Stefan ,to jakaś podróbka Edwarda
Elena to podróbka Belli.. odcinki nawet nawet.
Ale i tak żałosne ,ściągnięte i tak dalej xdd
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????
Słucham?
Dam ci radę: poczytaj sobie na wikipedii co zostało najpierw napisane: The Vampire Diaries czy Twilight. Potem ściągnij sobie większą ilość odcinków niż dwa (bo zapewne po dwóch odcinkach wystawiłaś tą jakże obiektywną ocenę) i dopiero potem załóż temat z jakąś sensowną argumentacją dlaczego ci się serial podoba lub nie podoba. W przeciwnym razie nie masz o czym z nami rozmawiać.
Pozdrawiam.
Ciężko powiedziec z czego jest Zmierzch ściągnięty, bo to takie gów no, że ciężko to oglądac, juz nie mówię nawet o czytaniu:P A czyją kopią jest Damon, bo to mnie ciekawi?:P Może wilczka?:P Z tego co wiem to pani Smith jest wielką plagiatorką, pomysł nie był jej tylko koleżanki która ją nawet pozwała;P Sprawa była poważna, bo wstrzymali kręcenie jednej z części;P Widocznie dogadali się po cichu żeby tacy sfrustrowani fani doczekali się kolejnej części.
Dziękuję za uwagę, ogarnij się;P
Trzeba od razu tworzyć nowy temat, hmmm...?
http://www.filmweb.pl/search/forum?q=zmierzch&forum=30004729
Przepraszam, że się wtrącam ale ten mi wygląda na prawdziwego trolla i prowokatora:)
Madeleine po prostu postanowiła przejąć moją funkcję tudzież pożartować sobie ze mnie xD
Nie daj sobie tego odebrać. Ciężko na to w końcu praccowałaś:D
Madeleine - nie podbieraj funkcji:p Ty już masz u mnie przechlapane, pamiętaj.
Jest trochę prawdy w tym, że SERIAL jest trochę podobny do sagi "Zmierzch", ponieważ wytwórnia "Pamiętników Wampirów" postanowiła stworzyć coś podobnego do sagi, a zarazem zarobić, bo wampiry są teraz na topie.
Jest jedna znacząca różnica, właściwie to dwie- serial można ogladac, a filmu się nie da. A najważniejsze- my mamy Damona:D A Zmierzch ma dwie ciamajdy;P
Aaaaa zapomniałam, że wy jesteście fanki:P
Co nie zmienia faktu, że ja Zmierzchu nie lubię, książek nie cenię, filmu nie trawię, z otwartej mordy Belli się śmieję, Pattinsona żałuję bo stac go na więcej, a Lautnera mam gdzieś;P 100 razy bardziej wolę Pamiętniki wampirów, nawet odcinki ze Steleną niż którąkolwiek częśc Zmierzchu. Amen. Idę na kolację;P
Przestań, bo znowu się zacznie się, że uwielbiamy Tłajlajt xD
Niech sobie ponarzekają, widocznie mają taką wewnętrzną potrzebę :D