PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122075
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

jak wyżej :))

Brooklynne_Accola

Tak, to on!

ailimenna

Jer znów będzie miał chwilę słabości i będzie chciał zaatakować Elenę. A na zdjęciach Bonnie&Shane profesorek tak intensywnie się wpatruje w Bonnie jakby ją hipnotyzował ;p

To kto zostaje do 2?:D

Ja!!! Wahałam się, ale te zdjęcia mnie tak pozytywnie nastroiły, że nie mogę sobie odpuścić nocnego oglądania :D

ailimenna

Nie mogę się już doczekać:DDD Chyba nici z pisania pracy, będę ciągle myśleć o 4x10 i 4x11 :DD

Ja też!! Ja miałam się uczyć na jutrzejsze zaliczenie, ale w tych okolicznościach jest to wyjątkowo trudne xD

Ja ;p

http://25.media.tumblr.com/8fd94c2353dbfd77bb84e46342cc8932/tumblr_mgscl7LbMt1rn x743o1_500.jpg AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

KATE GDZIE JESTEŚ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111

KATE PRZESTAŃ JEŚĆ I PRZYCHODŹ TUTAJ

KATE

To też z 4x11?

ailimenna

TAK!!!!1

AAAAAA!!!! I can't! <3

na 99% to jest zdjęcie z 4x09, coś im się musialo pomylić. ze sceny gdy damon "uwalniał" elenę

http://i49.tinypic.com/34r9ity.jpg 4x09
http://25.media.tumblr.com/8fd94c2353dbfd77bb84e46342cc8932/tumblr_mgscl7LbMt1rn x743o1_500.jpg nowe zdjęcie
ma tą samą bluzkę

http://media.tumblr.com/tumblr_mezyd7esu51rbr0in.gif

wolałabym żeby to foto było z 4x10...

http://i45.tinypic.com/2646h46.jpg :)

Dobra, nawet jeżeli to zdjęcie z 4x09 to i tak Jer jest w MF, więc Damon też musi być w MF ksjdksjdksdjksd

OMG, CO SIĘ DZIEJE? NAWET NA CHWILĘ NIE MOGĘ IŚĆ SPAĆ :D
JER WRÓCI DO MF :DDDDDDDDDDDD
SO, DAMON PEWNIE TEŻ :DDDDDDDDDDDDDDDD
ASDFSGHDJFGKDHFLJKGJHKJ;LK

Kate123

KATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
CZEMU NIE PRZYCHODZIŁAŚ JAK CIĘ WOŁAŁAM
FOCH
JER WRÓCI DO MF W 4X11
ALE CO W TAKIM RAZIE ROBIŁO ZDJĘCIE WNĘTRZA LAKE HOUSE W GALERII Z 4X12??

BLUSZEK, USŁYSZAŁAM TWOJE WOŁANIE WE ŚNIE I JAK NAJSZYBCIEJ PRZYLECIAŁAM TUTAJ :D
MAM JUŻ MILION TEORII :DDDD

Kate123

Napisz chociaż jedną:D

Dobra, to taką najbardziej pesymistyczną :P Może to są jakieś halucynacje Jera, że jest w domu i znowu chce zabić Elenę :P

Kate123

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lyoxxhC6QJ1ro91bjo1_400.gif

Chyba niewyspana jesteś, wracaj do łóżka:P

No co :P Klaus będzie chciał to wszystko przyspieszyć, może zmusi Jera do zabicia hybrydy, bo postawi Matta w niebezpieczeństwie. A jak wiemy, im więcej wampirów zabije Jer tym więcej będzie miał halucynacji. Zastanawiam się nad każdą ewentualnością :P Chociaż jak tak patrzę na te zdjęcia to może to jednak nie są halucynacje. Jer ma broń za plecami. Jakby to były haluny to w zasadzie miałby tylko kołek, nie wiem :D Naprawdę nie wiem co o tym myśleć :D Może naprawdę wrócą do MF :D

Kate123

Nie ubraliby tak ładnie Niny do scen z halunami;P

Dziwne, że dali tylko 5 zdjęć, może pozostałe zbyt wiele ujawniają? :P

Kate123

Dostaniemy później;P Zawsze tak rozdzielają.

