PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122000
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
NekoNinjia85

Jak Julie ma się zając DEleną to sądzicie, że w pozytywnym znaczeniu? No co wy...

alien_2

Nigdy nie mów nigdy:DDD

NekoNinjia85

Nie nastawiam się, wolę miec miłe zaskoczenie niż tragiczne rozczarowanie. Cały sezon myślałam, że będzie tak że Elena nie wybierze nikogo. A to, że Julie chce poświęcic sezon Delenie dosyc mnie niepokoi:)

ocenił(a) serial na 6
NekoNinjia85

Mnie by pasowało gdyby Damon stał się przypadkiem człowiekiem bo to by zbliżyło do siebie Delenę.

ocenił(a) serial na 8
anik756

Witam wszystkich :D Widzę, że nastroje przed zakończeniem sezonu tak samo tragiczne jak cały ten sezon :DDD No, ale ja jestem twarda i mam postanowienie, że będę oglądać ten serial do końca. Nawet jakbym miała zostać tutaj na forum sama :DDD

anik756

Hej :) Nie martw się, ja też zamierzam do końca oglądać TVD :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

O to świetnie :DDD Nie zostanę sama :DDD A już się martwiłam, że będę musiała pisać sama do siebie :D

anik756

Hej:D Dlaczego tragiczne?:DD
Ja nadal wierzę, że właśnie po to tak intensywnie burzyli relacje mędzy Damonem i Eleną, żeby je w kolenym sezonie móc odbudowywać:DDD To będzie fun dla widzów a zwłaszcza dla nas:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
And do not HOPE SO! Just KNOW SO!!;D

ocenił(a) serial na 8
NekoNinjia85

Hej :D Obyś miała rację :DDD Bo Delenie należy się normalny spokojny związek bez żadnych zasranych sire shmire i innych badziewi :D

ocenił(a) serial na 7
anik756

Oj ja też planuję oglądać do końca :) chociaż biorąc pod uwagę mój zapał związany z obejrzeniem 4x19 to może być różnie :D aczkolwiek nie lubię przerywać seriali :)

ocenił(a) serial na 8
lola881

No to spoko :D Widzę, że nie będzie tak źle :D

anik756

Dłuższy opis 4x23
WHO WILL TAKE THE CURE? — On Graduation Day, Mystic Falls is overrun with ghosts intent on settling old scores and fulfilling their supernatural destinies. Damon’s (Ian Somerhalder) life is in danger after a ghostly encounter, while Matt (Zach Roerig) and Rebekah (Claire Holt) join forces to battle a ghost determined to find the cure. As everyone gathers for the graduation ceremony and the ghosts converge, help comes from an unlikely hero. Caroline (Candice Accola) receives a touching and unexpected graduation present, and Bonnie’s (Kat Graham) plan leads to the closing of the veil. Elena (Nina Dobrev) makes a decision about the Salvatore brothers and faces an epic confrontation with Katherine (Nina Dobrev). Finally, Stefan (Paul Wesley) discovers a horrifying clue to the mystery surrounding Silas. Chris Grismer directed the episode written by Caroline Dries & Julie Plec (#423).

Kate123

"Elena (Nina Dobrev) makes a decision about the Salvatore brothers" - dlaczego to zdanie wywołało we mnie falę wielkiego przekonania, że to będzie niezbyt pomyśly wybór? ;/ pamiętam jak w zeszłym roku wszyscy byli pewni, że wybierze Damona a wyszło jak wyszło... :(

użytkownik usunięty
Brooklynne_Accola

Fajnie, a Żul mówił, że nie będzie już żadnego epickiego wyboru... Mówię wam, że postanowi na razie być sama. Wręcz byłabym zdziwiona, gdyby w trakcie tej całej traumy po włączeniu uczuć, miała w głowie romanse. Pewnie odwalą coś takiego jak pod koniec 4 sezonu TB i tyle. Albo wyzna miłość do jednego i powie, że nie może z nim teraz być.

Nie, będzie jak w Czystej krwi. Kocham obu ale sorry, nie wybiorę. Muszę skupic się na sobie:)

tylko że julie mówiła że jeden ship wyjdzie na prowadzenie.

użytkownik usunięty
Brooklynne_Accola

No to wyjdzie jeden, ale to nie wyklucza Eleny singielki. I na pewno wymyślą coś żeby zadowolić zarówno fanów Deleny jak i Steleny, tak jak w zeszłym roku. Mi to już obojętne, liczę się z tym, że znowu nas wykiwają.

ocenił(a) serial na 6

Stawiam, że jej serce należy teraz do Damona ale postanowi dac sobie na wstrzymanie i pozostanie singielką ale kiedy coś się stanie Damonowi to w następnym sezonie będą do siebie powoli zmierzać i ze sobą będą. Na pewno nie wybierze Stefana bo to błoby bez sensu.

