PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121924
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
tequila_s

SPOILERSPOILERSPOILER Dokładnie! Same najlepsze sceny wybrali do flashbaców. To było przepiękne. A te wszystkie kissy <333333333333 I w końcu się doczekałyśmy ILY od Kate :) I że Castle jej tam samej nie zostawił <3 Gates się super zachowała :D SPOILERSPOILERSPOILER

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Hej ;) Nie dali zdjęć do 4x22 czy jestem po prostu ślepa ? :D

ocenił(a) serial na 8
Ammaris

Hej :D Nie chyba nie było zdjęć do 4x22 :) Przynajmniej ja nic o tym nie wiem :D

ocenił(a) serial na 7
anik756

To dziwne że jeszcze nie dali. Chyba że wyjdą w czwartek razem ze scenkami :)

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Dobraaa, zabieram się za Castle;P

Nareszcie! :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ale niestety nie zacznę od 5x10, tylko od 5x06 :D Bo te odcinki oglądałam bez napisów, więc sobie jeszcze raz dokładnie obejrzę:D

Fajnie, że masz tyle odcinków do obejrzenia :) Trochę Ci tego zazdroszczę :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja sobie średnio zazdroszczę:D
Dobra, idę oglądać już na poważnie:D

Chciałabym być na Twoim miejscu, by mieć jeszcze tyle odcinków przed sobą :P

_Sloneczko_2034

Aniu zostały mi 3 odcinki do końca :(

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

E no to Ci szybko poszło z tym 5 sezonem :D No i jak Ci się podobał? Dzieje się już coś z Sarą?

anik756

No poszło szybciej niż myślałam :D Powiem Ci szczerze,że myślałam,że będzie dużo gorszy niż jest :D W porównaniu do tamtych jest słabszy, ale nie ma tragedii :) Sara jest intersektem;/ Ale jeszcze się z nią nic nie dzieje, pewnie od następnego odcinka;/

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Oj będzie bardzo źle z nią :/

anik756

Tego się właśnie obawiałam ;/ Ale już prawie koniec więc całe szczęście długo to nie potrwa...

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Nie będzie długo, ale okropnie dla biednego Chucka :(((

anik756

Nic mi nie mów, bo już mam depresję :(((((

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Spokojnie dasz radę to tylko 3 odcinki i koniec :D

anik756

No właśnie z tego powodu mam depresję,że zaraz koniec :((((

anik756

Kochana spadam :)

Będziesz wieczorem? :*

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Będę wieczorem :D

_Sloneczko_2034

KEJCIK!!!!!!
Miałaś rację! 5x22 Castle mnie zabił. NAJLEPSZY ODCINEK EVER <33333333

http://media.tumblr.com/tumblr_me9xadodAn1raiebj.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_mdgs6dE74W1qae7gh.gif

tequila_s

Teki!!!! Mam nadzieję, że jakoś się trzymasz :D Oj tak, ten odcinek był super i cieszę się, że też tak myślisz, bo wydawało mi się, że coś jest ze mną nie tak :P
I końcówka <333333333333 I te wszystkie parallelki <33333333

Kate123

Rick był cudowny, gdy przez cały czas próbował odwracać uwagę Kate od wiesz czego <3 Ta scena, gdy musieli się ''rozejść'' i te słowa Beckett, jej twarz... wyłam jak nie wiem.
Oglądając ten odcinek, to raz śmiałam się, to zaraz znów płakałam. Najlepszy odcinek w historii <3333
http://delena-perfect-otp.tumblr.com/post/49680822955 wciąż oglądam tą scenkę http://www.youtube.com/watch?v=zpRNoY4bQlg

tequila_s

Just stop! Miałam tak samo. Nie pamiętam kiedy na odcinku Castle się tak poryczałam. Chyba na 4x23. I jeszcze była TA melodia na koniec <333

Kate123

Kocham tą nutkę Roberta Duncana i tamtą scenę. Podwójnie się wzruszyłam dziś słysząc tą piosenkę w dzisiejszym odcinku <3
To oglądam jeszcze teraz http://www.youtube.com/watch?v=so9LAb9w7VE
I to http://www.youtube.com/watch?v=c8F3oAwBqpc
Ja już chce kolejny odcinek!! Szkoda, ze to już koniec sezonu będzie :(

użytkownik usunięty
tequila_s

OOo niemieckie napisy?;D szkoda że nie umiem niemieckiego ;(((
Scenka świetna,chyba się wezmę za ten serial :D

Serial jest świetny. Warto się za niego wziąć. Ostatniego lata dużo o nim na forum pisałam i jak widać zachęciłam trochę dziewczyny do oglądania :P
Z niemieckimi napisami youtube mi podsyła-sama nie wiem czemu .Nic ostatnio z napisami niemieckimi nie oglądałam, wiec dziwię się, że takie mam w sugerowanych :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Teraz będę oglądać 5x21 fajny był?