Może trafiło do galerii z 4x12 przez pomyłkę? Zostało udostępnione w czasie nakręcania odcinka 12 i ktoś wrzucił je do tej galerii?

"Because when she is getting revenge on them and playing mind games, there are some really uncomfortable things that come out about Stefan and Elena, and it’s definitely going to change how Stefan feels about everyone."

How Stefan feels about EVERYONE?
Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że się o dowie o Denver i będzie mieć pretensje do Car i Jera, że mu nie powiedzieli. Ale Caroline i Jer to nie "wszyscy".
OMG, coś czuję, że to kolejny odcinek rozczulania się nad biednym, pokrzywdzonym Stefankiem...

Biedaczek :(

Kate123

Nie no, ten odcinek ma taki potencjał, że jak nie wykorzystają gry Rebeki do wyjawienia prawdy o 3x22, to wpadnę w szał i zrobię laleczkę voodoo dla Julie;P

To, że Elena czuje coś do Damona nie powinno być dla Stefka zaskoczeniem. No przepraszam bardzo, wiele było sytuacji, które mogły go w tym utwierdzić. ALE jak się dowie kilka słów (oby jednak więcej niż kilka :P) od Eleny na temat swojej osoby, to już inna sprawa. I pewnie o to tu chodzi. Że Elena powie mu co o nim myśli, myślała, dlaczego go wybrała.

Kate123

On sam przekonywał Elenę, że jest zakochana w Damonie:DDDDD Nie mogę z tego idioty.
Jeszcze niecałe 4 godziny.

Ja też nie :D Jakim to trzeba być durniem, żeby nie skojarzyć tylu faktów. Ok, dobra, może próbuje to wszystko zwalić na sire bond, no ale przecież się okazało, że przed przemianą Elena musiała mieć uczucia do Damona, żeby była związana z Damonem. Więc ja naprawdę tego nie ogarniam.
Dłuży mi się :P Dobrze, że się pojawiły nowe zdjęcia to mamy co analizować :)

Kate123

Dlatego nie znoszę tego co robią teraz ze scenariuszem, zero konsekwencji i logiki.

a może bardziej chodzi tu o 2x22? no bo chyba nie jest aż tak głupi, że sądzi, że w Denver nic się nie wydarzyło? po tym jak elena nie zaprzeczyła mu prosto w twarz, że czuje coś do damona, jak damon powiedział o tym, że są w hotelu i jak elena chciała mu na balu o tym opowiedzieć, a on jej przerwał. choć w sumie on jest ostatnio tak wszystkim zaskoczony, że trudno coś przewidzieć.

Brooklynne_Accola

Nie sądzę, aby pożegnalny pocałunek wywołał u niego takie silne emocje.. Stefek jest głupi, udowodniła to szczególnie końcówka 4x07.

everyone?

Jak się dowie, że Elena kocha Damona, to zacznie obwiniać cały świat..

no tak! zapomniałam, że jest tak głupi, że jeszcze się nie zorientował :)
Ale myślisz, że na Caroline też będzie wściekły?

Skoro "everyone", a Caroline wie dużo o Delenie... bo wie o pocałunku z 2x22, rozmawiała z Eleną o Damonie w 3x04 (God, just admit it, Elena, okay? You are attracted to him!), wie o Denver, wiedziała o seksie... ona chyba wie najwięcej z całej gromadki..

a potem - "WHAT? ELENA HAS FEELINGS FOR DAMON? DAMON IS... DAMON"

"UGH. DAMON. COOTIES. UGH. I'M A BARBIE GIRL IN A BARBIE WORLD.."

Jak sie pokłóci Stef z Caroline to będe w siódmym niebie. I tak już mieliśmy tyle ich epickich rozmów że wystarczy na jakiś czas.

Request_

nie no, pokłócić to się może nie pokłócą, ale może będziemy mieli przerwę od epickich rozmów Sztefyna z terapeutką Caroline.