PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121964
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

jeny, jak ja nie lubię jak on płaczę... żal mu z oczu paczy

I'm not even sorry :D

użytkownik usunięty

Mam nadzieję, że wieczorem będzie już scenka..:/

na pewno Elena nie dojedzie do Damona :P

użytkownik usunięty

Elena dostanie telefon od Car, że zawinięty w kocyk, nieogolony Stefan objada się lodami i od 3 dób ogląda dziennik Bridge Jones a po każdej puszce piwa z Biedronki intonuje na całe Mystic Falls "all by myself...", więc pojedzie go umyć i zawieźć mu domowy obiad xD

Ja też. Poszłam spać wcześniej, żeby wstać rano, obejrzeć scenkę, Castle i się uczyć. A tu scenki nie ma, odcinek Castle nadal taki sobie. Dobrze, że chociaż zaczęłam się uczyć :D Ale i tak ciężko idzie.

ocenił(a) serial na 10

a co wgl się dzieje z Meredit ???? :>>>>

pamelcia

no właśnie nie mam z nią ostatnio kontaktu xD a tak na serio to chyba się coś pozmieniało, bo jej nie ma już od paru ładnych odcinków i jak na razie nie bardzo widzę perspektywę jej powrotu

ocenił(a) serial na 10
Cudzoziemka87

hah xd nie brakuje mi jej tam bo jakoś nie do końca pasowała chyba :)
tak jakoś mi się przypomniała i ciekawi mnie co się z nią dzieje xd

pamelcia

ja ją lubiłam, ale odnosiłam wrażenie, że niezbyt mają pomysł co z nią zrobić - była super, gdy kręciła z Alarickiem i potem zaczęła być podejrzana o te wszystkie morderstwa, a potem - od kiery Rick nie żyje - jakoś tak twórcy nie mieli na nią pomysłu, tak uważam

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

ale w 4x03 z Damonem była świetna :( niech wróci, pls

no widzisz, ja ją lubię, ale jak mówię - nie mieli pomysłu na jej wątek, a szkoda, bo przydałby się "w grze" ktoś starszy, a nie sami licealiści plus stu- i tysiącletnie wampiry :)

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

zgadzam się. Przydałby się ktoś 'normalny', ktoś kto miałby trzeźwy umysł i myślał racjonalnie. A pani doktor się jak najbardziej nadaje:)

a do tego jest śliczna i kojarzy mi się z lepszymi czasami PLL :)

Czy któraś z Was zamierza oglądać nowy serial Kevina - The Following? Właśnie skończyłam oglądać, a teraz zbieram szczękę z podłogi. Serial ma ogromny potencjał. Polecam!!

ailimenna

a powiedz coś więcej, bo ja chyba niewiele słyszałam o tym przedsięwzięciu

Cudzoziemka87

Przed momentem na forum serialu trafiłam na link do polskiej strony, masz tam opis serialu: http://the-following.pl/serial/o-serialu/
:)

ailimenna

Ja zamierzam :) A więc fajny? Tylko powiedz tak ogólnie, bo nie chcę znać żadnych spoilerów :D

Kate123

Tak, tak, tak!! Jak dla mnie ogromny potencjał ma ten serial. Żałuję tylko, że nie wstrzymałam się z oglądaniem do wieczora. Odebrałam sobie przyjemność z bycia przestraszoną. Gra aktorska stoi na wysokim poziomie. Wątki bardzo ciekawe. Mroczny klimat. Główni bohaterowie intrygują - mam tutaj na myśli Joe Carolla i Ryana Hardy'ego. Koniecznie zobacz!

ailimenna

O, czyli zapowiada się dobrze :) Obejrzę, ale dopiero w weekend, bo za bardzo nie mam czasu. Dzięki za informacje :)

ocenił(a) serial na 10

A myślicie że Katherine jeszcze wróci??? :DD
uwielbiam ją :D

ocenił(a) serial na 8
pamelcia

musi...

ocenił(a) serial na 7
pamelcia

Mam nadzieje, że kiedy ograniczą rolę Klausa, który dostanie swój serial ;) to wróci Kath. W końcu obiecała wrócić kiedy Klaus wyjedzie.

