3x06 i 3x07 stanowczo należały do Arthura i Gwen no i oczywiście ich głównego swata Merlina :DDD Bardzo podobały mi się te odcinki <333
Jak Ci się podobał 3x05?
Merlin uratował jednak Morganę i sama nie wiem co o tym myśleć^^
Z jednej strony to on był współodpowiedzialny za to co jej się stało a z drugiejona moim zdaniem ona nie zasługiwała na to żeby ją ratować......
No i znowu smoka Merlin nie posłuchał ale to już normalna sprawa;PP
Zawsze robi to co mu serce dyktuje:DD
No i niestety wszyscy poniosą tego konsekwencje, a w pierwszej kolejności Arthur bo już w 3x08 Morgana będzie chciała go wykończyć :///
wspaniale........ (to rzecz jasna stwierdzenie ironiczne;PP)
Merlin i jego decyzje;DDD
no ale ma dobre sere..... czasem za dobre jak widać^^
Nadal lubisz Morganę? :PPP Jak Ci pisałam, że będzie wredna to nie chciałaś wierzyć ;)))
Merlin już taki jest nie potrafi nikogo skrzywdzić :)
wiesz że sama się zdziwiłam jak łatwo przestałam ją lubić.......
to pewnie kwestia świetnie zrobionej fabuły^^
jej postać jest moim zdaniem genialnie napisana w tym sensie, że metamorfoza wydaje się być bardzo realistyczna bo też super zagrana:D
a odpowiadając na Twoje pytanie;) - Morgana ogromnie podoba mi się jako czarny charakter, ale jako człowiek i postać bardzo mi się nie podoba^^
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupcio;PPP
Gwain jest świetną postacią:DD
miałam Cię właśnie podpytać czy pojawi się jeszcze w serialu:DD
od razu go polubiłam^^!
świetnie uzupełnia ich duet;PP
Ja dzisiaj obejrzałam jeszcze 3x08 bo jutro nie dam rady obejrzeć dwóch odcinków więc żeby nie byś w tyle obejrzałam jeden więcej dzisiaj :D
Powiem Ci, że w tym odcinku jeszcze bardziej Morgana Cię wkurzy ://///
w takim razie włączam sobie odcinki i podążam za Tobą;PP żebyśmy jutro nowe rzeczy mogły poprzeżywać;PPP
Ogladaj :DDD
Ja uciekam spać bo jutro do pracy trzeba wstać :DDD
Dobranoc :*** Słodkich snów :***
zreblogowałam Delena & hands:DDD
nie mogłam się powstrzymać^^!
Ja na szczęście jutro pracuję troszkę później więc się rano wyśpię:)
Słodkich snów:************:))))))
do napisania jutro:DDD
Dziewczyny, bo sie zalamalam, weszlam na temat Stefanowy i tam sa jakies spoilery, ze bedzie dziecko doppelgangerow... WTF? Przez duze W.
Tak bardzo nie chce mi się uczyc, że prawie wzięłam się za pieczenie chleba:D Interesuje mnie nawet historia z dziecmi z VD, coś strasznego:D
Wolałabym chyba żeby lało. Odkładam pójście na zakupy spożywcze, bo to będzie moment wolności i spacer:D Jeszcze kilka stron i pójdę bo padnę tutaj zaraz. Dlaczego jak miałam wolne to było zimno, a teraz słoneczko i ciepełko?:(
Ja mialam wtedy urlop... a teraz siedzie w robocie, tak jest z reguly, jak ja mam wolne, to pogoda jest ujowa....
http://24.media.tumblr.com/719842e5fbb7cbce5f6aa45f04f802f2/tumblr_mls9yuJnvF1qb 6vb1o5_250.gif
Tak:D Po pierwsze wchodzisz do Sztefanowców, po drugie wklejasz jakieś głupoty i siejesz panikę :P Ale to pewnie przez te upały:D
http://media.tumblr.com/f98dbf91df74e3b7e953a822855541b3/tumblr_inline_mmxbljX8d I1qz4rgp.gif
Blush, zrobiłam dla Ciebie gifset,ale bardzo go skróciłam i dałam tylko jeden fragment, mam nadzieję,że nie będziesz na mnie zła :/
http://damonisherhome.tumblr.com/post/53275977852/requested-by-goodnight-elena
Przestań! Ty już możesz o swoich gifach mówić quality:D Jak się patrzy na 1 i ostatnią stronę Twoich gifów, to widać ogromny postęp. Ja bym pewnie nawet po 2 latach nie umiała robić takich cudów:P Uważaj, bo jak dostanę Delena feels podczas słuchania jakiejś piosenki, to znowu ci dam zlecenie:D Mam nadzieję że mnie nie udusisz:D
nie nie! ja chcę jak najwięcej zleceń :D
jeszcze mam jeden request od Ady, ale jest w nim dużo scen, już dzisiaj nie miałam siły na to :)