No tak, zapomniałam. To było zaraz po tym jak ją zgwałcił :/ Wprawdzie mój av pokazuje coś innego, ale jestem po prostu zaślepioną fanką pseudo pary :P
Nie no, seriously. Bluza?:D Ja równie dobrze mogę powiedzieć, że Elena będzie z Damonem, bo nie zdjęła bukiecika który jej założył przed balem maturalnym. Lol xD
Proszę bardzo:D
Mam landrynki i takie: http://www.k2pixels.website.pl/rarytas.sklep.pl_blokowany/files/products/toffino .jpg
hej :) nie było mnie kilka dni. Elena włączyła to człowieczeństwo czy nie?:P bo nie wiem czy nadrabiać odcinki :P
uff kamień z serca ;P mam aż trzy odcinki do zobaczenia :) pewnie pod koniec odcinka dopiero, co?
niestety muszę najpierw zobaczyć dwa poprzednie, a taaak nie mam na to ochoty :P ale idę za chwilę i zobaczę co to tam się dzieje ciekawego ;)
4x20 możesz sobie odpuścić, bo to pilot The Orginals- ja tak zrobiłam. Widziałam tylko gify na tumblrze i wystarczy. Nina zachwyciła swoją grą w ostatnim odcinku.
no i tak zrobię, odpuszczę sobie go raczej i tak wiem najważniejsze, Klaus chce zostać królem i zmajstrował następcę tronu :P
to ja mam odwrotnie :P kocham ich wszystkich, ale gdybym miała tworzyć hierarchię to akurat Nick byłby na ostatnim miejscu ;) Nic mnie tak nie bawi w tym serialu jak bromance Schmidt/Winston :D
Jesteś już na bieżąco?:)
Tak :D Niestety jestem już na bieżąco i muszę czekać na kolejne odcinki :///
Ja tam uwielbiam bromance Schmidta i Nicka :DDD
http://anik756.tumblr.com/post/49664632134
hahah oj ten Schmidt :D przypomniało mi się jak chodził za nim do łazienki, pod prysznic, bo wszyscy inni już widzieli tylko nie on, wiadomo co ;)
ostatni odcinek był średni, za dużo tych flashbacków, ale już się nie mogę doczekać finału sezonu :)
Fakt w ostatnim odcinku trochę przesadzili z tymi flashbackami, ale odcinek ogólnie całkiem dobry :D
wart obejrzenia dla samej końcówki :) taki słodkie minki mieli ;P no i fakt, że Schmece spotkało się już wcześniej mnie rozwalił :)
SPOILERZwiązek Schmece to przeznaczenie więc Ona nie może być z nikim innym więc jestem pewna, że ze ślubu nici :PPSPOILER
no ja myślę ;) szkoda tylko, że to tak daleko zaszło wszystko:/ Cece oszalała.
Podobno dobry ostatni odcinek TVD ?:)
Ostatni odcinek TVD był bardzo dobry w końcu :D Trzymał w napięciu od początku do końca :D Dawno nie było już tak dobrego odcinka w tym sezonie :D
Hey Kejcik :**
Już mi się ładuje odcinek i zaraz idę oglądać. Mówisz, że mnie zabije? Wyczuwam morze łez wylanych.
Ja większość odcinka przepłakałam. A końcówka... To jeden z najlepszych odcinków Castle jak dla mnie :)
Kurczę ja się chyba na 19 odcinku zatrzymałam :D Mówisz, że następne są takie dobre?
Mam tak samo. Środek sezonu był taki nijaki. Trochę przynudzali. Ale teraz znów wrócił ten cudowny klimat Castle. Mam już odcinek, więc wracam za 44 minuty :P
Cudny odcinek <333
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPIOLERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPILERSPOILERSPOI LER Te wszystkie flashbacki-kilka razy na nich ryczałam.Same najlepsze sceny wybrali. A do tego to: http://24.media.tumblr.com/cf3c86dce647489c5a3846595fa6ecdf/tumblr_mmbkz5vugH1s7 qllzo1_400.gif
Na koniec fajna scena, gdy Gates każe Beckett pocałować Castla <3