PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122003
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty

Alien: Przestaniesz mi to wypominać?:P Nie mogłam się powstrzymać:P

Nie, nie przestanę:P Ty jesteś taką osobą, że wchodzisz do piaskownicy, psujesz wiaderko, foremki i grabki i idziesz niszczyc dalej:D I człowiek zostaje z niczym:D Kur wa, jakie to głębokie:D

alien_2

Nie mogę :D

użytkownik usunięty
alien_2

Takiej analizy psychologicznej na mój temat to jeszcze na tym forum nie czytałam:D

ocenił(a) serial na 6

Mówiłam, że niebawem będziemy zaczynac zdania od słów:mój terapeuta mówi....

alien_2

Nie znałam Blush z tej strony ....

Boże, już myślałam że nie wykończymy tamtego tematu a chciałam napisac- nie macie swojego życia, temat wykończyłyście w 1 dzień a jest nas tylko 25:D

alien_2

Chyba chciałaś powiedzieć, ze temat skończyłyśmy w jeden wieczór, bo w dzień, tu chyba się to nie za wiele się działo :P

tequila_s

Też prawda;) To tylko ja co 5 min patrzę co na fejsie i filmwebie bo siedzę w domu i nic nie robię, ale od jutra koniec, obowiązki wzywają;(

alien_2

Oj tam. Wieczorami i tak będziesz tu zaglądać, a w czwartek to koniecznie na odcinek :D

tequila_s

A no w czwartek tak ale to już mój ostatni:) W przyszły muszę spac bo w piątki będę miec na 8 rano i to zajęcia, na których nie mogę spac jak w poprzednim semestrze:/

alien_2

Tylko tak mówisz, a jak przyjdzie ten czwartek, to się nie powstrzymasz , choć może się mylę :P

tequila_s

Czasami na te zajęcia nie szłam bo nie wstałam a na tych muszę byc wszystkich bo prowadzi profesor z którym mam seminarium:)

ocenił(a) serial na 6

Jeśli plakat jest prawdziwy, to nie wróży za dobrze, Jer umiera, czyli Łowcy są ostatnia partią ofiar, Elka wyłącza swoje człowieczeństwo, Silas wychodzi ze studni.... O.o

wklejam ponownieeee :)
http://www.youtube.com/watch?v=1PDa86f7Qfo Damon & Elena "It's not me, Elena. It's Stefan"

użytkownik usunięty
Rainn

piękny :(

Ada, nie powiem nic bez adwokata! Alieeeen!
:D

użytkownik usunięty

skopiuję, bo muszę być na bieżąco :D
EJ no. nie było mnie chwilę i musiałam nadrabiać 10 stron
po 1. TEKI TEKI TEKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :********************* Życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń i dużo dużo zdrowia!

2. Exis, ja też jestem oburzona, że do nas tak rzadko zaglądasz :(
3. Co to za lista? :D
4. Zlot w Toruniu - u Alien ? :DDD fajno :D

i u mnie :P

użytkownik usunięty
Rainn

Jesteś z Torunia?! Nie wiedziałam, przepraszam:((
jeszcze lepiej, jak obie z Torunia:D

nie jestem :P

użytkownik usunięty
Rainn

to ja już nic nie rozumiem.
Rainnku, gdzie mieszkasz? :D

Ada, zaprośmy wszystkich do Gdyni :P

użytkownik usunięty
Exis_26

Podoba mi się to :D

za górami, za lasami, za siedmioma dolinami...

Rainn

...żyła sobie Rainn z gifkami...

też jestem z Torunia, jeśli ktoś bierze mnie pod uwagę :) ale do Gdyni też się chętnie przejadę ^^

Spadajcie, jakie u Alien:D Rainn też jest z Torunia a ja nie wezmę do siebie 20 Damonowych histeryczek:D Kotki by się bały:D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Ja wpadnę z moimi siedmioma :D

alien_2

Nie jestem histeryczką, a już na pewno nie damonową.
Przeznaczenia nie oszukasz - bierzesz mnie do siebie :D

Madame_7

Nie wierzę w przeznaczenie:D

alien_2

To zaczniesz :D

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Zawsze możecie wpadać do Wrocka :P

Psia_Jucha

A kto tam jest? :D

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

Ekhem, bo się obrażę :D JA jestem i to powinno wystarczyć :D

Psia_Jucha

Ty to zaledwie wstęp :D Kto jeszcze?:D

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

Nie wiem kto jeszcze, nikt się nie przyznał jeszcze, nie wiem jakaś siara moze czy co, że poniemieckie wszystko... ;D

Psia_Jucha

Wroclove nigdy nie byłam.......

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

Wpadaj koniecznie! Musisz zobaczyć krasnale wrocławskie!

Psia_Jucha

Wiem o jakie chodzi :)

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

Wiedzeć to nie to samo co zobaczyć :P znaczy no jeśli chodzi o krasnale to dupy nie urywa, nawet jednych to się boję, tych przed teatrem lalek, są serio creepy, http://hostelkosciuszko.pl/useruploads/images/krasnal_wrocław_19.jpg ale mamy też inne atrakcje :)

Psia_Jucha

W dupie, ja przyjadę na casting do Pierwszej miłości :D

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

Pierwsza miłość pierwszą miłością, ale u nas też są castingi do trudnych spraw :D moja kumpela kiedyś była, ale stwierdziła że siara do końca życia, zwłaszcza że miała grać laskę, która zabija łopatą pedofila który zgwałcił i zabił jej młodszą siostrę ;D

Psia_Jucha

Ostro :D Taki hardcore :D
Ile płacą?:P

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

Sześć stów chyba za całość.

Psia_Jucha

Za siarę na całe życie? Nie opyla się :D

Psia_Jucha

Wiecie co? pojadę do każdego większego miasta w polsce, byle tam coś z Torunia jeździło:D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Do Krk :D

ocenił(a) serial na 7
byledopiatku

W Krk macie dobre zapiekanki ;) ale ja jako historyk sztuki zawsze dostaję tam oczopląsu :D

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Alkohol też mamy spoko :D więc wpadaj... No tak... Ja się kompletnie na sztuce nie znam, ale oprowadzić mogę :D