojdzie do zerwania tej więzi to Eelna otrząśnie się i uzna, że Stafan to jej epic love - KUR W A ;(
nie.
Przecież Elena nie wróci do Stefana, będzie robić wszystko, żeby udowodnić Damonowi swoją miłość. Jak inaczej miałaby to zrobić? Słowa "I love you" nie padłyby z jej ust przez długi czas, bo wiedziałaby, że Damon poczeka. A tak? Sama będzie się musiała nad tym zastanowić, ale gdy sobie przypomni o tym, co czuła przemianą, to będzie go do tego przekonywać.
Elena kochała go wcześniej - teraz jest to spotęgowane, po prostu.
A TVD to serial o trójkącie, więc muszą dać Stelenowcom jakiś argument, prawda?
perfekcyjne zakończenie byłoby takie: Stefan, Car i inni Stelenowcy będą chcieli zerwać tę niby więź zniewalającą Elenę, do końca nie będzie pewne czy to miłość czy tylko uzależnienie związane z krwią, a gdy nagle jakoś tę więź uda się przełamać, okaże się, że Ela i tak kocha Damona i więź nie miała nic do rzeczy! a tak na poważnie, na pewno gadka o więzi wzbudzi wątpliwości, oby tylko Elena była zdeterminowana i nie poleciała znowu do Pierdzimączki :/ swoją drogą, więź czy nie więź, Elena powinna zrozumieć, że z Damonem ma szansę być szczęśliwa, ze Stefanem - nie.
Masz rację.
popatrz, do mnie dopiero teraz to dociera, ale Klaus jest powiązany ze swoimi hybrydami, ale czy one go kochają? Nie. Czy chcą iść z nim do łóżka? nie. Więc uczucia Eleny NIE SĄ spowodowane przez sire bond, one sa spotęgowane przez wampiryzm - po prostu. A do tego dochodzi po prostu bond, ale to nie ma nic do ich miłości. :)
racja, a co innego jeszcze, jakby Elena jako człowiek nienawidziła Damona, a nagle by jej się zmieniło... a prawda jest taka, że od 1 sezonu coś ją do niego ciągnęło, zawsze się z nim dobrze bawiła, czuć było między nimi pasję, wampiryzm to spotęgował, ale też wróciły wspomnienia + Stef ją okłamywał i nie potrafił zaakceptować jej jako wampira, sam jest sobie winny... a przypominam, że w Motelu Elena jeszcze nie była wampirem i co?
no właśnie, w tym rzecz :)
Dzisiejsze "fix you" Stefana to przesada.. jak ja go nienawidzę ;/
a w ogóle ta ich więź... wybrali tę samą sukienkę? Damon uspokoił Elenę? faktycznie, więź jak nic :////
To jego szczęście będzie pokazane na początku 4x08, tak myslę http://25.media.tumblr.com/tumblr_meam3sXuYy1rsh4mao1_500.gif :DD
najpiękniejsze w tym wszystkim jest to, że Elena zostaje z nim na noc, zostaje u niego w łóżku, przytuleni, całą noc.. awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
No nie wiem czy to będzie cała noc, a nie po prostu kontynuacja, bo Stefek na bank zaraz tam poleci i wszystko spieprzy. No ale przynajmniej będziemy mieć kolejną Delenową scenę na początku odcinka :)
Wiedziałam, że jak będzie DEx to będzie seksownie i w ogóle, ale to najlepsza taka scena ever!!! Widać nie tylko namiętność, ale również miłość i oddanie! Jak nam to spieprzą tą sirebond to się wkur*** :p
"I always say wrong things" - Caroline
"Just because I talk a lot doesn't mean I always know what I'm talking about." - Caroline
http://media.tumblr.com/tumblr_mc5saoNl2F1r8ve2q.gif
"Stacja CBS zamówiła 13 odcinków serialu na podstawie powieści Stephena Kinga 'Pod kopułą'. Tytuł ten miał pierwotnie zostać zrealizowany przez Showtime, która należy do CBS Corporation, jednak postanowiono przenieść tytuł do większej stacji. Scenariusz napisał Brian K. Vaughan, znany z jednego z ulubionych seriali Stephena Kinga, 'Zagubieni'. Sam King jest jednym z producentów wykonawczych. Reżyserem pierwszego epizodu będzie Niels Arden Oplev, znany z ekranizacji 'Dziewczyny z tatuażem'. Serial nie będzie wierną adaptacją powieści, zmieniono go na potrzeby formatu jakim jest serial, inne może być też zakończenie w razie gdyby serial chciano kontynuować. Pod kopułą pojawi się na antenie latem przyszłego roku."
Bardzo dobrze! :D Tylko, że to kolejny serial do oglądania... :/ :)
DAMON IS RED, STEFAN IS BLUE - I JUŻ WIEMY, DLACZEGO SUKIENKI BYŁY W OPISIE. genialne.
elena's mom: dead
elena's dad: dead
elena's birthmom: dead
elena's birthdad: dead
jenna: dead
alaric: dead
caroline: won't stop harassing elena because she doesn't like her breaking up with a boyfriend she doesn't love in the same way anymore
stefan: wants to "fix" elena, willing to kill jeremy to do it
jeremy: wants to kill elena
bonnie: not here
damon: "i think you've never been more alive"
everyone else: "OMFG ELENA ONLY LOVES HIM BECAUSE HIS BLOOD CHANGED HER!!!111"
THISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
uwielbiam, gdy Damon mówi o Elenie...
http://damons-happiness.tumblr.com/ może być, czy pozostać przy jasnych kolorach? czy w ogóle inny szablon? szczerze :P
Wstępny wynik oglądalności to najprawdopodobniej - 3,20 mln :DD No po takim zwiastunie co się dziwić :D
"Damon had a fu cking tear in his eye during the last kiss, guys. That’s how happy he was to be with Elena, to be chosen.
A single tear.
I just"
what omg
mówiłam, mówiłam, mówilam cały wczorajszy dzień o sirebond to nikt mi nie chciał wierzyć :( od kiedy tylko elena wybrałą tę czerwoną sukienkę i zobaczyłąm reakcję caroline wiedziałam, ze to okazę się prawdą :(
Ja niestety też, a tak cie przekonywałam, ze to nieprawda... Trochę to było naciągane na potrzeby odcinka. Też się na początku załamałam, ale Elena kochała Damona już wcześniej i to nie wpływ więzi. Dam głowę, że Damon będzie chciał być fair i powie Elenie, że nie mogą być razem... Liczę, że ona o niego powalczy ;D
http://24.media.tumblr.com/tumblr_meb9f4aYzB1rbz5iso1_500.jpg
;D poprawił mi się humor ;D
:D Będzie pięknie, teraz to czuję.... Odcinek był boski, a DEx 1000 % lepszy niż się spodziewałam. Scena była piękna i magiczna, szkoda, ze przerywana paplaniem Stefana i Caroline.... Piosenka "Kiss me" idealna do tej sceny, a ja myślałam, że będzie za wolna ;p
Gadanie Stefka i Caro mogli zostawić na koniec albo przed sceną seksu, bo to było strasznie denerwujące jak w takim momencie przerywali. No ale i tak jestem przeszczęśliwa :D I teraz będzie tylko lepiej :D