PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121964
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

http://25.media.tumblr.com/8193d484798e6c422e41662c0f12a429/tumblr_mgsyrd8sTX1qf uezmo1_500.gif

użytkownik usunięty

"Come to me" is officially the new "I love you"

"To all of the SE fans that ALWAYS put the sire bond between them..

This is a big FU CK YOU to you <3"

Hahahahahahahahaha, mówiłam, że Damon na moście miał telefon przy uchu :DDDDDDDDD

Kate123

I wciąż odsłuchiwał wiadomości, tak jak my cały czas oglądamy ich scenyyyyyy

Rainn

To było przeurocze <3 W ogóle cały ten odcinek był jak dla mnie rewelacyjny :D I dużo Shane'a było <3

Kate123

Ja nie wiem co się działo w tym odcinku:D Wiem tylko, że Delena, Delena, Delena, Deremy, Tyler, Shane, Delena, Delena :D to tyle :D
omg co się stało z April? :D

Rainn

Ja dzisiaj rano obejrzałam, ale mam taki mętlik w głowie, bo mogę się skupić tylko na Delenie :D
April zrobiła się wredna jak Reb :P Bonnie była cudowna, normalnie nie wierzę, że tak ją polubiłam :D
Ale Caro i to jej "seriously???" niemiłosiernie mnie irytowało :P

Kate123

Ale przeżyła? :D
Dokładnie. Jakby mi ktoś rok temu powiedział, że będę wolała Bonnie od Caroline, Tylera od Klausa........ muahaha :DDD

Rainn

Yep :P Hero dał jej swojej krwi.
Same :D

Kate123

łeeee ;p

Hahahaha
Julie chciała pierwszy delenowy kiss przy kominku -> sezon później jest kiss przy kominku
Julie chciała użyć New York podczas kissu w 3x10 -> sezon później New York podczas "I love you"
ahahahaha

Rainn

asdfghjklsdfghjklsdfghjk
I CAN'T.

użytkownik usunięty

Rozwalają mnie komentarze, że Elena powiedziała Damonowi "Kocham Cię" przez sire bond. Po pierwsze, poleciłabym ponowne obejrzenie odcinka... scenę z Nandi.. no i generalnie 3 pierwsze sezony. A po drugie, gdyby to rzeczywiście była wina sire bond, to usłyszelibyśmy to pod koniec 4x08 albo 4x09.

THIS!
Poza tym nie ma sire bond tylko Shane ją zahipnotyzował. Jestem tego pewna.

użytkownik usunięty
Kate123

Dokładnie.
Mam też przeczucie, że Elena w następnym odcinku zrezygnuje z cure, jak się dowie o planie Klausa i Damona. W ogóle niezbyt mi się to podoba, jak dla mnie ten wątek jest już przesadzony... kocham Elenę, ale nie rozumiem dlaczego tyle ludzi musi dla niej umierać, sorry.

Też mi się to nie podoba. Cure to ściema, tak jak było z klątwą Słońca i Księżyca. A jak to jednak prawda, to i tak coś się takiego wydarzy, co wszystko popsuje.

Kate123

Takie będzie Cure że będzie miało nie zamieniac wampirów w ludzi tylko uleczyc ludzi od wampirów- czyli ich wszystkich unicestwic:)

Właśnie miałam to samo napisać. Za każdym razem jak czytam te durne komentarze to się śmieję. Nic nie jest w stanie zepsuć mi tak pięknego dnia!

Słońce dzisiaj jest jaśniejsze a śnieg bielszy:D Mama myśli, że cpałam więc musiałam jej powiedziec, że Elena powiedziała Damonowi, że go kocha, a ona do mnie- A Kasia z Barw szczęścia urodzi syna. To nie może byc moja mama!!:D

Australijskie promo 4x11 :P Patrzcie xD
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g_e1pt7PZaY

użytkownik usunięty
Kate123

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kate123

Następny seks po złości? Bracia Salvatore widać, że z tej samej gliny ulepieni. Choć Stef i Reb do siebie pasują. Jednak, co to za okoliczności?
Popsuli mi Rebekkę.

użytkownik usunięty

http://25.media.tumblr.com/7ece2719501bd5c498eaa18792bd29bb/tumblr_mgsvdpwY371rx mwhyo1_500.gif bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee

asdfghjkls;dfgjdhgajkdlsf;dghldkjhgsahjklsdflg;hjhskldfgkj
nie mogę z tym gifem.
BYE

ADUŚ, WOŁAM CIĘ :D

użytkownik usunięty
Kate123

JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻYJĘ, JEST CUDOWNIE, ODCINEK NAJLEPSZY W TYM SEZONIE, ALE TERAZ SPADAM NA TRENING PAPAPAPPAPAPAPA :************

To jak wrócisz to pogadamy :DDD
:**************************

http://www.youtube.com/watch?v=paQYtCK1ceQ&feature=share

Rainn

http://media.tumblr.com/tumblr_mdwvg0DosS1rvuyxz.gif

użytkownik usunięty

A, piękna scena Forwooda była, cudowna.. Parallel 2 sezonu<3
I SNOW PATROL PRZY DE, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
I BONNIE<3
Czyj ten odcinek?

