Tak, miałam to słówko na lekcji o chorobach. Niestety nie popisałaś się, raczej zbłaźniłaś. Jeśli nie umiesz konstruktywnie krytykować to się nie udzielaj.
Czemu się zbłaźniłam? Gra słów. Nie napisałam przecież, że serial mi się nie podoba:P Tyle tylko, że "dajaris" to prawie tak samo jak "dajarija". Soł?:P
Sorry, byłam pod wpływem kretyńskiego tematu antyfana i widocznie źle zrozumiałam.
Ale czy naprawdę podobieństwo diaries do sraczki jest aż tak ciekawe że trzeba zakładać temat? xD
Gdzieś trzeba trollować:D Ale zauważ, ze koleżanka niżej już zawsze będzie wiedzieć co to jest dirrahea. Edukuję społeczeństwo. Powinnam dostać za to jakiś medal:P
hm rzeczewiście, zauważyłam plus :P to też znak że lektor to złooo bo zagłusza angielski :P
Powinni pokazywać wszystkie filmy z napisami. Przynajmniej zmniejszyłaby się ilość analfabetów w Polsce.
w sumie nic by to nie zmieniło, nadal jęczeliby o napisy zamiast wziąć dupę w troki i się trochę języka pouczyć..
No i w sumie lektorzy straciliby pracę. Mogli by wtedy spróbować w radiu;]
Jeśli chodzi o Polskę to ta nie narzeka gdy jest nieuświadomiona. Gdyby nigdy nie było lektorów to i Polak by nie narzekał, bo nie wiedziałby o takiej ewentualności. Spieprzyli sprawę gdy zaczęli nas rozpieszczać i teraz... mamy to co mamy. Niedouczone, leniwe społeczeństwo:P
Ale akurat w wypadku drugiego sezonu jest to tak że jak ktoś chce być na bieżąco to tylko napisy wchodzą w grę albo oglądanie w oryginale, większość wybiera to pierwsze, okej, ja też przyznaję że czasami nie rozumiem co tam Elenka mruczy pod nosem to korzystam z napisów żeby wszystko rozumieć, ale czekam pokornie aż się one pojawią a niektórzy zrzędzą i zrzędzą ... ;]
No i prawidłowo, ja tak czasami oglądałam Supernatural. Jak człowiek chce to potrafi:P
Użyłaś jeszcze wielokropków na końcu, więc właściwie tamto zdanie ma dalszą część ;-)
Chodzi o coś z tytułem? Że "vampire diares" czytają "diarrhea"??? Bo nie wiem! xD
to nie jest śmieszne, trafi się komuś na maturze z ustnej rozmowa o serialach, egzaminator zapyta o ulubiony serial a taka ci odpowie że lubi oglądać biegunkę wampirów np :D
a dlaczego by nie, skąd ma egzaminator wiedzieć że nie ma takiego serialu :D Ale wybuchnęli by śmiechem a biedna nie wiedziałaby o co chodzi xD
No właśnie, egzaminator nie musi znać wszystkich seriali, jedynie mieć zarys obowiązkowych lektur i innych maturalnych pierdół.
Przecież mówiłam, że nie wiem i wypaliłam pierwsze co mi przyszło do głowy ;) A wiadomo może niedługo powstanie taki serial? Moda na wampiry trwa, Bóg jeden wie co jeszcze ludzie wymyślą... (żarcik :) )
Jeszcze nie było wampirów zmieniających dowolnie postać. W sumie w pamiętnikach się zmieniają na kruki tygrysy i inne, ale mają przydzieloną jedną postać zwierzęcą (o ile dobrze pamietam). Poza tym powinno się to zostawić dla zmiennokształtnych i wilkołaczków.
Jak się pije dużo krwi to na bank się ma biegunkę. Więc w sumie temat jest na rzeczy...
Hahaha już sobie wyobraziłam Stefanka który pijąc krew dostarczoną przez Elenę dostaje przy Katherine biegunki :D
Tak to już babami jest. Zrobią zamieszanie i spierdala... albo nie. Nie będę tu przeklinać. Spieprzają.