postać męska , żeńska i ulubiona para (mogą to być osoby które nigdy nie były razem)
Męska: Damon, Alaric i Enzo ^^ Z takich, których już nie ma to: Klaus, Elijah!
Żeńska: Katherine, Caroline, Bonnie *.* Z takich, których już nie ma: Rebekah oczywiście :D i Meredith ;)
Ulubiona para: Caroline i Klaus! <3
Tez uwielbialam Caroline i Klausa i naprawde szkoda ze juz go nie ma w serialu
Na szczęście mamy The Originals, które, moim skromnym zdaniem, są na wyższym poziomie ;)
Ale tak na marginesie, po 5. odcinku do listy par zdecydowanie dodaję Liv + Tylera! O ile nie lubię postaci Tylera, o tyle ten paring to moje marzenie ;3
Męska: Stefan, żenska: sezony1-3 Elena, teraz:Caroline, ulubiona para: od czasu gdy z tego serialu robi się "moda na sukces" nie mam ulubionych par, ewentualnie jako para przyjaciól Caroline-Stefan
myślę, że to tylko chwilowe. Stefan chciał po prostu zacząć nowe życie bez rozpamiętywania i opłakiwania, ale z czasem wróci na łono przyjaciół:) Tym bardziej, że jak widać Enzo dość skutecznie wtargnął w jego nowy świat i zburzył spokój.
Ja właśnie się nad tym zastanawiam i tak myślę że to jest ostatni sezon i Elena musi kogoś w końcu wybrać i może chcą pokazać tego złego Stefana żeby osoby którą są za Steleną zrozumiały wybór Eleny
Ja byłam kiedyś za Steleną, ale teraz już nie. Elena juz nie jest ta samą postacią co w pierwszych sezonach. Aczkolwiek lubie Stefana z Caroline, jednak wolę ich jako przyjaciól. Chciałabym żeby Stefan znalazł jakąś nowa fajna dziewczyne, scenarzyści za bardzo kiszą postaci parując je wciąz w tym samym gronie. Trochę świeżej krwi :) Jak dla mnie mogą skonczyc serial Deleną ( samego Damona też coraz bardziej lubię) a stefan moglby odejść w stronę zachodzącego slonca z nową miłością:) Mogliby nawet na koniec wykombinowac coś żeby Stefan został czlowiekiem i pokazać jak np. założył rodzinę, miał dzieci i prowadzil normalne zycie. A Damon i Elena wpadaliby od czasu do czasu z szalonych wojaży po świecie:)Tak mnie jakos poniosła wyobraźnia
Niezly pomysl ;-) . Ja od samego poczatku jestem za Delena. Mam nadzieje ze zakonczenie bedzie epickie
wyobrazam sobie jeszcze moze jak na sam koniec elena i damon stoja nad grobem stefana, jakas rozmowa ze Stefan przezyl zycie tak jak chcial, a potem wsiadaja do auta Damona i odjeżdżają po piskach :)0 nie mam tylko pomysłu co z pozostałymi postaciami, ale watek trójkata tak bym rozwiązała:)
Niezły pomysł
A co do steleny promo 6x04 odcinka mnie troche zastanwia
http : / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = Tm g 4 4 R e p o Z U
(bez spacji)
Jezu nie ! Po co znowu ta stelena ?! Ej a mam taki pomysl co mogliby zrobic . Elena znow pokocha stefana a on ja . Dqmon wroci i nie bd wiedzial o co chodzi i sie zalamie . Wtedy stefan dowie sie od kogos ze elena wybrala jego bo nie pamieta uczuc do damona i zostawi ja i wyjedzie wiesc spokojne i w miare normalne zycie . I elena bedzie plakac i wyrzucac wszystkie rzeczy z szafy i znqjdzie ta czarna bluzke Damona i wszystko sobie przypomni ;-)
No pewnie caroline bylaby z enzo albo sama , bonnie z jeremym , i te najbardziej oczywiste
Męska : Damo, Enzo, Klaus- szkoda że już go nie ma
Żeńska : Caroline
Ulubiona para : Caroline i Klaus <3333
Męska: Damon, Alaric, Klaus
Żeńska: Katherine, Caroline
Para: Damon i Elena, Caroline i Klaus ^^
Też mam takie same zdanie . Ale teraz jak nie ma Klausa to chcę żeby Caroline już byłla z Enzo :)
Postać męska: Damon, Klaus, Silas :D
Postać żeńska: Caroline
Ulubiona para: Damon+Elena, mam nadzieję, że Caroline+Enzo
Postać męska: Damon, Klaus, Enzo
Postać żeńska: Katherine (oprócz Kath w ciele Eleny), Rebekah
Ulubiona para: Damon+Elena, Jena i Alarick, Stefan i Katherine
:) Katherine była idealna dla Stefana . Teraz jej nie ma i nagle jakieś Steroline -_-
Też tak uważam Katherine i Stefan mieli chemię między sobą i Stefan był jedną z nielicznych osób o których dbała Kath, poza tym ona dodawała mu pazura a on sprawiał że Katherine łagodniała, pokazywała uczucia.
