http://www.youtube.com/watch?v=GM__0Oxx36E
Mam nadzieje, ze rozwinie się akcja z Johnem .
zachwycenie = zero !
Znów się będą ganiać z wilkołakami...
a Elena będzie się miziać ze Stefciem
Klaus, Elijah przybywajcie.................
Dokładnie, BŁAGAM o Elijaha i Klausa , plus dodam Katherine, bo ja dłużej nie zdzierżę Steleny.
ja do eleny nic nie mam ale faktycznie mogli by dac jakies akcje z tym Elijahem czy katrina
Noszkwa, teraz zrobią z T. marionetkę do zabijania wampirów.
Czy oni już kompletnie !?#%$^?
"Klaus, Elijah przybywajcie................."
Dokładnie.
Nie zrobią ;) Przecież wiadomo, że Stefek to świętość i włos mu z głowy nie spadnie... To taki moment prawdy dla Tylera, czy sam zrezygnuje z zabicia go (i może jakoś odkopie swoje szanse u Car) czy ktoś mu w tym przeszkodzi i nabroi sobie u Salvatorków, ja jestem za opcją pierwszą bo nie bawili by się w budowanie romansu który w ogóle ma się nie spełnić (bo po tym 2 rozw nikłe nadzieje, chociaż i tak mnie nic nie zdziwi bardziej niż Elena wybaczająca Stefkowi wyssanie krwi z ojca, nie mogę tego przeżyć... przecież wtedy była idealna szansa na Delenę ech)
Mam takie wrażenie, że oni nas w konia robią.
Jak zwykleXD
Ten zwiastun jest tak pocięty...
Wydaje mi się, że to nie Ty strzeli do Stefka, tu są dwa ujęcia - Stefan jest postrzelony, ale nie widać w tym momencie przez kogo.
Dopiero po chwili pokazują Ty'a z pistoletem w łapie...
Jest nadzieja, a ja - jako ta głupia się jej trzmam jak tonący brzytwyXD
Pewnie masz rację co do tego robienia w konia, ale trailer był tak nudny że oglądałam go tylko 2 razy i tego nie zauważyłam, bo za każdym razem Elena ze Stefanem na pomoście kojarzyli mi się z Jeziorem Marzeń xD
"bo za każdym razem Elena ze Stefanem na pomoście kojarzyli mi się z Jeziorem Marzeń xD"
TEKST MISZCZ;)
Identiko odczucia były moje, we łbie zaraz zabrzęczało mi ""I Don't Want To Wait" XD
Ten serial to niedługo się zacznie nazywać: "Pamiętniki wilkołaków: patrzcie jacy jesteśmy silni" ;)
Już zaczynają mnie denerwować te stworzenia. Co ten Tyler wyrabia???? Oj, nie dostanie ode mnie głosów w przyszłym tygodniu;)
Stelena - jak piękniee...
Biedny Damon:( No ale z drugiej strony prosił się o to, ma za swoje. Może spełni się scena o której marzę: Elena daje swoją krew Damonowi ;d
ja juz nie wiem co mam mowic :) najbardziej doluja mnie teksty o Caroline i Taylerze :) koles nagle w siersc obrosl i wszystkie lale sie w nim kochaja :) co za bezsens, czyzbyscie zapomnialy ze przez 1,5 sezonu byl bezmozgim miesniakiem :P Car pozerke lubie ale no bez przesady jak sie jest w kims zakochanym to nie wybiera sie innego tylko dlatego ze zna Twoj sekret :) jak dla mnie ten gackowo-psi zwiazek jest daremny :) Stelena... tego nie mam sily komentowac. Damon - kochalabym go nawet jakby stwierdzil ze zmienia klimat i zamierza odbic Belle Edwardowi wiec jestem stronnicza i takze sie nie wypowiem. Wujek John no nareszcie cos sie dzieje bo mdło było, Bonnie - cos nie kumam sielanka jakas z Jeremym :) no w zasadzie czemu nie i tak sie nudza w sumie. Jonas wielki czarodziej ojoj nie spodziewalam sie go w tym lesie :) Jules tragedia jakas nie lubie ale przez wzglad na Rose :) Ogolnie odcinek w porownaniu z poprzednim taki sobie :) ale moze dlatego ze lubie wyciskacze łez jak w 12 :)
Nie nie nie nie! Jak ja nie moge patrzeć na odcinki jak kogoś torturują, aż mi nieodbrze i nie moge na to patrzeć. Nawet nie wiem dlaczego o.O ;/.
