nie, tego nie widziałam. jeny, nie mogę się doczekać:D
Jak się Stiles wyrobił :o
Nieźle, nie:D
To jedyne pocieszenie, że będzie Teen Wolf i PLL. Inaczej byłaby dla mnie niezła posucha:/
bosko :D
Ja mam nadal wątpliwości co do PLL. Nie chcę zostawiać tego serialu tylko ze względu na Spencer i jestem ciekawa Arii bez Ezry. Nie wiem, czy warto oglądać dalej, skoro tyle rzeczy mnie tam razi ;/
http://www.youtube.com/watch?v=cK2M5wB3nZQ
http://www.youtube.com/watch?v=ZqmIHQTYDWg&feature=player_embedded
<333
http://25.media.tumblr.com/056facd24f6e9fe55681a486c3a85971/tumblr_mh0eohH5X51qm sc0lo6_250.gif teraz można oficjalnie potwierdzić, że te słowa były prawdziwe :)
Premiera 2x01, a jeśli chodzi o finał, to 2x22 i 4x23. Ciężko mi się zdecydować:P
http://25.media.tumblr.com/d4717708f14166508426664186c1baf3/tumblr_mn1ph8liDW1qk 3a5jo1_250.gif skąd to jest?
Oo, zapomniałam że o to pytałam:D Dzięki:)
Nina była tam z nową dziewczyną Iana?:D
Na to wychodzi. Może Dżuli wprowadziła swój szatański plan w życie i stworzyła trójkąt miłosny w realnym życiu :DDD
"Będziemy mogli cieszyć się nimi przez jakiś czas."
"Wierzcie lub nie, ale zobaczymy ich szczęśliwych przez jakiś czas, oczywiście zanim pewne okoliczności i inne nadprzyrodzone wpływy staną im na drodze."
nie daje mi to spokoju:P O SE też tak mówili i bam, po 6 odcinkach był koniec.
Ale rozstanie SE planowali już pisząc 3x22 :P Podczas gdy na ten finał pracowali od 3 sezonu, sorry, ale JP sama powiedziała, że wymyśliła SB od 3x06 chyba, a "New York" trzymała dla nas przez rok:P Na pewno będzie mnóstwo problemów na ich drodze, ale wszystko się dobrze skończy. Nie ma się co martwić o Stelenę, to już przeszłość.
Stelena trwała z przerwami 3 sezony:/ Elena na dobre się z nim pożegnała, ale boję się że "nowy Stefan" będzie im się strasznie wchrzaniał. Jak Delena będzie trwała z takimi przerwami 3 sezony to nie mam nic przeciwko:)
Nie! Ja chcę więcej sezonów! Nie jestem gotowa na szukanie nowego forum kiedy to umrze po ostatnim odcinku:D
Ty nie widzisz co oni już wymyślają? Stefan jest sobowtórem Silasa:P Dajże spokój, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść:P
Z jednej strony dobry, z drugiej idiotyczny. Niedługo się okaże, że wszyscy mają sobowtórów. Niestety ale nie popisują się oryginalnością, wątki są cały czas powielane. No i naprawdę, jeżeli JP chce zrobić 6 sezonów to musi skończyć ten trójkąt, bo po 4x23 jakiekolwiek powroty Steleny będą grubą przesadą.
Tak, ale to nie działa w ten sposób :D Podpisanie kontraktów na 6 sezonów oznacza, że jeśli stacja zdecyduje się zamówić 6 sezonów, to aktorzy mają obowiązek w nich grać. A to czy rzeczywiście zamówią, to zależy głównie od oglądalności;)
Ja niestety obawiam się, że będą chcieli to rozciągnąć na 6 sezonów żeby w pełni "wykorzystać" aktorów, którzy mają podpisane kontrakty na 6 sezonów :) No, ale na to będzie miała wpływ tylko i wyłącznie oglądalność jak będzie kiepsko to pewnie dadzą sobie spokój i skończą na 5 sezonie :D
popieram 6 sezonów, ale tylko jeśli ten ostatni będzie miał 13 odcinków - tak jak w Gossip Girl.
Wszytko zależy od tego jaki będzie 5 sezon jeżeli TVD wróci do kondycji sprzed 4 sezonu to ja jestem za tym żeby dali pełny 6 sezon, ale proszę nie więcej :D No i oczywiście zakładając, że będzie jeszcze te 2 sezony to musi być Delena :DDDD
Błagam nie psuj humoru :))) Przynajmniej na razie cieszmy się tym co mamy na rozmyślania przyjdzie czas :)))
Zwłaszcza że oni nawet nie zaczęli jeszcze pisać 5 sezonu, więc na razie nie ma się co przejmować gadkami Plec;)
Poza tym był taki świetny post na temat Deleny i tego czy czeka nas rozstanie/powrót Steleny. Zaraz go znajdę i wkleję;)
http://24.media.tumblr.com/e486b96b7aeba8f8fc802d7b03500862/tumblr_mn1u2vqaxW1rn 0m6fo3_500.gif :DDD
"I think that Elena showed incredible loyalty to Stefan ever since they first met, especially in season 3 after he was so horrible to her and the people she cared about. Elena remained loyal to Stefan even though she was in love with Damon, she remained loyal to Stefan even though her heart was not with him completely. How much more should we see from Elena to Damon now that her heart IS completely his and she has NO feelings whatsoever for Stefan? I think that we shouldn’t expect any less loyalty from Elena to Damon now that she has committed to him. I could even venture to say we should expect MORE loyalty now that Elena’s natural characteristics are heightened. And let’s not forget that Damon remained loyal to Katherine for 145 years.
I also look at their conversation this finale. Neither Damon nor Elena have any illusions for an easy relationship between the two of them. Damon is well aware of his faults, of where his conflicts with Elena lie. Elena is well aware of Damon’s weaknesses, of his faults, of the fact that he really takes her out of her safe comfort zone. She knows where Damon has been, what he’s capable of, what he will do if it means keeping her safe. She knows he has a tendency to be rash and reckless, and she knows that things will be hard with them. Yet she is not sorry that she’s in love with Damon.
Both of them know what they’re getting into when they entered into a relationship, and because of that, when the hard times strike they will be prepared. Elena knows that Damon lashes out when he thinks that he doesn’t deserve something, so if Damon should ever do that in the future, Elena will know him. Add to this Elena’s loyalty, AND Damon’s loyalty, and I think we’re going to have an unbreakable relationship.
Plus, Stefan and Elena broke up every season and were back and forth every time something hard hit their relationship and we know how much the writers like to contrast SE and DE."