Nie, nie przestanę:P Ty jesteś taką osobą, że wchodzisz do piaskownicy, psujesz wiaderko, foremki i grabki i idziesz niszczyc dalej:D I człowiek zostaje z niczym:D Kur wa, jakie to głębokie:D
Takiej analizy psychologicznej na mój temat to jeszcze na tym forum nie czytałam:D
Boże, już myślałam że nie wykończymy tamtego tematu a chciałam napisac- nie macie swojego życia, temat wykończyłyście w 1 dzień a jest nas tylko 25:D
Chyba chciałaś powiedzieć, ze temat skończyłyśmy w jeden wieczór, bo w dzień, tu chyba się to nie za wiele się działo :P
Też prawda;) To tylko ja co 5 min patrzę co na fejsie i filmwebie bo siedzę w domu i nic nie robię, ale od jutra koniec, obowiązki wzywają;(
A no w czwartek tak ale to już mój ostatni:) W przyszły muszę spac bo w piątki będę miec na 8 rano i to zajęcia, na których nie mogę spac jak w poprzednim semestrze:/
Czasami na te zajęcia nie szłam bo nie wstałam a na tych muszę byc wszystkich bo prowadzi profesor z którym mam seminarium:)
Jeśli plakat jest prawdziwy, to nie wróży za dobrze, Jer umiera, czyli Łowcy są ostatnia partią ofiar, Elka wyłącza swoje człowieczeństwo, Silas wychodzi ze studni.... O.o
wklejam ponownieeee :)
http://www.youtube.com/watch?v=1PDa86f7Qfo Damon & Elena "It's not me, Elena. It's Stefan"
skopiuję, bo muszę być na bieżąco :D
EJ no. nie było mnie chwilę i musiałam nadrabiać 10 stron
po 1. TEKI TEKI TEKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :********************* Życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń i dużo dużo zdrowia!
2. Exis, ja też jestem oburzona, że do nas tak rzadko zaglądasz :(
3. Co to za lista? :D
4. Zlot w Toruniu - u Alien ? :DDD fajno :D
Jesteś z Torunia?! Nie wiedziałam, przepraszam:((
jeszcze lepiej, jak obie z Torunia:D
Spadajcie, jakie u Alien:D Rainn też jest z Torunia a ja nie wezmę do siebie 20 Damonowych histeryczek:D Kotki by się bały:D
Nie jestem histeryczką, a już na pewno nie damonową.
Przeznaczenia nie oszukasz - bierzesz mnie do siebie :D
Nie wiem kto jeszcze, nikt się nie przyznał jeszcze, nie wiem jakaś siara moze czy co, że poniemieckie wszystko... ;D
Wiedzeć to nie to samo co zobaczyć :P znaczy no jeśli chodzi o krasnale to dupy nie urywa, nawet jednych to się boję, tych przed teatrem lalek, są serio creepy, http://hostelkosciuszko.pl/useruploads/images/krasnal_wrocław_19.jpg ale mamy też inne atrakcje :)
Pierwsza miłość pierwszą miłością, ale u nas też są castingi do trudnych spraw :D moja kumpela kiedyś była, ale stwierdziła że siara do końca życia, zwłaszcza że miała grać laskę, która zabija łopatą pedofila który zgwałcił i zabił jej młodszą siostrę ;D
W Krk macie dobre zapiekanki ;) ale ja jako historyk sztuki zawsze dostaję tam oczopląsu :D