PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122003
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Well...

Nie wiem dlaczego ale nie mogę sobie wyobrazić Klausa uprawiającego seks... jakoś mi na samą myśl niesmacznie. Macie podobnie?

użytkownik usunięty
ailimenna

zdecydowanie tak.

ocenił(a) serial na 6

O M G....o.O Co ja pacze.....

ocenił(a) serial na 6

http://www.youtube.com/watch?v=Nri30y0BInU&list=UUWKoUBdW2alW5ISRLwDAsww&index=2 1

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

awwwwwwwwww<3

ocenił(a) serial na 7

Widzę, że Klaus będzie się dobrze bawił... 

ocenił(a) serial na 10
KingusVic

Ciekawe z kim.... Ludzie pewnie jarają się, ze będzie Klaroline, ale ja w to nie wierzę. Może wróci Hayley...?

ocenił(a) serial na 7
natalia58

Mi się wydaje jednak, że to będzie ona. To banalne, ale pewnie Caro będzie chciała sie odwdzięczyć... Heh.

ocenił(a) serial na 10
KingusVic

Okazałaby się wtedy największą hipokrytką świata!

ocenił(a) serial na 8
natalia58

niezły spoiler. obstawiam również Caroline :P

dziwne będzie oglądać uprawiającego seks Klausa ^^

Sathyriasiska

Zasłonię sobie wtedy oczy. :D Nie wiem dlaczego ale sama myśl o tym wzbudza we mnie niesmak. Jest w nim coś aseksualnego..

ocenił(a) serial na 8
ailimenna

hahaha no co Ty :D no dobra, mi też się kompletnie nie podoba, ale uwielbiam jego głos i akcent...mrrrrrrau :P

ocenił(a) serial na 10
ailimenna

Ja mam z nim podobnie!!! :P Pomimo, iż sam aktor jest moim zdaniem przystojny...

ocenił(a) serial na 10
Sathyriasiska

Też o tym pomyślałam :) Joseph Morgan jest bardzo przystojny, ale sam Klaus jest dla mnie trochę aseksualny... Nie wiem czemu tak jest :P

użytkownik usunięty

hahahahahahahahahaha, patrzcie co znalazłam w archiwum na tumblru :DDDDD
"WE ARE CURRENTLY BREAKING THE STORY DOWN, GETTING TO THE MEAT OF IT, SO I CAN’T SAY TOO MUCH. I WILL SAY THAT YOU ARE GOING TO NEED A LOT OF TISSUES AND NACHOS THOUGH, PREPARE FOR SOME TEARS. LOTS OF TEARS. I CAN’T SPOIL ANYTHING, BUT BASICALLY THE OUTLINE FOR NEXT SEASON IS WE FIND OUT THAT- LIKE ELENA- DAMON IS ADOPTED. NOW DAMON IS PUT IN A DIFFICULT POSITION, AND STEFAN WILL BE THE ONE THAT OFFERS HIM EMOTIONAL SUPPORT… AND POSSIBLY SOMETHING ELSE? LIKE I SAID WE ARE STILL BREAKING THE STORY AND I CAN’T GIVE AWAY TOO MUCH. OH, AND EVERYONE WILL HATE REBEKAH. EVEN ELENA’S NEIGHBORS HATE REBEKAH."

DAMON IS ADOPTED :DDD (wypowiedź z czerwca)

Pamiętam to :DDDD

użytkownik usunięty

albo to:

THE TVD SHIPPING FANDOM
Delena Shippers: Fu ck Stelena
Stelena Shippers: Fu ck Delena
Melena: Our ship is real, I promise, it's just buried underneath Stelena and Delena
Klaroline Shippers: We don't sleep, we wait
Forwood Shippers: It's the thought that counts. P.S CAVE SEX.
Baime Shippers: I'm glad all three of us showed up today.
Bamon Shippers: One day...
Klonnie Shippers: Well, fu ck.
Maroline Shippers: We're past our prime..
Dalaric Shippers: Brotha from anotha motha
The Bennett Brigade: Just over here shipping Bonnie with all the things.
Kennett Shippers: Thanks Julie, for sinking our ship, bitch.
Elejah Shippers: He basically wrote her a love letter. ;D
Klena Shippers: It could totally work.
Klefan Shippers: It's now canon.
Beremy: We need closure!
Daroline: IT WASN'T RAPE!!

:D

;D love letter...

ocenił(a) serial na 7

Jednego nie rozumiem... Myślałam, że rany wampirów szybko się goją...

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 8
KingusVic

?
w sensie, że Elka ma rozwalone czółko? ;p

użytkownik usunięty

chyba umarłam.
Tweet Iana: "My brother Josh making a movie! RT @THR: "Lost's' Josh Holloway to Star in CBS Drama 'Intelligence'"
awwwwwwww MY BROTHER JOSH<3

Czytałam to wczoraj, ale zapomniałam napisać :D
<33333

użytkownik usunięty

*move, nie movie :)

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=SNKM7LWmdjk Damon & Elena | 'I Don't Want You to Be Cured' (AnnGeL2010)
cóż, tak się łamie serca shipperów DE

ocenił(a) serial na 6

WTF? Klaroline? http://vampirediaries.pl/7023-spoiler-seks-z-hybryda-i-szokujacy-powrot

ocenił(a) serial na 8
IKnowWhatYouAre

nie zdziwiłabym się :D

ocenił(a) serial na 6
Sathyriasiska

Ale ona chyba nie będzie do końca świadoma. Nie chce mi się wierzyć, że zrobi to z nim dobrowolnie.

