Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
lola881

Tak:D Zrobił retweet :D Ckolwiek jeszcze wymyśli, pamiętajmy: http://31.media.tumblr.com/tumblr_mb1gpxELVX1rqhjijo1_500.png ;)

ocenił(a) serial na 7

Pięknie napisane :D i tego się trzymajmy :)

lola881

Wtrącę się (znowu:P) :)
Tak Q pojawił się, ale już go zabili...
No właśnie, chyba mi zaspoilerowała :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Za Q strasznie płakałam :( i później ta rozmowa Jamiego z jego braciszkiem :(:(:( to Sam też w takim razie jest? a zaczęła się już wyjaśniać ta sprawa z tym kto zabił Q?

Tak tez myślałam:D to skoro już wszystko wiesz, jest już Julian? Bo on się chyba w 6 pojawia.

lola881

Ja tak samo :((( Same mi po prostu łzy leciały po policzkach :((( Sam??? Nie wiem :P A kto to? Nie jeszcze się nic nie zaczęło wyjaśniać, na temat kto zabił Q.

Nie Juliana jeszcze nie ma :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Musi być już Sam, skoro Q już nie żyje. Sam to ta "przyszywana" córka Brooke :) który odcinek oglądasz?:)

lola881

Nie ma żądnej Sam :P Przynajmniej nie kojarzę :P Brooke się jakąś Angie zajmowała, czy jakoś tak :P teraz będę oglądać 6x06 :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

niemożliwe ;D to jest Sam http://25.media.tumblr.com/tumblr_me7opjPXcD1rp6xpao1_250.gif naprawdę jej nie było?
Acha...a to jeszcze kilka odcinków do Juliana ;)

lola881

Aaaa to o nią chodzi :P To jednak się pojawiła :D
Fajny ten Julian? :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Że się tak wtrącę :P Ja bardzo lubiłam Juliana, świetny z niego facet :D

anik756

A kto Ci się pozwolił wtrącić? :P Zaspilerowałaś mi nie dobra babo :PPPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

O przepraszam :P Więcej się do Ciebie nie odezwę :PPPP Kiedy ja Ci zaspojlerowałam?

anik756

Przecież wiesz, że żartuje :PPP Jak wypisałaś shipy do gry :D I tam było Julian i Brooke :) Resztę można sobie dopowiedzieć :)))

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Kurczę nie miałam pojęcia na którym Ty sezonie jesteś, byłam pewna, że skończyłaś już 6 :P

anik756

Trzeba się było zapytać, cholera :PPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Kiedy? Jak Ciebie nie było jak ja wchodziłam na forum :PPP

anik756

Tak, tak :P Każda wymówka jest dobra :PPPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Dobra spadaj :PPP Przecież miała się do Ciebie nie odzywać :PPP

ocenił(a) serial na 8
anik756

miałam*

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

padłam teraz :D przecież to była jedna w ważniejszych osób w życiu Brooke :D bardzo ją lubiłam :) miały genialną relację rodzinną.

Taak:) tylko bardzo się zmienił na przestrzeni tych 3 sezonów. Może to i dobrze, ale ja go uwielbiałam na początku. Był taki przemądrzały i pewny siebie :) a później zrobili z niego taką ciapę :D ale miało to swój urok :D bardziej mu z kobietami było po drodze niż z facetami :D w sumie to niezła komedia z tego wychodziła nie raz :D

lola881

No co? :P Ja nie mam pamięci do imion:D

Aha :) Mam nadzieję, że będę im shipować :)))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

spoko :D:D

Jasne, że będziesz :) ja im shipowałam mimo, że nigdy nie zostali moim, takim prawdziwym OTP. Ale ich perypetie były na tyle ciekawe, że nie można było przejść obojętnie :) trzymałam za nich kciuki. Zresztą ja kochałam Brooke i dla mnie najważniejsze było, żeby wreszcie szczęśliwa była :)

lola881

Mi też bardzo zależy na tym, żeby Brooke była w końcu szczęśliwa, bo bardzo na to zasługuję :))) Więc pewnie masz rację i będę im shipować :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Ale nie myśl, że będzie łatwo ;)
A co tam u Jamiego?:D Odwalił ostatnio coś ciekawego ?:D właśnie sobie rebloguje z nim gify :D i wpadłam na Brooke: "Jestem Brooke Davis", na co Jamie "Brooke PENELOPE Davis" :D

lola881

Domyślam się :D W końcu to OTH :D
Wczoraj tylko 1 odcinek obejrzałam, ten o którym rozmawiałyśmy:) Hahaha :D Pamiętam to :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

mówiłaś, że znalazłaś jakiś blog o OTH, gdzie jest wszystko odcinkami poukładane, możesz mi go podać?

lola881

http://davisbakers.tumblr.com/ Tu jest sezonami poukładane :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Dzięki ! :)

lola881

:) :***

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

potrzebowałam jakiegoś nowego bloga, bo z nudów już zaczęłam Peyton reblogować ;) a jak tam w ogóle Leytonowa drama? już się zaczęła?

lola881

Jak już zaczęłaś reblogować Peyton to faktycznie nie dobrze:D Nie, jeszcze się nie zaczęła.