"co za bezsens, czyżbyście zapomniały ze przez 1,5 sezonu był bez.mozgim mięśniakiem :P"
Słucham??
Tyler to jeszcze nastolatek, w dodatku z problemami, z którymi sam nie umie sobie poradzić. Obrastanie w zwierzęcą skórkę to tylko jeden z nich;)
Dodajmy do tego fakt, że wszyscy dookoła mu ściemniają, próbują nim manipulować, a jedyna osoba której zaufał pomogła pozbyć się kogoś mu bliskiego...
Czy to takie dziwne, że jest skołowany?
Kurcze, mnie aż z żalu ściska, jak se przypomnę, gdy w The Descent Car&Tyler tak się słodko rozpromieniali na swój widok;)
a teraz buu, wszystko poszło w pi.zdu;(
A Damon dostanie to na co zasłużył. Wilkołaki odpłacają mu się pięknym za nadobne.
Ciekawe, jak jemu spodobają się torturki, podobnymi do tych, którymi z taką ochotą 'raczył" Masona...
ale to nie zmienia faktu że był bezmózgim mięśniakiem... zapomniałeś/aś jak się zachowywał w stosunku do Viki?
Może poprostu teraz dorasta (w sensie psychicznym)
Stelena <bleee>
Nie, no oczywiście że był;)
I tak jak mówisz, dorasta.
Wielka szkoda, że dzięki Damonkowi ten rozwój może pójść nie w tym kierunku co trza;)
A tak już było pięknie pomiędzy Tyroline.
Niby nic, niby jakieś począteczki - a jednak...
Jestem niepocieszona;(
"Stelena <bleee>"
Hehe, a ja dziś na Stefka złego słowa nie powiem.
Tylko że no - Stelena to nudziarstwo jak stąd na Peloponez niestety;)
Rozwalają mnie te komenty na youtube pod tym zwiastunem...
Jak Damon kogoś torturuje z uśmiechem na ustach to wszyscy - "Jeeee, dobrze Damon, rozwal gnoja!!!"
Ale jak Damon dostaje po dupie - całkiem słusznie - to wszyscy - 'Ojej biedny Damonek, co oni mu robią brzydale! Nienawidzę wilkołaków, oni są wstrętni!"
Phi. A Damon nie był wstrętny, jak bestialsko znęcał sie nad wilkołakiem?
Oni odpłacą mu tylko takim samym traktowaniem.
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
Ha, jeszcze lepsze są komenty pod zwiastunami po angielsku...
Czy jesteś fanem Deleny czy Steleny...
Musimy zgodzić się co do jednej rzeczy...WILKOŁAKI MUSZĄ ZGINĄĆ!!
Super.
Pozostaje mi tylko współczuć aktorom, którzy odgrywają rolę wilkołaków w tym serialu...
Zaraz "ćwiortka świata";) ich znienawidzi;(
Nie ma to jak grać wampira, jeszcze takiego z pazurem.
Będą słać Ci dywaniki z róż pod stopy na rękach nosić, a jak komuś rozjebiesz auto to jeszcze Cię pocałuje i podziękuje jedna z drugąXD
Nie, to po prostu przechodzi pojęcie.
Następna słodka wypowiedź, mam nadzieję, że to nie na poważnie;)
"Nie dotykaj Damona czy Stefana! Jeśli to zrobisz to cię znajdę i zabiję, a potem pójdę zabić całą twoją rodzinę, bo skrzywdziłeś mojego Damona i Stefana"
JA PIERD...co jest z tym ludźmi;)
Trevino, dobrze Ci radzę chłopie, uciekaj na jakąś bezludną wyspę, bo Ci się jeszcze za postać dostanieXD
O, jeszcze lepszy kwiatuszek..poparty 70 głosami
„Nie dotykać mojego Damona!!!
Wy sukinsy…
Jeśli go skrzywdzicie ja i wszyscy jego fani zabiją każdego pieprz…wilkołaka!!”
Słowo daję, Damon ma armię gotową zabić za jedną łzę!
Fajnie;)
Trzeba naprawdę w tych czasach być odważnym, by grać wilkołaka.
Za chwilę jeszcze rzuci się na Ciebie cała masa fanów wampirów z pięściami – mam na myśli oczywiście tylko tych fanatycznych, którym się troszeczkę miesza fantazja z rzeczywistością;) – i możesz nie dożyć jutra.XD
ojej, tacy sami ludzie piszą że kochają biberka i jonaska, co mnie tam, najważniejsze, że istnieją prawdziwi fani serialu.