anik756

Tak :))) Bardzo :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

No to idę oglądać :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

SPOILEROMG :(((( Obejrzałam 5x22 i zgadzam się z wami w 100% to był najlepszy odcinek Castla EVER!!! Na przemian śmiałam się i płakałam. Te wszystkie retrospekcje <333 Rick, który za żadne skarby świata nie chciał zostawić Beckett samej <333SPOILER

anik756

ja wczoraj nadrabiałam od 5x12 :D zostawiłam wcześniej, bo odcinki zrobiły się nudne, ale muszę przyznać, że od 5x15 znów były świetne, a 5x19 to jeden z moich ulubionych :D

Brooklynne_Accola

Dokładnie, od 5x15 wszystko się naprawiło i odcinki były super :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Właśnie obejrzałam 5x22, najpierw się śmiałam, później płakałam ;) piękny był. Ich flashbacki są cudowne, przypomniały jak świetny serial to jest :)
SPOILER No i na reszcie Gates przyznała, że wie :P bo nie pasowało mi to, że pani kapitan jest tak ślepa i niedomyślna :P

_Sloneczko_2034

Dzień dobry... :)

_Sloneczko_2034

Elena Gilbert || "But i'll get better" [4x21] http://www.youtube.com/watch?v=aVsi2n2eMk4

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Cześć Dziewczynki, wróciłam na łono po obejrzeniu całego New Girl.....
TO JEST CUDOWNY SERIAL KOCHAM NICKA I JESS SĄ CUDOWNI I W KOŃCU W KOŃCU.....
Już mi lepiej, obejrzałam właśnie TVD, nareszcie włączone uczucia i dobry pomysł z tą zemstą na Kath i w ogóle, biedny Damon jaką miał smutną minę..........

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Hej jest ktoś?

ocenił(a) serial na 6
anik756

Jam jest.... Mam depresję bo zakończyłam New Gil...O.o

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Nie tylko Ty :D Ja już w czwartek skończyłam i teraz już na bieżąco czekam na odcinki :( Czytałam, że obejrzałaś ostatni odcinek TVD? No i jak wrażenia?

ocenił(a) serial na 6
anik756

Mam depresję, Nick i Jess, Jess i Nick po prostu nie mogę z nimi, tak do siebie pasują, zakochałam się w tej relacji.
TVD spoko, żal mi było Damona, ale NARESZCIE Elka ma uczucia...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Jeszcze dwa odcinki będą:D Dopiero potem deprecha na 4 miesiące:D

ocenił(a) serial na 6

Po prostu to co się stało w ostatnim odcinku to: aselkhqd;lkfdnasdjcnq;ojfnqwlkhnfqwolkndq.,kfnas;odinf'oenjfdqw.,mnfda'slkdnasd, ncadsnc.a,dsmnfcqekldjncqsld;kjnas,dkcnasldjnc;qljsdnc;asldkcna.dsnc;sljdnclkajd nc
NIE MOGĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM KOMPLETNIE ZAKOCHANA WIDZIAŁAM TĄ SCENĘ MILION RAZY....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Też się w nich zakochałam, ale ja mam gorzej, bo cierpię z powodu Schmece :/

ocenił(a) serial na 6

JA TEŻ, Oni tak do siebie pasują, ona nie może wyjść za tego Shcośtam, bez sensu, i przez to boję się, że jak będzie Ness to też wytną jakieś numery, a to bym umarła na pewno.... Cece musi być z Naszym Grubaskiem, nie może być inaczej...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Na szczęście w TVD się układa, Elena włączyła uczucia, nareszcie... widziałaś zdjęcia z finału?

ocenił(a) serial na 6

W końcu z Eleną ruszyło, też się cieszę :D Fajnie ją ukierunkowali, dobre posunięcie, Damona było mi szokoda, tak się odsunął, ale to był jego pomysł, w końcu działa, z finału? O.o Jeszcze nie....
Kocham Nicka i Jess i te ich kłótnie są idealne...

użytkownik usunięty
byledopiatku

No nie wiem czy ją dobrze ukierunkowali. Tego się właśnie obawiałam, że po odzyskaniu człowieczeństwa trzeba będzie kogoś obwinić za to co Elena wyprawiała przy wyłączonym pstryczku, bo sama odpowiedzialności za swoje czyny nie weźmie. Ulżyło mi, że to nie był Damon:P Cud jakiś. Nie znoszę Kath, więc z przyjemnością zobaczę jak będzie próbowała ją wykończyć, ale jednak.. nie lubię czegoś takiego.
Tak, są między innymi dwa zdjęcia Deleny.

ocenił(a) serial na 6

Uważam, że to lepsze niż obraza na Damona, albo na kogoś innego, lepiej, że to Kat, nie łatwo wybrnąć z tego bałaganu więc dlatego uważam, że to całkiem nie złe... Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej, byleby Damon nie został człekiem.....