Brooklynne_Accola

Ja w tym roku też jestem pewna, że wybierze Damona :D Ale oczywiście coś jak zwykle stanie na przeszkodzie :P

Kate123

z tego zdania wynika, że chyba sirebond już nie będzie, a w każdym razie mam taką nadzieję, bo jak wybierze Damona to znów wszyscy na około będą pierdzielić o przywiązaniu

ocenił(a) serial na 7
Brooklynne_Accola

Ja jestem przekonana,że wybierze Damona. W przeciwnym wypadku będę mocno zdziwiona. Ale nawet się tym nie martwię, bo nie biorę tej opcji pod uwagę ;)

Kate123

"Damon’s life is in danger" It's tradition :)))

"cure", "epic" i "hero" w jednym opisie, brakuje tylko sire bond :)

Rainn

Faktycznie :D

użytkownik usunięty
anik756

UGH
BATB 1x11
NIENAWIDZĘ TEGO ODCINKA

ocenił(a) serial na 8

Właśnie go skończyłam :D Też nie należy do moich ulubionych :/

ocenił(a) serial na 7
anik756

hm..co było w 1x11 ?:)

użytkownik usunięty
anik756

Nienawidzę jak wprowadzają jakieś eks dziewczyny, eks chłopaków:/ Cały czas wyzywałam Vincenta od dupków i pierdół:D Biedna Cat:(
W ogóle ten odcinek bardzo przypominał Castle. SPOILERSPOILER wcześniejsze postrzelenie, rozmowa z terapeutą (który okazuje się również doradcą sercowym:D).SPOILERSPOILER

ocenił(a) serial na 7

Nie lubiłam tej dziewczyny. Vincenta poniekąd rozumiałam, ale szkoda mi było Cat.

anik756

Just finished season 4 ... It's official. Weird!

Wpis Niny na fejsie.

ocenił(a) serial na 6
alien_2

No to teraz mają pół roku wakacji a my czekamy.

IKnowWhatYouAre

Już chcę Czystą krew, bo już coraz więcej filmików 20-sekundowych i już chcę Erica. Wrócę do Erica, a okaże się że on rysuje kwiatki i motylki:D

użytkownik usunięty
anik756

Aaaa, Kris Turner w BATB! Szkoda, że tak krótko:(
I końcówka z Cat i Vincentem była dobra. Już się bałam, że nie poniesie żadnych konsekwencji, ale na szczęście Cat mu przygadała. I tak go potraktowała lepiej niż przypuszczałam, ja bym faceta kopnęła w dupę:/

Zbliżam się do 1x14:D Jeszcze tylko jeden odcinek:D

ocenił(a) serial na 8

Ja już jestem po 14 odcinku :DDD

użytkownik usunięty
anik756

Ej, możesz mi wytłumaczyć jedną rzecz, bo chyba coś przegapiłam.. co z tym portretem pamięciowym JT? Evan zapomniał o nim, nie zauważył podobieństwa kiedy współpracował z JT czy co? Chyba mam sklerozę:P

ocenił(a) serial na 8

Nie Ty masz sklerozę tylko Evan :DDD Ja myślałam, że on przyszedł do JT w związku z tym portretem pamięciowym, a on go o współpracę prosi :/ No, ale nie czepiam się drobny szczegół :D

użytkownik usunięty
anik756

Może dostanie olśnienia później :P Mam nadzieję, że nie uśmiercą Evana w następnych odcinkach, bo mogłabym go słuchać przez całe odcinki:P

ocenił(a) serial na 8

No ja coś wiem, ale nie powiem żeby nie psuć oglądania :PPPP

użytkownik usunięty
anik756

Dobra, coś czuję, że JT albo Evan nie pożyją długo, tak?:/ Ech, nic nie mów;P Idę oglądać kissa;D

ocenił(a) serial na 8

Nic Ci nie powiem :D Kiss po prostu cudo <3333 Cat i Vincent mają świetna chemię :DDD

ocenił(a) serial na 8
anik756

Czy ktoś ma w ogóle dzisiaj zamiar oglądać na żywo? :D

użytkownik usunięty
anik756

Oł jeee, Heather cockblocknęła:D
No, nareszcie 1x14:D

ocenił(a) serial na 8

W następnym odcinku to dopiero będą cockblocki :DDDD

anik756

Hej, co oglądacie? :)

ocenił(a) serial na 8
annab93

Beauty and the Beast

anik756

Jak będę miała czas to wznowię oglądanie tego serialu :)

:D dobrze Ci idzie ;)

użytkownik usunięty
anik756

http://25.media.tumblr.com/169871cf698b4419c741cd8aaa4a9a7a/tumblr_mia1c3rwew1r9 jjsdo3_500.gif najlepszy cockblock w historii:D

anik756

Hej, jakieś nowe spoilery? :)

ocenił(a) serial na 8
annab93

Hej :) jak na razie to nie ma nic ciekawego.

anik756

Tak w ogóle to cześć Wam... :)