No wiem, ale ta kampania nienawiści do wilkołaków troszkę zaczyna mnie denerwować.
Przecież to równie fascynujące stworzenia co wampiry.
Świat fantasy bez nich byłby dużo uboższy.
Niezrozumiałe to dla mnie, czemu wszyscy tak zawsze psioczą na tę rasę;)
Obserwuję podobne nastroje jak z "Zmierzchu"- tam też wszyscy (w każdym razie zdecydowana większość;) z przeproszeniem posraliby się za wampirkami, Cullenkami - jaki to cudny Edziu, a Jacoba i wilkołaki mieli w pogardzie...I wciąż tylko; 'Boże, ten idiota Jacob tylko się wpieprza pomiędzy Bellę i Edwarda - oni są razem taki cudny, po co te wilkołaki, takie głupie, wszystko psują - GŁUPI JACOB!! NIENAWIDZĘ GO;)"..
Sorki, za tą dygresję, tak tylko unaocznić chcę, że ciągle wilkołaki w filmach czy serialach - jeśli zachodzi konfrontacja z wampirami - zaraz postrzegane są jako te gorsze, głupsze, niepotrzebne wręcz w fabule.
Szkoda.
W tych komentarzach z youtuba czasem dostrzegam podobne odczucia.
"Głupia Jules, niech zginą wszystkie psy"!
Nie wiem czy taka głupia.
Stosuje po prostu zasadę niejakiego Hammurabiego - "oko za oko, ząb za ząb".
Wilkołakom wyrządzono krzywdę, więc chcą się odegrać.
Jakby nie daj Bóg Stefka ktoś rozwalił, to każdy by tylko Damona dopingował - by rozpier..lił tego kogoś na części drobne...
Piszecie że nudno.
Okej, każdy ma swoje zdanie.
Dla mnie wątek wilkołaków - prócz Pierwotnych - jest w tym sezonie TVD najciekawszy.
To one obecnie nakręcają całą akcję w serialu.
Dzięki nim macie wszystkie ciepłe odruchy Damonowego serca;)
Gdyby nie "wstrętna' Jules i jej ugryzienie, Rose nie umierałaby w Damonowych ramionach.
Nie miałaby tak pięknego końca.
Wg mnie jej śmierć była paradoksalnie najlepszym, co mogło spotkać tę postać - Rose była nudna.
I została wprowadzona tylko po to, byśmy mieli okazję ujrzeć opiekuńczego, troskliwego Damona - który jednak potrafi zatroszczyć się nie tylko o siebie czy Elenkę;)
Nie byłoby by wzruszającego snu Rose.
NIC BY NIE BYŁO.
Wilkołaki wymiatają i cholera mnie bierze - że zostaną wyrżnięci;(
Bez nich zostają nam tylko interesujący Pierwotni.
Jednak jak na razie:
Elijah skubany bawi się z nami w ciuciubabkę, ciągnie za łapki kukiełki zwanej Dr. Martinek;) i myśli że to śmieszne. Chyba sobie kpi...
No dobra, może troszkę;)
Czym on się kwa takim ciekawym zajmuje, że ja go wcale w Mystic Falls nie widuję, hę??
Dwa odcinki bez Elijaha to skandal i potwarz;)
COME BACK!!
Klaus - jak na razie nie pokazał ani się, ani nic;)
Nawet Katherine - Ło matko, wielki rok Kat miał być, błe hehe - a ta siedzi w grobowcu i pewnie zmaluje jakieś zajebiste grafiiti dla potomnych;)
WOW.
Hej hej, Jestem też Ja ja uwielbiam Jacoba < 3 no Edwarda też, ale to swoją drogą . Tyler mi sie zdawał super, taki bezradny i wgl i troche sie nie dziwie, że był cięty na Damona, że mu wujka zabił a Mason mógł mu pomóc. Tyle, że faktycznie nie zrobił nic by ratować chociażby Caroline. Jak ona rzyzykowała dla niego życiem to było dobrze, jak mu pomagała to też a przyszła Jules i o wszystkim zapomniał.
Heh, ja z opcji Jacob/Edward też wilczka wolę;)
No ale kogo on ma za przeciwnika?
Picusia Edzia - którego przy byle okazji z radością walcem bym przejechała, gdybym takowy sprzęt posiadałaXD
Wybacz, bo piszesz że Ty Edzia też lubisz...no każdy inaczej.