Odcinek napisał Brett Matthews (tak jak i 3x22) <33333333333333

Nawet nie wiem co mam tu napisać. Cały odcinek miałam wielkie OMFG na twarzy a damon mówiący "come to me" uggghhhhhhhhhhhhhhh <3 w najśmielszych scnach nie przypuszczałam, że i love you padnie w tak krótkim czasie. trochę się boję, ze ta zgoda daona na plan klausa sprawi, że elena zwou zacznie bręczeć, ale w sumie w zwiastunie chyba nie ma z tym problemu nie?
szczerze nie spodziewałam się że elena AŻ TAK wygarnie sztefynowi. ale zaczyna mnie wkurzać to jego zaskoczenie, oburzenie, to jego "I hate my brother too", ten debli chciał wymazania pamięci, wtf? czemu on się zachowuje jakby oni go oboje zdradzili? na Boga, przecież to on z nią zerwał!
co do april ona jest tak żalosna, że naiwnie marzyłam o jej śmierci jak się tam wykrwawiała.
trochę mnie wkurza to, że znowu do tej całej klątwy jakiś kamień jest potrzebny, niech wymyślą coś innego, to już było.

czy coś mnie ominęło czy oni wszyscy brali kiedyś werbenę? po jakiego grzyba przestali? :O

http://birdysalvatore.tumblr.com/post/40839656106/damon-elena-finally-happy-toge ther-se-fandom :D

co do Silasa, który ma wskrzeszać, jak powiedział Silas (i jak przewidzieli fani jakieś 2 miesiące temu) - jestem już prawie pewna, że damon umrze

Brooklynne_Accola

I dobrze, niech umrze. Nie wyobrażam sobie innego zakończenia dla tej postaci. Zresztą dla całej głównej trójki.

ocenił(a) serial na 8
Madame_7

Mogli by uśmiercić Elenę;/
Przez nią są wszystkie problemy.
Damon niech wyjedzie i znajdzie sobie normalną babkę,w ktrórej się zakocha.

at the end of the day damon feels like his life is worth it, because it led him to elena and he would never want to forget anything that’s happened between them, even if some memories hurt him immensely. damon doesn’t regret becoming a vampire despite all of the bad it might have caused him. - 2.22

stefan regrets becoming a vampire because obviously he’s done bad things and he hates himself for it but he would give away all the memories he has tied with elena just not to feel this pain and not to turn. stefan will give away all of his memories about elena just to avoid the pain she’s caused him lately. looks like the love he feels for her is not stronger than the pain he feels now. - 1.20 + 4.10

elena didn’t want to forget how stefan hurt her because she didn’t want to leave things out, she had to know everything, the good and the bad, even though the bad hurt her a lot. - 3.05

użytkownik usunięty

Oglądam Delenową rozmowę po raz milionowy i jem lody, wyglądam dosłownie jak na tym gifku: http://media.tumblr.com/f4eefe8f3d0ce4c4e2367bf49046b654/tumblr_inline_mgtkm18AJ o1qg7gtn.gif :D

ocenił(a) serial na 6

Wiedziałam po prostu wiedziałam, że ten Silas jest coś w deseń zajebiście pierwotnego wampira.... Wiedziałąm :D

http://indamonseyes.tumblr.com/post/40848999947/come-to-me-ill-be-there-soon <3333333333

Rainn

aaaaaaaaaaaaaaaaaa <333333

http://www.youtube.com/watch?v=SFIK23g9f9Q ► A Hundred Reasons || Damon/Elena [4x10]

Rainn

I'M DONE. BYE.

http://25.media.tumblr.com/7ece2719501bd5c498eaa18792bd29bb/tumblr_mgsvdpwY371rx mwhyo1_500.gif