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Właśnie wiem;D sama się zaczęłam martwić :D
Nie wiem czy wiesz, ale James co roku organizuje Charity Basketball Game i dziewczyny kiedyś śpiewały http://www.youtube.com/watch?v=w_ekiCIuwY0 :D

lola881

Nie wiedziałam nic o tym :) Bethany ma śliczny głos :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Tak, świetny :) Uwielbiam jej Feel This i Halo

lola881

Właśnie pojawił się Julian :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

I jakie wrażenia? :D mnie się bardzo podobał na początku :D i jego relacja z Brooke była bardzo ognista :D

lola881

Pierwsze wrażenie, naprawdę dobre :) Brooke jeszcze nie poznał :D Tylko jedna rzecz mi się nie spodobała, to że oczywiście był kiedyś z Peyton;/

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No tak, bo on tam dla Pey przejechał. Dziewczyny wymieniły się facetami ;) ale kiedyś tez cos fajnego powie, ze myślał, ze przyjechał dla jednej, a okazało się, ze dla drugiej. cos takiego :)

lola881

Nie koniecznie się to podoba, że się wymieniły facetami :) Czy każdy musi lecieć na Peyton?? :P

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Na to wygląda :D bo Haley też jej faceta podwędziła :D też mi się to nie podoba, ale nie masz wyjścia, musisz na to przymrużyć oko :) kurcze,,mam w planach 6 nowych seriali, nie wiem od którego zacząć :D

lola881

No właśnie :D I Z każdym z nich Pey była pierwsza. Ma wzięcie dziewczyna :D Nie nie mam wyjścia, muszę to jakoś przeboleć :))) Też nie dawno miałam taki dylemat :D A jakie to seriale? :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Na szczęście już niedługo na Pey nie będziesz musiała patrzeć :D
Z tych, które się dopiero zaczęły i maja zaledwie kilka odcinków to:Sleepy Hollow, Blacklist, The Tomorrow People i Witches of East End.
A z tych, które maja przerwę to Orphan Black i Sherlock.
Od pol godziny siedze i myślę co sobie włączyć :D

lola881

Bardzo mnie to cieszy, że niedługo nie będę musiała jej oglądać :))
Zanim zaczęłam oglądać OTH miałam dokładnie taki sam problem :)) Miałam kilka seriali za które od dawna chciałam się zabrać i też nie miałam pojęcia co wybrać. Ale Ty i Ania namówiłyście mnie na OTH i bardzo się z tego cieszę :) Bo wiem, że sama nigdy bym się za OTH nie zabrała :) Z tych co wymieniłaś, to ja na Sherlocka też się już czaję od dawna :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Tymczasowo decyzja zapadła :P bardzo chce zobaczyć Sherlocka i Orphan, ale obydwa ruszają w przyszłym roku, wiec się wstrzymam.
Obejrzalam pilota Sleepy Hollow, chyba głowie dlatego, że aktor, który gra główna role to mega ciacho :D ale nie zawiodłam się, naprawdę świetny. Facet przebudzil się po 250 latach, także dodatkowo można się pośmiać z tekstów typu 'kiedyś były tutaj stajnie', 'taa, a teraz jest Starbucks' :D szkoda, że tylko 4 odcinki są, bo już się wciągnęłam :D

lola881

To szybko Ci poszło :D Ja przez 3 dni nie mogłam się zdecydować :) Ja też bardzo chce zobaczyć Sherlocka, ale właśnie przez to, że nowy sezon rusza dopiero w przyszłym roku, ciągle to odkładam :) Kilka dziewczyn z forum ogląda SH :) Ja może też się kiedyś skuszę na ten serial :)

Chyba właśnie zaczyna się drama Leyton...

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Haha, i tak te resztę też niedługo zacznę :D potrzebowałam tylko czegoś na dzisiaj, bo miałam ochotę na jakiś powiew świeżości, bo mi się już opatrzymy wszystkie seriale, a Internat już kończę :( zostało mi 10 odcinków. Wiem, że oglądają i się zachwycaly, dlatego też znalazł się na mojej liście :)

Uuu no to już będą to ciągnąć do końca sezonu :D

lola881

Ja teraz tylko oglądam OTH, Arrow i TBBT :) Na NG się wkurzyłam, za TVD się nawet nie zabrałam :))) OTH na szczęście mi jeszcze sporo zostało :D

Tak myślałam :) Pewnie teraz ich problemy, będę najważniejszym wątkiem do końca sezonu.

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No ja tam tego trochę mam, ale mimo ze uwielbiam większość tych seriali, to jednak ciągle te same postaci już mi się nudzą :D ja oglądam Tbbt, Castle, HoD, no i Internat, no i teoretycznie NG i TVD, ale mam zaległości :D zresztą mam jeszcze chyba 4 inne seriale odlozone, ale na razie mi się nie chce do nich wracać:)

No niestety tak, to był główny wątek drugiej polowy sezonu, ale też istotny będzie wątek Brooke/Sam/Julian. Naley chyba trochę na dalszy plan zeszlo.

lola881

Mamy jeszcze Lost zawieszone, po raz enty :D

Sam fajna postać :D Miałaś rację, że Brooke przejdzie największą metamorfozę:) Naley na razie odpuścili dramaty:)))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Wiem :D nawet już nie wspominam o tym, ale cały czas mam na uwadze 4 seriale, które nade mną wiszą tj. właśnie Lost, White Collar, Suits i Revenge :))

Dobrze, że już wiesz, która to Sam :D Brooke <3 jest moja ulubiona postacią w tym serialu. I bardzo się zmieniła, zawsze wszystkim chciała pomagać, a sama co chwile obrywala :/
Ale jak już Leyton odjedzie w stronę zachodzącego słońca to Naley wróci na główny tor :D