Gdzie jest scena? :/

http://24.media.tumblr.com/3c0fcdcc6844f1458c089746d3426368/tumblr_mh14zftoAn1s1 5qnko1_500.jpg zrobione przez fankę SE
moja odpowiedź: http://media.tumblr.com/tumblr_mdi0frISHk1ryzrbz.gif

użytkownik usunięty
minona291

Widziałam to kiedyś:D
Security to się pewnie odnosi do sceny na moście :D

ocenił(a) serial na 6

<3 http://www.youtube.com/watch?v=-oHzlska_Ok

użytkownik usunięty

Nadal nie ma sceny? :/

ocenił(a) serial na 6

aaaa czemu nie ma scenki? O.o

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie wiem, może nie mają czego dać, bo odcinek jest taki zajebisty?:p

ocenił(a) serial na 6

To na pewno... Big love scene między Damonem i Eleną, nie mogę wytrzymać :D

byledopiatku

A pamiętacie czasy, jak dostawaliśmy jednego kissa na cały sezon? :DDD

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja nie pamiętam... W ogóle takich czasów nie było :D

użytkownik usunięty

Wiecie co? Cieszę się, że pomimo reakcji z 4x10, Damon będzie nadal wątpić w wyznanie Eleny, bo dzięki temu może doczekamy się wreszcie wyjaśnienia wyboru z 3x22. Ale no właśnie, chcę poważnych rozmów, a nie powtórki 4x08 i 4x09 :/ Przysięgam, jak znowu scenarzyści coś takiego odwalą, to stracę cierpliwość.. to sire bond jest jak wrzód na tyłku, mam już dość tego wątku. Niechże już powiedzą, że to ściema i będzie po sprawie:/

Bonnie się dowie, że to ściema, ale Delena nadal będzie myśleć, że sire bond to prawda. No ale chociaż wtedy MY będziemy wiedzieć, że jej nie ma.
Też się z tego cieszę, bo Elena nadal będzie musiała udowadniać, że to jest prawda, a to MUSI prowadzić do poważnych rozmów.

użytkownik usunięty
Kate123

Obyś miała rację...

ocenił(a) serial na 6

Muszą, tak powiedzieć, przecież to się tak kupy nie trzyma, że nawet amerykanie się na to nei nabiorą :D:D:D

użytkownik usunięty

Na tumblrze krążą teorie, że Kol zauroczy Damona, aby zabił Jera. Damon nie będzie z tym walczył jak Sztefyn w 3 sezonie, przez co Męczydupa wyjdzie na epic hero.

Jak tak zrobią, to wyrzucę laptopa przez okno.

ocenił(a) serial na 6

Nawet mi nie mów... Wtedy rozwalę Dżulię...

byledopiatku

A ja razem z Tobą.

Hahaha chyba tylko dla fanów Steleny będzie tym hero. Nawet jeżeli tak będzie to Elena na pewno weźmie pod uwagę, że Damon działał pod zauroczeniem. Zresztą bądźmy szczerzy gdyby to Stefan został wtedy zauroczony aby zabić Jera na pewno też by z tym nie walczył.

Szkoda laptopa na pomysły Julie, jeśli to okaże się prawdą. ;)

użytkownik usunięty

Dlaczego takie teorie krążą?

użytkownik usunięty

Ponieważ w zwiastunach do 4x11 nie ma nowych scen z Damonem. Nie ma go z Eleną czy Jerem. Więc myślą, że Kol go gdzieś torturuje czy coś..

ocenił(a) serial na 6

Nie, nie, nie... na pewno nie...

użytkownik usunięty

http://24.media.tumblr.com/e3d6eb4cc146d24ecdcdb0034857fd74/tumblr_mgqqvawVOI1qd 2dewo3_250.gif
jasne, bo po co cieszyć się 4x10, lepiej wymyślać sobie idiotyczne (jeśli ktoś je podziela, to przepraszam) teorie. Ale czego można się spodziewać po tym fandomie. Ostatnio mnie tak tumblr drażni, że sama się sobie dziwię.

użytkownik usunięty

Nie no, może przesadzają z zauroczeniem, ale coś czuję, że Pierwotny gówniarz znowu coś zrobi Damonowi.. nawet na twitterze coś o tym było.
Mnie nic tak nie drażni jak teorie o śmierci Damona.. z dupy je wymyślają..

Daj spokój, teorie o śmierci Damona doprowadzają mnie do szału. Nie ma żadnych jasnych spoilerów na ten temat, więc nie rozumiem skąd to wszystko się bierze.
A co do Kola i Damona to faktycznie może coś takiego być. Do opisu by to pasowało. Ale to trochę bez sensu, w 3 sezonie pili werbenę na zauroczenia i teraz nagle przestali? Damon nie jest przecież taki głupi.

użytkownik usunięty
Kate123

Przestali, bo werbena spaliła się razem z pastorkiem, dobrze pamiętam?

Faktycznie, ale nie mieli nigdzie ukrytych jakiś zapasów? Dziwne. I teraz każdy może być zauroczony. Bez sensu.