PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122123
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

SO1E15 SPOILER

ocenił(a) serial na 10

Podobno w tym odcinku wróci matka Matta, która jak wiadomo nie ma najlepszej opinii. Co więcej, wda się ona w romans z nikim innym, jak z naszym Damonem ;p Czytałam też, że poznamy więcej faktów z przeszłości m.in przyjaźń matki Matta, Eleny i Caroline, które w trójkę dość mocno trzymały ze sobą. Jak ktoś znajdzie coś więcej, niech pisze ;p
Powiem szczerze, miałam nadzieję na pogrzeb babci Bonnie i na kondolencje ze strony Damona... Nawet na ten jego chory sposób. Po prostu ja ich widzę ze sobą :D

Maaadziex

haha ;-D też o tym czytałam, ale raczej wydaje mi się, że i tak pokażą pogrzeb babci Bonnie, bo raczej nie zostawiliby tak "urwanego" tego wątku. A co do Damona i Bonnie to też widzę ich razem ;-D

Maaadziex

matka Eleny nie jest matką Eleny :> jak narazie wg serialu

ocenił(a) serial na 10
anisia_3

Matkę Matta zagra Melinda Clarke . Wg mnie idealnie pasuje do romansu z Damonem. Ta kobieta to demon ;D

Anisia, może pani Gilbert nie jest biologiczną matką Eleny, ale nadal jest jej matką, kobietą, która się nią opiekowała przez całe życie. Jak najbardziej zasługuje na miano matki ;p

ocenił(a) serial na 6
Maaadziex

A ja znalazłam to:
'Od 15go odcinka w naszym serialu zagości nowa postać - wampir, który uciekł podczas otworzenia krypy przez Bonnie i jej babcie. Wampira zagra Stephen Martines, którego poznaliśmy już w takich produkcjach jak "General Hospital", "The Closer", czy "The Guiding Light", a jego serialowy bohater na imię będzie miał Frederick i wniesie dużo mrocznych wątków w życie Eleny, Stefana i Damona.'

Maaadziex

Haha mama Matt'a i Damon hahaha^^ zaraz padne trupem xp
Ja chce 25 marca.!!!!!!!!!!!!

Maaadziex

Opis 15 odcinka:

Matt and Caroline are surprised by the sudden reappearance of Matt's mother Kelly. Stefan and Elena are worried about Damon's new attitude. Damon is asked by Sheriff Forbes to take part in a fund-raising bachelor auction. Alaric discovers shocking secrets from his own past. With help from Jenna and Stefan, Elena is determined to find out everything she can about her birth mother, but the truth may be more than she can handle

ocenił(a) serial na 6
nutriass

To ładne jajca;)
Będzie się działo, matko boska - ja już chcę ten odcinek!

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Coś czuję, że to będzie kolejny z tych pseudo-zabawnych odcinków, które w mojej subiektywnej opinii należą do najbardziej żenujących. Tak jak między innymi wampiry na potańcówce w stylu lat 50. A tym razem co? Damon wystawiający "się" na aukcję i pewnie "wylicytuje go" matka Matta? Dla jednych może to będzie ubaw. Dla mnie smutny kicz.

nutriass

nowy trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=k94jlIbdo3M

ocenił(a) serial na 6
nutriass

Jedno jest pewne.
Na tej licytacji poleje się krew;) Te babki się pozabijają, haha.

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

i tak najlepsze jest to, że będzie licytacja kawalerów, w tym Damona xD