http://31.media.tumblr.com/d2d74bb89a43aaeee397c9b80d174509/tumblr_mocqolNx551rm dxaeo4_r1_250.gif
Kate, mamy oficjalnie poniedziałek. Życzę powodzenia w oglądaniu seriali:D Ja poległam, nie nadrobiłam wszystkiego przed końcem niedzieli xD
Ja tylko nie obejrzałam OUATINW :D Nawet skończyłam 1 sezon LU :)
Ale czuję, że teraz będzie znowu masakra xD
Bluszek, musisz to szybko nadrabiać, bo jak już się uzbierają 2 zaległe odcinki z jednego serialu to będzie ciężko :D
http://31.media.tumblr.com/f5bdf3adb722098cc343693e5e8ac565/tumblr_mumkwiToTa1qa 0tfoo1_500.jpg hahahaha no
Widziałam pilota TTP, serial zapowiada się nieźle. I nawet przymknęłam oko na "trójkątową" aluzję, więc błagam Dżuli, nie schrzań tego.
A myślisz, że mnie nie? :D Po pierwszym odcinku ''trójkąt'' będzie rozdzielony trochę, więc jest nadzieja, na kilka spokojnych odcinków bez niego :P
Postaram się obejrzeć, ale chyba poczekam, aż się trochę więcej odcinków uzbiera :D I tak nie narzekam na brak seriali :D Chociaż akurat jednego baaardzo mi ostatnio brakuje, a trzeba tyle jeszcze czekać :(
Ja czekam na więcej odcinków Revenge i tak samo jak Ty mam aż za dużo seriali na bieżąco do oglądania :D
Wiem wiem, mi też brakuje Teen Wolfa :(
Ja naprawdę Cię podziwiam, masz tyle seriali i ze wszystkimi nadążasz :D Zapomniałam Ci powiedzieć, obejrzałam SN. Rety, cudowny odcinek. O ile 6 i 7 sezon mi się niezbyt podobał, tak 8 i 9 (przynajmniej wnioskując po pierwszym odcinku) jest świetny. Powrócił dawny klimat SN :)
:( Do tego tyle nowych spoilerów, szansa na Stydię, genialny wątek Stilesa, te wszystkie nowe postaci... Chcę już styczeń :D
Ostatnio zrobiłam się serialomaniakiem kosztem filmów :D Ale nie jestem ze wszystkim na bieżąco, bo mam zaległy BatB, Revenge,TGW. Chcę jeszcze obejrzeć OUaTiW. A do tego dziś nowy tydzień i nowa runda odcinków, więc mam już ból głowy :D Zastanawiam się czy po przerwie, wracać do pracy, czy może zostać i oglądać :P
Wiedziałam, że Ci się pierwszy odcinek SN spodoba :)
Szybko minie i nim się obejrzymy będą święta i styczeń, a z nim powróci TW :) Dla mnie jeszcze kilka innych seriali dodatkowo :D
Nie ma dziś Castle? Chciałam na przerwie obejrzeć i się zawiodłam :(
I tak nie jest jeszcze tak źle, poczekaj 2-3 tygodnie, wtedy się nam dopiero nazbiera zaległości :D
Świetny był, naprawdę. Nie spodziewałam się, że są w stanie w 9 sezonie utrzymać tak dobry poziom :)
Dobrze, że czekamy do stycznia, a nie czerwca, bo wtedy to bym nie dała rady :D
Jak to nie ma Castle, jest :)
Jak ja już teraz mam zaległości, to nie chcę myśleć jak sytuacja będzie wyglądać za 3 tygodnie :D
Kurde na tej głupiej stronce ii tv nie było :/ Już obejrzałam na kinomaniaku. Chyba niedługo w ogóle się tam przeniosę jak mi premium się skończy na ii tv :D
Mnie się wydaje, że to będzie coś więcej niż aluzja tylko :D Co ta Julie ma do trójkątów? Może to jej jakaś niespełniona fantazja? :D
O tym mówiłam: http://25.media.tumblr.com/de2719246cfd23b325df8dcde5f72edf/tumblr_mufshfYrJv1ql 2ui0o3_250.gif
Już wiadomo, że dziewczyna będzie się miotać między obydwoma, Dżuli nigdy nie przepuści okazji na trójkąt miłosny:P
Zapomniałam jeszcze, że główny bohater teleportował się do łóżka sąsiadów tworząc trójkącik xD Dżuli chyba naprawdę marzy się taki w real life :D
To była fajna akcja, jak ten sąsiad się obudził :D
Ciekawa jestem czy w TO też już Julie jakiś trójkąt szykuje? :D
retrospekcje były świetnie, jak zobaczyłam pierwsze sceny, to zaczęłam zastanawiać się, co pokażą w 4 sezonie, bo już chyba nic lepszego nie można zrobić. :) ciekawa jestem następnych odcinków, ten bardzo mi się podobał, chociaż jeszcze nie do końca ogarnęłam jego klimat
No dokładnie. Fajne retrospekcje i fajny ten pensjonat dla tych czarownic. A teraz jeszcze po uwolnieniu (wiesz kogo) będzie na pewno jeszcze bardziej interesująco :) Mnie się ten klimat bardzo podoba i muzyka mi do niego pasowała, nawet bardzo.
I co? Jak rozumiem, to będziesz oglądać na bieżąco? :D
chyba będę xD nie mogłabym czekać, AHS jest świetne, bałam się, że 3 sezon spieprzą, no bo co jeszcze można pokazać, ale to nadal jest majstersztyk. SPOILER SPOILER SPOILER ahs SPOILER klimat retrospekcji i tej szkoły mi się podobał, wątek "wiecznej młodości" też, tylko nie umiem w tym wszystkim znaleźć miejsca dla tej całej sytuacji z imprezą i kolesiami z bractwa, ale może to tylko epizod, chociaż jeden z nich to co innego, on może zostać, bo go uwielbiałam w poprzednich sezonach :) a ostatnia scena też była genialna, dobrze tak palantowi
Ja wątpiłam, że coś dobrego z tego będzie. Skoro drugi sezon mi się nie podobał, to podejrzewałam, że 3 będzie jeszcze gorszy, a tu miła niespodzianka :)
Wątek z bractwem chyba skończony, sądząc po tej scenie w szpitalu. Niezłą ma klątwę :P
Obejrzałam Castle i OUaT http://media.tumblr.com/b5897ec753087eff050c5ec97155219b/tumblr_inline_mtcvfnTV9 O1rxtkqg.gif