Zależy kto jaki jest.. Nie chodzi, że wszyscy widzą "o nie ! wilkołaki!" tylko raczej o zachowanie. Jules się wpieprza, Jacob się wpieprza, ale na przykład w true blood wilkołak Alcide Herveaux [Joe Manganiello] jest zupełnie inny i raczej wszyscy go odbierają normalnie. Znaczy, nikt nie chce go "uśmiercić". W VD Jules już dawno powinni urwać łeb za Rose.
Pisząc "wpieprza" masz na myśli kreowanie akcji, tzw, robienie problemów - bez której każdy film czy serial będzie tylko kopią takiego naszego "Klanu?", a największym zmartwieniem - to czy dzieci umyły rączki przed obiadkiem? XD
hehe :) Biedy Damon....:( ciekawe czy sam sie uratuje czy ktos mu pomoze, i ciekawe kto ;)) Elijah sie pojawi sie chyba w 14 odcinku o ile pamietam:) niech zabija ta Jules !!! :D a Stelena=nuda
Heh...Mówicie, że Stefan jest nudny..Jest nudny bo wydaje się bardziej bliskości człowieka niż wampira.. Stefan jest uosobieniem człowieka..Jak mówicie, że Stefan jest nudny to mówicie o sobie..nudziarze :)))
Hehe, ja coraz bardziej zaczynam lubić Stefka właśnie.
Po ostatnim odcinku nabił sobie u mnie plusów;)
Tylko niech zrobią z niego człowieka, bo to nie jest wampirXD
Wtedy wszystko będzie już cacy;)
A co mnie to komu jest bliski, w VD jest kilkoro ludzi którzy nudni nie są ^^
Może i jestem nudna, ale nie jestem postacią w serialu, serial ma być ciekawy a nie przysypiać a niestety niedługo przysnę przy kolejnej gadce Stefcia z Eleną.
na pewno Tyler nie zabije Stefana... Tytuł odcinka wskazuje raczej na Tylera, więc musi się coś stać co załamie/rozżali go ;]
No właśnie, płaczący wilk. Już mnie to smuci. Jak zwykle wilkołaki dostaną po dupie, tylko dlatego że chciały wymierzyć sprawiedliwość.
Chyba przejdę na Team WerewolfXD
No szkoda ich trochę, ale z drugiej strony sami się proszą - zamiast poczekać w okolice pełni to się teraz rzucają bez sensu...
Uważasz wilkołaki za niewinne, ale przypominam, że to Mason wydał Damona i Stefana, gdyby trzymał gębę na kłódkę to nic by mu się nie stało ;)
Wiem, że gdyby mi ktoś nóż w nery wsadził, bez powodu - tak dla hecy, żeby mnie zabić - byłabym na tego kogoś wściekła jak osa - mówiąc delikatnie. Miałabym ochotę tego kogoś rozpier...Nawet jeśli nożownikiem byłby Damon;)
A co dopiero taki wilkołak, co to ma miast krwi w żyłach niemal płynny ogień...Xd
zgadzam się jest tendencja spatkowa i strasznie mi się to nie podoba, ale miejmy nadzieję że to się poprawi a na pewno się poprawi gdy będą ostatnie odcinki 2 sezonu przypomnijmy sobie jak się skończył 1 sezon :)
Trzeba będzie napisać albo nakręcić coś o wilkołakach ;p, może niektórzy przestaną grozić mi śmiercią, to i tak jak widać zagrożony gatunek :). Ten zwiastun zapowiada żeczywiście nudnawy odcinek. Taki troche żeby coś leciało w czwartek. Ale to tylko zwiastun. Czekam na całokształt :)
Mam nadzieję że się Ty zrehabilituje, bo ja za siebie nie ręczę.
W ostatnim zwiastunie też pokazywaliby, jakoby to on więził Car, a guzik prawda...
Chłopie, weź się zbierz do kupy, bo ja chcę to:
http://www.youtube.com/watch?v=l4QguHYjGXo
Koniec i kropka;)
nie no, beda przynudzac... :/ troche za mało się dzieje, wiadomo, fajnie że są wilkołaki, ale co klausem... no i w ogóle nie rozwiają motywu czarownic : / . bez sensu, myslałam ze jednak troche to inaczej będzie wyglądac. fajnie ze selenka bedzie ze stefciem się migdalic, bo w trakcie seansu prawie w ogóle tego nie robią i trzymają się na dystans...serio, jakos tak mało czuli są wobec siebie , a przecież są parą ;). ja to nawet nie widzialam ich pocałunku trwającego dłużej niż 3 sekundy, nie mówiąc już o tym, że nie uprawiają seksu prawie wcale ;). no jak tak można:D