Tak:D Zrobił retweet :D Ckolwiek jeszcze wymyśli, pamiętajmy: http://31.media.tumblr.com/tumblr_mb1gpxELVX1rqhjijo1_500.png ;)
Wtrącę się (znowu:P) :)
Tak Q pojawił się, ale już go zabili...
No właśnie, chyba mi zaspoilerowała :D
Za Q strasznie płakałam :( i później ta rozmowa Jamiego z jego braciszkiem :(:(:( to Sam też w takim razie jest? a zaczęła się już wyjaśniać ta sprawa z tym kto zabił Q?
Tak tez myślałam:D to skoro już wszystko wiesz, jest już Julian? Bo on się chyba w 6 pojawia.
Ja tak samo :((( Same mi po prostu łzy leciały po policzkach :((( Sam??? Nie wiem :P A kto to? Nie jeszcze się nic nie zaczęło wyjaśniać, na temat kto zabił Q.
Nie Juliana jeszcze nie ma :)
Musi być już Sam, skoro Q już nie żyje. Sam to ta "przyszywana" córka Brooke :) który odcinek oglądasz?:)
Nie ma żądnej Sam :P Przynajmniej nie kojarzę :P Brooke się jakąś Angie zajmowała, czy jakoś tak :P teraz będę oglądać 6x06 :)
niemożliwe ;D to jest Sam http://25.media.tumblr.com/tumblr_me7opjPXcD1rp6xpao1_250.gif naprawdę jej nie było?
Acha...a to jeszcze kilka odcinków do Juliana ;)
O przepraszam :P Więcej się do Ciebie nie odezwę :PPPP Kiedy ja Ci zaspojlerowałam?
Przecież wiesz, że żartuje :PPP Jak wypisałaś shipy do gry :D I tam było Julian i Brooke :) Resztę można sobie dopowiedzieć :)))
Kurczę nie miałam pojęcia na którym Ty sezonie jesteś, byłam pewna, że skończyłaś już 6 :P
padłam teraz :D przecież to była jedna w ważniejszych osób w życiu Brooke :D bardzo ją lubiłam :) miały genialną relację rodzinną.
Taak:) tylko bardzo się zmienił na przestrzeni tych 3 sezonów. Może to i dobrze, ale ja go uwielbiałam na początku. Był taki przemądrzały i pewny siebie :) a później zrobili z niego taką ciapę :D ale miało to swój urok :D bardziej mu z kobietami było po drodze niż z facetami :D w sumie to niezła komedia z tego wychodziła nie raz :D
spoko :D:D
Jasne, że będziesz :) ja im shipowałam mimo, że nigdy nie zostali moim, takim prawdziwym OTP. Ale ich perypetie były na tyle ciekawe, że nie można było przejść obojętnie :) trzymałam za nich kciuki. Zresztą ja kochałam Brooke i dla mnie najważniejsze było, żeby wreszcie szczęśliwa była :)
Mi też bardzo zależy na tym, żeby Brooke była w końcu szczęśliwa, bo bardzo na to zasługuję :))) Więc pewnie masz rację i będę im shipować :DDD
Ale nie myśl, że będzie łatwo ;)
A co tam u Jamiego?:D Odwalił ostatnio coś ciekawego ?:D właśnie sobie rebloguje z nim gify :D i wpadłam na Brooke: "Jestem Brooke Davis", na co Jamie "Brooke PENELOPE Davis" :D
Domyślam się :D W końcu to OTH :D
Wczoraj tylko 1 odcinek obejrzałam, ten o którym rozmawiałyśmy:) Hahaha :D Pamiętam to :DDD
mówiłaś, że znalazłaś jakiś blog o OTH, gdzie jest wszystko odcinkami poukładane, możesz mi go podać?
potrzebowałam jakiegoś nowego bloga, bo z nudów już zaczęłam Peyton reblogować ;) a jak tam w ogóle Leytonowa drama? już się zaczęła?
