Mam pytanie do wszystkich fanów tego rewelacyjnego serialu... A mianowicie :
Kiedy wreszcie pojawi się trailer 3 sezonu naszego ulubionego serialu ???
Proszę o szybkie odpowiedzi...
Pozdrawiam :)
To są chyba trailery fanów z urywkami 2 sezonu... nie typowo trailer 3 sezonu :)
Nie, kochanie. Na forum był już podany oficjalny trailer trzeciego sezonu. Ten prawdziwy. Spróbuję poszukać na youtubie i tutaj wkleję. Najwyżej, dziewczyny mnie zabiją :P
A widzisz? Jednak miałam rację, że już są te prawdziwe zwiastuny . Masz ten prawidłowy. Ale my już widziałyśmy pełniejszą wersję.
Warto być w dzisiejszych ciężkich czasach mobilnym :) I co najważniejsze elastycznym...
Tu jest chyba oficjalne promo 3ego sezonu,więc z tym mówieniem,że już są nie było do końca dobrze.
http://www.youtube.com/watch?v=6ZRceHSmO5Q&feature=player_embedded
Oj tak;)
Kiedy ten cholerny odcinek, aaaa.
Jeszcze troszkę, jeszcze.
Wszystko mroczniate, Klaus i Stefan, Delenka i Forwood, yeah!
Znam taki dobry portal serialowy, na którym pojawiają się sukcesywnie wszystkie nowe odcinki The Vampire Diares :D Niedługo także nowy 3 sezon... Jaki to portal napiszę tylko jednej z Was... Xenie_4. Jeśli się zgodzicie wyślę jej jutro wiadomość... tylko dajcie mi znać :)
Jestem słowny. Nie zawiodę Was i Jej.
Ten zwiastun totalnie wymiata! Ba, ośmielę sie nawet stwierdzić, że jest lepszy od zwiastuna sezonu 4 TB. Joseph, Nina i ten torcik. Do tego plakaty promocyjne i napis ,,V3". To będzie EPICKI sezon.