Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Nie wiem czy ktoś to zamieszczał ale nie widzę więc wkleję. Aktorka grająca Andie Star umiesciła stronę ze scenariusza gdzie trochę jest ujawnione, jest to rozmowa między Jenną a Eleną.
http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1183-spoiler-fragment-scenariusza-19-odc inka

alien_2

Zaczęłam czytać, ale jakoś się od tego oderwałam na początku... Wole mieć później niespodziankę w filmie ^^

yvonneD

ja w sumie spodziewałam się czegoś mocniejszego, a spoiler jest tylko na samym początku, reszta rozmowy to już konsekwencja tego pierwszego zdania;P Nie wiem w sumie o co taka awantura, było do przewidzenia

alien_2

I tak pewnie tego nie będzie w odcinku xD

ocenił(a) serial na 6
alien_2

W sumie nic nadzwyczajnego tam nie ma. Po powrocie Isobel wiadomo było, że Jenna pozna prawdę. Chociaż, może scenarzyści teraz coś zmienią z racji tego, że Plec nie była zadowolona z tego 'przecieku'. Dziwne tylko, że to ma się wydarzyć dopiero w 19 odcinku, podczas gdy Isobel wróciła w 16...

ocenił(a) serial na 6
alien_2

E, chyba to jakaś ściema;)
Inaczej zrobili z igły widły;)

użytkownik usunięty
alien_2

Ale ona przecież napisała potem, że to fake... poza tym twórcy nigdy nie ujawniali takich spoilerów, aktorzy również mają zakaz, więc jeżeli taka aktorka która gra niewielki epizodzik wyjawiłaby istotną scenę z scenariusza to miałaby nie małe problemy..

Julie Plec (scenarzystka) zrobiła z tego ogromną aferę, więc scenariusz jest prawdziwy na 99% :) Oliveri pewnie miała z tego powodu nieprzyjemności, więc próbowała potem ratować własną skórę pisząc, że to fake.
Jules:
"Dear person who tweeted a page from the script. Not cool. There are spoilers that are all in good fun, and then there's sabotage... Show some respect to those of us working so hard to surprise you and those wanting to be surprised. #jeez #imeanreally"

Bellona

Sądzę, ze rola Andie niedługo się kończy jak większosci drugoplanowych postaci i dlatego nie miała nic do stracenia;P Co jeszcze mogą wyciagnąc z tej postaci? Damon jej nie zje w końcu ale pewnie ktoś inny sie nią zajmie, może Katherine?:D

użytkownik usunięty
alien_2

Owszem, ma do stracenia. Jeżeli ma zamiar robić (a może już robiła) takie rzeczy przy każdej produkcji to w końcu doczeka się takiego momentu gdzie nikt jej nie będzie chciał zatrudnić.
Poza tym to że jej rola się kończy nie znaczy, że ma być nielojalna wobec producentów.
Mi osobiście jakoś niespodzianki nie zepsuła bo Jenna już od jakiegoś czasu podejrzewa że jest okłamywana i to była kwestia kilku odcinków aby odkryła prawdę.. aczkolwiek nie powinna była tego robić.