Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

SKANDAL- SPOILER!

ocenił(a) serial na 10

Jakim prawem oni karzą nam czekać na następny odcinek aż MIESIĄC !
Zwłaszcza jak wynikła teraz ta sprawa z Rose!
TO SKANDAL;)

gabrielle33

Spojler

Rose przeżyje, więc możesz się odprężyć:-)

użytkownik usunięty
Binula

sama to wymyśliłaś czy sugerowałas się nieoficjalnym castingowym tekstem? ;) bo wybacz, ale nie pojawiły się żadne oficjalne spoilery dotyczące Rose.

ocenił(a) serial na 10

Tak Rose będzie żyła jednak przecież co to za życie?
Sądzę że Damon lub Elena ją zbiją.

użytkownik usunięty
katherine17

To że będzie żyć to wiadomo ze zwiastunu, pytanie czy przeżyje, tego nie wiemy.

Blush, proponuję troszkę kultury przy odzywaniu się na forum.
Nie, nie wymyśliłam tego sama. Poszukaj, a znajdziesz.

użytkownik usunięty
Binula

W mojej wypowiedzi był brak kultury? Widziałam gorsze.
To dlaczego tak trudno ci podać linka? Poprosiłam cię kulturalnie już wcześniej, zignorowałaś mnie.
Jak na razie wyszukując informacje które podałaś o Klausie "o dziwo" na pierwszym miejscu wyskakuje mi odnośnik do twojej wypowiedzi.

Masz pecha, bo najpierw przeczytałam tę wypowiedź, dopiero potem w drugim wątku. Widziałam gorsze- cóż za argumentacja.
Spojlery, które przytoczyłam pochodzą z niemieckiej strony, z której specjalnie przetłumaczyłam je dla fanów, nie wiem jaki sens byłby w ich wymyślaniu.
Nie chcesz, nie wierz w nie i masz problem z głowy.

użytkownik usunięty
Binula

Ale nadal jej nie podasz. Dziwne zachowanie, ale cóż, twoja sprawa.

szybko zleci, uwierz mi:0. muszą kręcić odcinki, bo są dopiero przy 14 pewnie. bo serial ma w sezonie 22 odcinki i rozkładają je w emisji od wrzesień do maj. a i tak dobrze, że nie ma opóźnień.

Dodo140

ja myślę że stanie się jakimś vampiro-wilkołakiem i bedzie bardzo silna i trzeba ją będzie załatwić.
A szkoda-polubiłam ją. Nawet ją lubiłam jako Belle w "Supernatural"- jeśli nie oglądacie to zobaczcie. Świetny serial. Tam pare razy zabili wampiry ;)

użytkownik usunięty
Jane_Mary20

miałam zamiar, ale ilość sezonów mnie przeraziła, na razie nie mam czasu;]

naprawdę super serial. Wciąga od 1 odcinka. 1 sezon dosyć monotonny ale finał zachęca do obejrzenia 2 sezonu który jest o niebo lepszy podobnie jak i 3. 4 i 5 sezon to całkiem inna wyżyna wspaniałości :D. jak znajdziesz czas i zobaczysz to daj znać ;) Już wkręciłam w jego oglądanie 4 osoby. Twórcy powinni mi płacić za reklamę ;P

Binula

http://www.youtube.com/watch?v=_wKeOEjgHJA

Przeżyje, ale cieszyć się z tego widać nie ma co ;)