ocenił(a) serial na 7
IKnowWhatYouAre

Nie wierze w Klaroline, za mało czasu,zeby przejść od nienawiści do jakiegoś pozytywniejszego uczucia ;) Pewnie wypuścili to, żeby nadrobić nadziei fanom Klaroline.

ocenił(a) serial na 10
lola881

Ja obstawiam powrót Hayley lub to będzie jakaś przypadkowa osoba. Nie wierzę, że Caroline pójdzie z Klausem do łóżka.

ocenił(a) serial na 7
natalia58

Tak Hayley najprędzej. Nie widzę innej kandydatki jak na razie ;)

IKnowWhatYouAre

Kurde, to burzy cały mój plan. A więc Klaus nie może być tą osobą "która będzie nieobecna przez dłuższy okres czasu".

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

a niech się z nim prześpi, byłoby to bardzo w jej stylu ;] nie zdziwiłabym się. Poza tym, nie sądzę, żeby robili taki szum z seksu Klausa, gdyby przespał się z pierwszą lepszą laską.
NO I ELIJAH WRACA, ZAPOMNIAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8

chyba w 4x16, zatem dopiero za jakieś 4 tygodnie :P

użytkownik usunięty
Sathyriasiska

ważne, że wraca:D Miał wrócić i on, i Kath, która zresztą jest już na tych zdjęciach z 4x17:) Szkoda tylko, że po upływie półtora roku ;]

ocenił(a) serial na 8

http://i842.photobucket.com/albums/zz341/wuschel2nozzo/WC/Neal-Caffrey---Great.g if

Seks i Klaus? Elijah wraca? What?:D

Madame_7

Co to to się będzie działo :D:D:D:D

Madame_7

Nigdy sobie nie wyobrażałam pocałunku Klausa z kimkolwiek. Nie pasuje mi do niego :P

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

Widzę, że wiele z nas myśli podobnie. Dla mnie Klaus jest trochę aseksualny :)

ocenił(a) serial na 8
natalia58

biedny Józek :DDD

ocenił(a) serial na 10
Sathyriasiska

Biedny, ale w końcu mu się poszczęści :P

Sathyriasiska

O nie nie, to nie w Józka jest wymierzone, bo facet jest przystojny i seksowny. Ma inną urodę, jest oryginalny http://3.bp.blogspot.com/-tyC_tOqnoJo/UENeSV6QqdI/AAAAAAAABj4/LV9isidM5Qw/s1600/ joseph-morgan-in-monte-carlo.jpg nic mu nie brakuje.
Chodzi raczej jaki jest Klaus w tym sezonie ;DD Bo gdyby jakoś inaczej go poprowadzili...
http://26.media.tumblr.com/tumblr_ly4dywHASk1r98zkyo3_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbukgvjQiN1r7rw99o1_500.gif

Bo sexy jest ;D

ocenił(a) serial na 8
Madame_7

spoko, ja nie uważam, że Józek/Klaus jest aseksualny broń boże :P nie mój typ urody - zdecydowanie preferuję brunetów w stylu Damona, ale myślę, że sam głos/akcent Klausa mógłby sporo zdziałać na jego plus :D

Sathyriasiska

Plus te niebezpieczeństwo i nieobliczalność, którą miał w 2 i 3 sezonie. Teraz robi swoje szczenięce oczka, że ja już niczego w nim nie widzę :D

ocenił(a) serial na 8
Madame_7

ano, faktem jest niezaprzeczalnym, że Klaus z 4 sezonu to nie to samo co serwował nam w 2 i 3 sezonie. nieco spieprzyli jego postać dając mu pewne cechy człowieczeństwa (vide uczucie do Caroline), ale taka chyba musiała być kolej rzeczy. niektórym zresztą podobają się takie zmiany w postaci Klausa, nie uważają, że został jakkolwiek "spieprzony" :P ja mam mieszane uczucia, z jednej strony wiem, że raczej bardzo ciężko byłoby scenarzystom utrzymać tę "grozę", którą budził na początku (ze względu na nowe wątki, postacie, wydarzenia), z drugiej nawet nie przeszkadza mi to, że czasem potrafi być łaskawy dla naszej elitki (w tym przede wszystkim dla Caro - scena z 4x13, gdy ratuje jej życie, mimo, że od początku byłam pewna, że oczywiście to zrobi - bardzo mi się podobała), z trzeciej strony fajnie byłoby, gdyby wciąż pozostał tym 100% złym, bezwzględnym Klausem, ale pytanie - czy po 2 sezonach nie byłoby to już lekko nudne? teraz na jego miejsce niby wkroczy Silas - zobaczymy jak rozwiążą jego wątek no i kwestie wyjazdu Pierwotnego do Nowego Orleanu w 4x20 :-)
sie rozpisałam :P

Sathyriasiska

Dlatego nie podobało mi się, że się go nie pozbyli w 3 sezonie :)

Madame_7

Spojrzenie ma bosko-przyciągająco- przeszywające <3 no i ten jego akcent <3 Choć ja średnio za blondynami przepadam on według mnie jest atrakcyjny :)

bliss6

Ty średnio za blondynami przepadasz? A myślałam, że na odwrót :)