Żeńskie: Bonnie i Lexi (jak jeszcze była) Caro i Kath też całkiem spoko ^^
Męskie: Matt, Enzo i Alaric
Para: Ja widzę Caroline razem z Enzo i pewnie jestem jedną z nielicznych osób, która twierdzi, że Caro + Klaus = niewypał (nie bijcie! ;P), bardzo podoba mi się również duet Bonnie + Damon (ale tylko jako przyjaciele!). Ich relacja ostatnio naprawdę się rozwinęła. Przyjaźń Lexi i Stefana też była wyjątkowa. No i myślę, że gdyby Kath jeszcze żyła to mogłaby stworzyć coś ciekawego ze Stefanem. Szkoda, że ją usunęli ;c
Spoko , to tylko twoja opinia . Mi się wydaje że Enzo to taka bardziej "ludzka" wersja Klausa wiec trochę dziwne ze ich widzisz razem a ich nie . Każdy ma prawo do swojego zdania :D
Może też i dlatego, że ta ich 'chemia' pojawiła się tak nagle bez żadnej przyczyny i od razu odniosłam wrażenie, że to jest okropnie naciągane, byleby tylko przykuć uwagę widza. Jakoś nie mogłam uwierzyć, że Klaus tak nagle coś poczuł do Caro i jak gdyby nigdy nic zaczął ją wspierać. To do niego nie było podobne. Poza tym nigdy nie lubiłam Kluska a Caro to taka ciepła osóbka, więc moim zdaniem zasługuje na kogoś lepszego, tym bardziej, że sporo się nacierpiała i ciągle żyła w cieniu Eleny. Nie mówię, że Enzo jest dla niej idealny bo nie jest, ale z tych wszystkich obecnych bohaterów TVD Enzo jest chyba najbardziej na plus. Stefan czasem zachowuje się tak jakby kompletnie nie miał do niej szacunku (gdzieś kiedyś nawet wspominałam, że już Damon lepiej traktuje Bonnie, niż Stefan Caro), Tyler okazał się świnią a Matt choć jest fajnym chłopakiem - nie wyobrażam sobie ich znowu razem. No chyba, że ktoś z nowych bohaterów (o ile się jeszcze tacy pojawią). Może Kai? ;>
Z jednej strony chciałabym zeby Kai był taki słodziutki , ale z drugiej nie ma nikogo naprawde złego w tym serialu :)
Ja się właśnie modlę, żeby Kai nie okazał się jakąś ciapą. Bo z tego co czytałam to miał być jakiś mega zły i potężny czarownik, który im tam trochę namiesza ;p
Od momentu zniknięcia pierwotnych i Kath to w tym serialu zrobiło się nudnawo. Przydałaby się jakaś szatańska krew :D
Oj nie przesadzaj :) W kazdym miejscu jest dużo przystojniaków choć nie mają tyle uroku co Damon i inni boohaterzy TVD :D
no właśnie ja ich jakoś nie widzę, wszyscy tacy niemęscy są :P oh jak mi się marzy taki Damon na gwiazdkę :D
no właśnie ja ich jakoś nie widzę, wszyscy tacy niemęscy są :P oh jak mi się marzy taki Damon na gwiazdkę :D
Postać żeńska: Caroline, Rebekah, Katherine, Anna.
Postać męska: Stefan, Enzo, Alaric, Matt, Klaus, Elijah, Kol.
Ulubiona para: Caroline i Stefan (ale to już zapewne wiesz),Klaroline (XD), Damon i Elka (choć nie cierpię Elki), no i Jeremy i Anna.
Tak wiem :D Bo przeciez tak jakby się o to pokłóciłyśmy xd Też uważam ze do Jeremiego Anna pasowała , z Bonnie jest okey ale nie idealnie :D
Ja mam to do Bonnie i Jeremiego, że jej nie lubię, tak samo mocno jak Eleny. XD Poza tym pokochałam Anne od pierwszego momentu, w którym się pojawiła, najbardziej pasowała mi do Jeremiego. A to z Bonnie to nudne jak flaki z olejem, ich związek cały czas polega na tym, że jedna osoba nie żyje, a druga ją opłakuje i tak ciągle. XD