http://www.youtube.com/watch?v=2aidhwtzR2s&feature=player_embedded
Ekipa The Hillywood Show zrobiła parodie naszego ulubionego serialu :) :). Mi się osobiście bardzo, bardzo podoba;p.
No cóż, mnie ona w żaden sposób nie śmieszy, uważam, że narobili wokół tego za dużo szumu i polegli.
parodia może i tandetna ale ta dziewczyna w niektórych momentach wyglądała prawie identycznie jak Nina
A dokładniej to parodiowały Ninę 2 siostry (bliżniaczki) Hilly i Hannah Hindi. Tylko że w różnych charakteryzacjach.
: D Ja na początku nie uwierzyłam że to 2 różne dziewczyny.
Serio się zamieniały? To się zdziwiłam. Dziewczyny parodiują również Zaćmienie, Księżyc w nowiu, Zmierzch, Runways, ady Gage itp.
Wymiatają ;D.
ale na ich stronie jest napisane ,że rolę Katherine grał Hilly a Caroline Hannah (albo odwrotnie, nie pamiętam)
mnie nawet przez moment ta parodia nie smieszyla. no moze lekko sie usmiechnelam jak ten chlopak grajacy damona robil te damonowe triki oczami. zgadzam sie z opinia o podobienstwie do niny zwlaszcza w scenach z maska na twarzy :)
Mnie to wcale nie śmieszy... ale fakt, że ta dziewczyna jest podobna do Niny... i jeszcze głos ma podobny w niektórych momentach :P