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Kaaate ten odcinek był tak wspaniały, że ja już nie mogę.... W ogóle z tym Silasem zaczyna się robić nieciekawie, już nie wspominając o tym, że Damon chyba dostanie opier dziel za to, że zgodził się na plan Klausa.... Bożeee boję się......

byledopiatku

Ja nic przez to dzisiaj nie zrobiłam :D
Nie ma się co na razie martwić na zapas. Mogę się założyć, że Damon ma jakiś awaryjny plan i wszystko będzie ok. Jakby się nie zgodził na ten plan Klausa, to Klaus mógłby się posunąć do jeszcze gorszych rzeczy. A tak, jak Klaus myśli, że Damon jest po jego stronie, może już nie być taki czujny i złapie się w pułapkę. Nie wiem, nie myślałam jeszcze o tym wszystkim, ale jedno jest pewne: skoro Kol miał świadomość tego, że Silas istnieje, to Klaus też coś na ten temat wie.
A Elena nie powinna mieć do Damona pretensji - przecież powiedział jej prawdę. Żeby zdobyć cure będzie robił rzeczy, które się Elenie mogą nie spodobać.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Wiem o tym, ale zapewne nie najlepiej przyjmie wieść o tym, że jej brat zabija praktycznie niewinnych ludzi (tak patrze na to, że w sumie Steff tak zrobił z tym więźniem i to nie było fajne), ale never mind, w ogóle ten Kol chyba jako jedyny będzie myślał w miarę rozsądnie, żeby nie szukać tego cure... Shane chcę wskrzesić swoją familie to pewne, ale po cholerę mu Silas, wydaję mi się, że on jest coś w deseń tego Tatuśka pierwotnych... W ogóle jak ta pinda Steff mógł powiedzieć, że nienawidzi Damona O.o, niby kur wa za co? Jakoś Damon zawsze był mu wierny, nawet jak nie miał Elki.... Nienawidzę Srefa. Co za w ogóle gnój śmierdzący... I po co w tym serialu jest ta April, wie ktoś? :D

byledopiatku

Będzie miała jakiś plan, który chyba poskutkuje, skoro Klaus będzie błagał Reb, żeby powstrzymała Kola, by chronić Jera. Jak obudzą Silasa, to będzie ogromna tragedia. On ich wszystkich będzie chciał pozabijać, tak jak to mówił Kol. Cure to jedna wielka ściema. Stefek jest nienormalny. Ja naprawdę NIGDY nie ogarnę jego zachowania. On jest pieprzonym egoistą, od razu się zaczyna rzucać, bo Elena z nim nie jest. I oczywiście całą winę zwala na Damona. Damon nie robił takich cyrków, jak Elena go w 3x22 nie wybrała. Został i jej pomagał. A ta menda chciała na dodatek usunąć wspomnienia. Dżizas, no jak można być takim egoistą ja się pytam?
Ja myślałam, że April zginie :P

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja też właśnie chyba go nigdy nie skumam... Strasznie kurna wielki cierpiętnik, to jakaś masakra.... Ile to razy Damon był w jego sytuacji tylko jeszcze w milion razy gorszej... Ja pierdziele, co za wał... On musi sprawdzić co Elka czuję? No WTF? Co on nie rozumie słowa mówionego czy o co to to chodzi? Powiedziała mu to ta wiedźma, powiedziała mu Elka zauroczona, co on jeszcze chcę wiedzieć, Elena KOCHA DAMONA, co za debil... Ten Silas to będzie gwóżdź do trumny bez kitu, a ten lek to nie będzie nic innego jak to, że jak się go wypije to się po prostu kopnie w kalendarz i tyle z tego... Błagam byleby Damon nie miał na tym punkcie obsesji.. W ogóle w tym odcinku Kol mnie pozytywnie zaskoczył, jako jedyny nie chcę szukać cure, nie jestem jego fanką, ale nosz kur wa ma rację... Po co Elce teraz to cure, nie musi ranić ludzi, ani krzywdzić, nie musi być torebką krwi dla Klausa... Sama powinna powiedzieć, że ma w dupie cure i tyle... Jak obudzą tego Silasa to będzie jeden wielki armagedon, coś czuję, że Klaus to przy tym gościu miękka pipka, boję się o Damona.... O.o

byledopiatku

sądząc po zwiastunie elena wie chyba o co w tym całym planie chodzi i chyba nie jest na niego zła...

ocenił(a) serial na 6
Brooklynne_Accola

To wyznanie i to wszystko było takie wspaniałe:D w ogóle ten odcinek była bardzo dobry... Ale po tych rewelacjach Kola o Silasie jestem lekko zaniepokojona tym wszystkim...