Ale Elena mówi to tak jakby znała tą osobę. Przecież ona nawet nie wie jak Caitlin wygląda. Stefek się pyta kto, a Elena odpowie, że nie wie? Nie sądzę :P
http://media.tumblr.com/b570bbf5ebf33be153bb44b217f5961c/tumblr_inline_mi39csIGS C1r5lhz2.gif
Po prostu nie chcę przyjąć do wiadomości, że to będzie Jenna, bo będę ryczeć przez 2 miesiące, więc shut up:p
"Question: I would dearly love some hints to narrow down who’s dying soon on The Vampire Diaries. Is it a male or female character? And does the death stick? —Audrey
Ausiello: Fun fact: Lost amid all this departure chatter is the potentially bigger news of an imminent, shocking and much-anticipated return." - TV Line
http://vampirediaries.alloyentertainment.com/exclusive-interview-charlie-bewley/ - wywiad z Charlie Bewley'em na temat TVD
Dobra. Czy "She's here" i wyłączenie człowieczeństwa przez Elenę ma ze sobą coś wspólnego? I mean, ostatnio jak zobaczyła swoją matkę, to chciała się zabić.
http://media.tumblr.com/tumblr_mew5tp6Y1e1r5lhz2.gif
Ojej.. nie myślałam tak o tym.. ale nie będzie się chciała znowu zabić.. nie sądzę.. chociaż nie wiadomo
Nie chodzi mi o kolejną próbę samobójczą... ale pamiętacie co Elena mówiła Jennie podczas rytuału? Nie wiem czy to ma jakiś sens, ale zaczynam się bać..:(
Przecież nie mówię, że Elena znowu będzie chciała się zabić. Miałam na myśli to, że ostatnio matka jej namieszała w głowie, to teraz też tak może być.
Calkiem mozlwie, ale jednak pieknie by bylo gdybby byla Jenna oraz Alaric... Bede ryczec przez miesiac....O.o
Przestańcie, bo się nakręcę niepotrzebnie :P Ale jak zobaczę Riczka chociaż przez 5sekund to będę ryczeć przez tydzień:P
Tylko przez tydzień?
Ej, nie zwalaj na mnie. Na poprzedniej stronie byłam opanowana, to wszystko przez nie:D
Hmmm... No dobra chyba jdnak nie tydzień tylko miesiąc...:P
Nie zwalam na Ciebie, napisałam w liczbie mnogiej. :D
Będzie Riczek jak nic -_- Matt Davis kiedyś pisał na twteerze, ze cieszy się z powrotu na plan, czy coś mi się pokręciło?
Ja też chce Riczka! A nie może Damon zobaczyć swojej mamusi? Miło byłoby ja kiedyś poznać :P
Raczej nie. Ewentualnie znowu chciałaby się zabić, a nie wyłączać człowieczeństwo. To musi być coś więcej.
Ja już naprawdę nic nie wiem i wydaje mi się, że przez czytanie tych głupich teorii z tumblra podchodzimy źle do całej tej sprawy. Co prawda ja już ich nie czytam, ale siłą rzeczy czasami coś się rzuci w oko.
Coś Nam umyka i nie wiem co :P
Ale jeśli np. stanie się coś Jerowi lub Damonowi...
Mam wrażenie, że zaczynam tworzyć teorie rodem z tumblra ;P
To wtedy już tak. Ale... Nie wierzę, że "Gdy Stefan wraca do Mystic Falls z Eleną i Jeremym, Caroline natychmiast zaczyna się martwić samopoczuciem Eleny." tutaj chodzi ciało Jera jak to niektórzy z tumblra uważają.
Elena będzie w złym stanie, bo może zobaczyła duchy, wyszła na jaw prawda z cure i Damon został na wyspie. Później przecież wróci, a jak nie to Bonnie powie, że Damon żyje. Ale nadal nie wyłączyła swojego człowieczeństwa, bo Mer i Mattowi udało się jej pomóc.
Dopiero później coś się stanie, ktoś zginie, i to spowoduje wyłączenie człowieczeństwa przez Elenę. Ja to tak widzę.
Nie martw się, ja w głowie też mam teorie rodem z tumblra, ale staram się o nich nie myśleć i wymyślać coś bardziej prawdopodobnego :D
http://media.tumblr.com/0dfb2052e39c22940d277b71e1a06bd1/tumblr_inline_mi5dlvqHf X1qz4rgp.png
seriously? :/ co za dupek..
Mam nadzieję, że szybko zabiją jego postać.
Niech sobie mówi co chce, ma prawo do własnej opinii, ale dziwkowe "żarty" niech zachowa dla siebie. Bo tu już nie chodzi tylko o to, że nazwał Elenę szmatą....
Mówiłam, że to dupek. Widać juz po jego twarzy. Nie oglądał serialua się wypowiada.
"Jakieś wieści o Klausie nim uda się on do Nowego Orleanu w The Vampire Diaries?
TV Guide: Czy możemy użyć sformułowania: „gorący seks z hybrydą”? Życzenia Josepha Morgana zostały spełnione i w odcinku, który zostanie wyemitowany w marcu Klaus wreszcie zazna trochę [cielesnej] miłości. Ale kto jest tą szczęściarą? W komentarzach podzielcie się swoimi domysłami!"
Dżiz