PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122000
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Kochanie moje no coś Ty :DDD Ty jesteś na 1 miejscu :*****

anik756

No ja myślę :PPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

<3333333

anik756

No:D Bo jak się dowiem,że mnie zdradzasz...:PPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Mam się zacząć bać?? :PPPPP

anik756

Jak zaczniesz mnie zdradzać to tak :PPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No to w chwili obecnej nie mam się czego bać :DDD

anik756

Cieszę się :PPP

anik756

Taki sam wynik poproszę w Madrycie :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Popieram :DDDD

anik756

Mówiłam,że musi być pozytywne nastawienie :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No to teraz za tydzień rewanż i miejmy nadzieję, że FINAŁ :DDD

anik756

Chciałbym żeby był finał :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Pozytywne nastawienie pamiętasz :DDD

anik756

Pozytywne myślenie to będzie we wtorek, w czasie oglądania meczu :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Teraz też musi być :DDD

anik756

Dobra :D Będziemy gromadzić pozytywne myślenie przez cały tydzień :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jak twoje nastawienie przed jutrzejszym odcinkiem TVD?

ocenił(a) serial na 7
anik756

To już jutro? Eee.... Pierwotni. Do dupy.

ocenił(a) serial na 8
KingusVic

No, ale mają tez być jakieś sceny w MF więc nie będzie tak całkiem o Pierwotnych :D

anik756

Tak szczerze :P Obojętne,żeby nawet nie powiedzieć,że żądne :P A Twoje?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jakoś tak bez jakichkolwiek emocji :D Czekam na 4x21 :D

anik756

Ja nawet już nie czekam na 4x21. :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Aż tak to nie dobrze :(((

anik756

Ostatnio moje myśli krążą wokół tego, czy nie dać sobie spokoju z tym serialem...:P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No jak to? Opuścisz mnie? Będę płakać :((( Nie wiem czemu, ale ja mam bardzo pozytywne nastawienie na 5 sezon. Byle tylko Elka odzyskała człowieczeństwo i pozbyli się sire shmire :P

anik756

A widzisz,żebym ja ostatnio się w ogóle wypowiadała na temat TVD??? :P Nie opuszczę Ci na pewno:**** Nawet jak nie będę oglądać TVD to co mało mamy tematów do rozmów? :) Ten sezon dokończę na pewno, a co do 5 to się okaże :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

A jak ten sezon zakończy się Deleną to oglądasz następny?

anik756

Teraz nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie.To zależy jak zakończą 4 sezon. Bo tu nie chodzi o Delenę tylko o bezsensowne wątki. Jak na 5 sezon zaserwują nam kolejne głupoty to nie zdzierżę po prostu.

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Dobra Słońce ja idę spać :*** Dobranoc Kolorowych snów :*** No i więcej mnie nie strasz, że mnie zostawisz tutaj samą :***

anik756

Ja tęż idę spać właśnie :) Dobranoc kochana :****

anik756

Opis 4x23
“Graduation”
On Graduation Day, Mystic Falls is overrun with ghosts intent on settling old scores. Damon’s (Ian Somerhalder) life is in danger after a ghostly encounter, while Matt (Zach Roerig) and Rebekah (Claire Holt) join forces to battle a ghost determined to find the cure. Finally, Stefan (Paul Wesley) discovers a horrifying clue to the mystery surrounding Silas.

użytkownik usunięty
Kate123

Yyy... to jakiś fake, prawda?

Nie. To oficjalne.

użytkownik usunięty
Kate123

http://24.media.tumblr.com/617090657c2104ca99a8eb95684d1392/tumblr_mlm91vZPbO1qa cuhyo4_250.gif

Kate123

Musieli użyc słowa cure oczywiście:)

alien_2

Bez tego nie mogło się obejść :)

użytkownik usunięty
anik756

"Yeah. Even though we are done with season four story-wise, we do this thing called “Vampire Diaries Boot Camp.” We gather in the writer’s room, and now that we don’t have to deal with production phone calls and writing scripts, we just have full days of brainstorming the big ideas of the next season. That is what we are in the process of doing right now. We are thinking of the big stuff: Elena is going to go to college, which will be huge, but we want to keep it grounded in Mystic Falls as well. Obviously Damon isn’t going to go to college; but Caroline and Bonnie and Elena are roommates…. We want to keep the stories intertwined, and not just have separate college storylines."

Stefan umrze, czy jak?:D

ocenił(a) serial na 7

NIE WIEM ale BYŁO BY MIŁO!
Musiałem z capslockiem! ;P

użytkownik usunięty
anik756

http://25.media.tumblr.com/6a02e147ee6f716c09b94f64eb79c285/tumblr_mls522f1hm1ra vtxvo1_500.jpg nowy plakat

anik756

Nowy plakat
http://25.media.tumblr.com/6a02e147ee6f716c09b94f64eb79c285/tumblr_mls522f1hm1ra vtxvo1_500.jpg

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ładny. Wygląda trochę tutaj jak Lana del Rey.

Kate123

Fajny:) Jestem ciekawa czego doszuka się tutaj robb, on ma każdy plakat rozłożony na części pierwsze:)

ocenił(a) serial na 6
anik756

Widziałyście? Nie mgoę wkleić tutaj linka pff więc wklejam
Spilerów się nie dało skopiować ale napisali, że jeden z bohaterów na pewno umrze. Ktoś zostanie cżłowiekiem a w 5 sezonie skupią się na zwiazku Deleny.

Potężne spoilery z finału "Pamiętników wampirów"

Zagraniczne media ujawniły potężną garść spoilerów z nadchodzącego finału "Pamiętników wampirów". Co wydarzy się w Mystic Falls?

Finał czwartego sezonu "Pamiętników wampirów" odbędzie się 15 maja. Do tego czasu stacja CW wyemituje jeszcze cztery odcinki, w tym najbliższy zatytułowany "The Originals", który w zdecydowanej większości skupi się na Klausie i jego wizycie w Nowym Orleanie. Z kolei sam finał pt. "Graduation" oparty będzie na zakończeniu nauki w liceum przez Elenę i jej przyjaciół. Istotniejsze od tego wydarzenia są jednak spoilery z finału, które publikujemy poniżej.

Wiele wskazuje również na to, że rozstanie z "Pamiętnikami wampirów" będzie trwać aż pięć miesięcy. Nieoficjalnie wiadomo bowiem, że podobnie jak w sezonie 2012/13, również w sezonie 2013/14 stacja CW wystartuje ze swoją nową ramówką dopiero w październiku.

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

Niech startują nawet w 3013/14 :P Widziałam kilka spoilerów na tumblrze dotyczących 5 sezonu - śmiechu warte.

IKnowWhatYouAre

Ktoś im został do zabicia w ogóle? Może babcia Bonnie umrze jeszcze, jeszcze bardziej?

alien_2

To można jeszcze bardziej;DDDDDDDDDDDDDDDDD?

IKnowWhatYouAre

"W 5 sezonie skpią się na związku Deleny" - a to cekawe:D
Ciekawe tylko w jaki sposób? Mam nadzieję, że już bez udziału sire bond;PPP

NekoNinjia85

Jeśli sądzicie, że już nic nie można zepsuc- poczekajcie na 5 sezon, dopiero wtedy Julie zajmie się Deleną i jak skończy nic z niej nie zostanie:)

alien_2

Oj tam, oj tam;P Nie będzie tak źle;DDD