Właśnie wiem;D sama się zaczęłam martwić :D
Nie wiem czy wiesz, ale James co roku organizuje Charity Basketball Game i dziewczyny kiedyś śpiewały http://www.youtube.com/watch?v=w_ekiCIuwY0 :D
I jakie wrażenia? :D mnie się bardzo podobał na początku :D i jego relacja z Brooke była bardzo ognista :D
Pierwsze wrażenie, naprawdę dobre :) Brooke jeszcze nie poznał :D Tylko jedna rzecz mi się nie spodobała, to że oczywiście był kiedyś z Peyton;/
No tak, bo on tam dla Pey przejechał. Dziewczyny wymieniły się facetami ;) ale kiedyś tez cos fajnego powie, ze myślał, ze przyjechał dla jednej, a okazało się, ze dla drugiej. cos takiego :)
Na to wygląda :D bo Haley też jej faceta podwędziła :D też mi się to nie podoba, ale nie masz wyjścia, musisz na to przymrużyć oko :) kurcze,,mam w planach 6 nowych seriali, nie wiem od którego zacząć :D
No właśnie :D I Z każdym z nich Pey była pierwsza. Ma wzięcie dziewczyna :D Nie nie mam wyjścia, muszę to jakoś przeboleć :))) Też nie dawno miałam taki dylemat :D A jakie to seriale? :)
Na szczęście już niedługo na Pey nie będziesz musiała patrzeć :D
Z tych, które się dopiero zaczęły i maja zaledwie kilka odcinków to:Sleepy Hollow, Blacklist, The Tomorrow People i Witches of East End.
A z tych, które maja przerwę to Orphan Black i Sherlock.
Od pol godziny siedze i myślę co sobie włączyć :D
Bardzo mnie to cieszy, że niedługo nie będę musiała jej oglądać :))
Zanim zaczęłam oglądać OTH miałam dokładnie taki sam problem :)) Miałam kilka seriali za które od dawna chciałam się zabrać i też nie miałam pojęcia co wybrać. Ale Ty i Ania namówiłyście mnie na OTH i bardzo się z tego cieszę :) Bo wiem, że sama nigdy bym się za OTH nie zabrała :) Z tych co wymieniłaś, to ja na Sherlocka też się już czaję od dawna :DDD
Tymczasowo decyzja zapadła :P bardzo chce zobaczyć Sherlocka i Orphan, ale obydwa ruszają w przyszłym roku, wiec się wstrzymam.
Obejrzalam pilota Sleepy Hollow, chyba głowie dlatego, że aktor, który gra główna role to mega ciacho :D ale nie zawiodłam się, naprawdę świetny. Facet przebudzil się po 250 latach, także dodatkowo można się pośmiać z tekstów typu 'kiedyś były tutaj stajnie', 'taa, a teraz jest Starbucks' :D szkoda, że tylko 4 odcinki są, bo już się wciągnęłam :D
To szybko Ci poszło :D Ja przez 3 dni nie mogłam się zdecydować :) Ja też bardzo chce zobaczyć Sherlocka, ale właśnie przez to, że nowy sezon rusza dopiero w przyszłym roku, ciągle to odkładam :) Kilka dziewczyn z forum ogląda SH :) Ja może też się kiedyś skuszę na ten serial :)
Chyba właśnie zaczyna się drama Leyton...
Haha, i tak te resztę też niedługo zacznę :D potrzebowałam tylko czegoś na dzisiaj, bo miałam ochotę na jakiś powiew świeżości, bo mi się już opatrzymy wszystkie seriale, a Internat już kończę :( zostało mi 10 odcinków. Wiem, że oglądają i się zachwycaly, dlatego też znalazł się na mojej liście :)
Uuu no to już będą to ciągnąć do końca sezonu :D
Ja teraz tylko oglądam OTH, Arrow i TBBT :) Na NG się wkurzyłam, za TVD się nawet nie zabrałam :))) OTH na szczęście mi jeszcze sporo zostało :D
Tak myślałam :) Pewnie teraz ich problemy, będę najważniejszym wątkiem do końca sezonu.
No ja tam tego trochę mam, ale mimo ze uwielbiam większość tych seriali, to jednak ciągle te same postaci już mi się nudzą :D ja oglądam Tbbt, Castle, HoD, no i Internat, no i teoretycznie NG i TVD, ale mam zaległości :D zresztą mam jeszcze chyba 4 inne seriale odlozone, ale na razie mi się nie chce do nich wracać:)
No niestety tak, to był główny wątek drugiej polowy sezonu, ale też istotny będzie wątek Brooke/Sam/Julian. Naley chyba trochę na dalszy plan zeszlo.
Mamy jeszcze Lost zawieszone, po raz enty :D
Sam fajna postać :D Miałaś rację, że Brooke przejdzie największą metamorfozę:) Naley na razie odpuścili dramaty:)))
Wiem :D nawet już nie wspominam o tym, ale cały czas mam na uwadze 4 seriale, które nade mną wiszą tj. właśnie Lost, White Collar, Suits i Revenge :))
Dobrze, że już wiesz, która to Sam :D Brooke <3 jest moja ulubiona postacią w tym serialu. I bardzo się zmieniła, zawsze wszystkim chciała pomagać, a sama co chwile obrywala :/
Ale jak już Leyton odjedzie w stronę zachodzącego słońca to Naley wróci na główny tor :D