Nie ja po prostu nie znoszę Bayernu :/// Barcelona jest mi obojętna, ale wolę ich od zasranego Bayernu :///
Aha :D Ja do Bayernu nic nie mam, ni ziębi ni grzeje mnie. Ale jak bym miała wybierać pomiędzy Bayernem a Barceloną, wybrałabym tą 2 drużynę.
Od poprzedniego odcinka już zaczęła być wkurzająca... Ich tatuś ma przerąbane ciągle ktoś chce go dopaść :P
No, w sumie jak na mnie to bardzo szybko:P Oo, jestem ciekawa co tam się wydarzy, ale nie mów :P
JT jest genialny:DD
Ok. nic nie mówię...
fajna chemia jest między nimi <3
lubię jak Vincentowi oczy się świecą <333
W ogóle cały Vincent <333
A co z drugim sezonem, będzie? Bo po TSC kolejnej kasacji nie przeżyję :/
No no <333
Właśnie nie wiadomo co dalej :/ Nie ma jak na razie oficjalnej informacji czy będzie 2 sezon czy nie...wszystko okaże się pod koniec sezonu :/ Ta niepewność mnie dobija ,bo ja chcę żeby było dalej.... :(
Naprawdę ten serial jest taki dobry? Ja obejrzałam kiedyś pierwszy odcinek i jakoś mnie nie zachwycił :P
Eeeee, każdy powinien wiedzieć, że pierwszymi odcinkami nie ma się co sugerować. Ja lubię taką tematykę, wątki kryminalne z romansem w tle:) VINCAT <33333333333333333333333333333333 Kate, jakbyś tak obejrzała więcej odcinków, to byś umarła.
http://media.tumblr.com/cc4b5195d0f98413b79573945dd5da3d/tumblr_inline_mjxf77UEX R1qz4rgp.gif
Jestem ciekawa co powiesz blush po odcinku tym ten teges ;) To dopiero są sceny <333
pocałunek już widziałaś :D No powiedz czy nie fajnie im to wychodzi ??:D
To będzie 1x15 mam rozumieć?:D No właśnie obawiam się, że wtedy nic nie powiem, bo już będę martwa od nadmiaru emocji:D
Cudownie:D I to "I'm so in love with you" http://25.media.tumblr.com/21e0f631ea268931ff60c232af46de6a/tumblr_mhk0kvN1LY1ri eg24o5_r1_250.gif
Co to miało znaczyć?:D
Muszę jutro zabrać się za soundtrack, zrobić folder, pozgrywać piosenki <3
Domyśliłam się po prostu:D
Odcinki miałam ściągnięte od dawna, więc postanowiłam wreszcie się za nie wziąć:P No i potrzebowałam nowego OTP:D
yhym... :D Albo już przejrzałaś to i owo ;)
Ja mam chęć na coś takiego innego...nie US...Koniecznie musi być wątek miłosny...ciut pokręcony,trudny w dążeniu do celu....