Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Vampire Diarrhea

użytkownik usunięty

Kto zna troszkę angielski - zrozumie.

ocenił(a) serial na 10

Chyba jednak nie rozumiem?

użytkownik usunięty

Tak, miałam to słówko na lekcji o chorobach. Niestety nie popisałaś się, raczej zbłaźniłaś. Jeśli nie umiesz konstruktywnie krytykować to się nie udzielaj.

użytkownik usunięty

Czemu się zbłaźniłam? Gra słów. Nie napisałam przecież, że serial mi się nie podoba:P Tyle tylko, że "dajaris" to prawie tak samo jak "dajarija". Soł?:P

użytkownik usunięty

Sorry, byłam pod wpływem kretyńskiego tematu antyfana i widocznie źle zrozumiałam.
Ale czy naprawdę podobieństwo diaries do sraczki jest aż tak ciekawe że trzeba zakładać temat? xD

użytkownik usunięty

Gdzieś trzeba trollować:D Ale zauważ, ze koleżanka niżej już zawsze będzie wiedzieć co to jest dirrahea. Edukuję społeczeństwo. Powinnam dostać za to jakiś medal:P

użytkownik usunięty

hm rzeczewiście, zauważyłam plus :P to też znak że lektor to złooo bo zagłusza angielski :P

użytkownik usunięty

Powinni pokazywać wszystkie filmy z napisami. Przynajmniej zmniejszyłaby się ilość analfabetów w Polsce.

użytkownik usunięty

w sumie nic by to nie zmieniło, nadal jęczeliby o napisy zamiast wziąć dupę w troki i się trochę języka pouczyć..

użytkownik usunięty

No i w sumie lektorzy straciliby pracę. Mogli by wtedy spróbować w radiu;]
Jeśli chodzi o Polskę to ta nie narzeka gdy jest nieuświadomiona. Gdyby nigdy nie było lektorów to i Polak by nie narzekał, bo nie wiedziałby o takiej ewentualności. Spieprzyli sprawę gdy zaczęli nas rozpieszczać i teraz... mamy to co mamy. Niedouczone, leniwe społeczeństwo:P

użytkownik usunięty

Ale akurat w wypadku drugiego sezonu jest to tak że jak ktoś chce być na bieżąco to tylko napisy wchodzą w grę albo oglądanie w oryginale, większość wybiera to pierwsze, okej, ja też przyznaję że czasami nie rozumiem co tam Elenka mruczy pod nosem to korzystam z napisów żeby wszystko rozumieć, ale czekam pokornie aż się one pojawią a niektórzy zrzędzą i zrzędzą ... ;]

użytkownik usunięty

No i prawidłowo, ja tak czasami oglądałam Supernatural. Jak człowiek chce to potrafi:P

użytkownik usunięty

Prawda :P Trochę za długie zdanie mi tam wyszło xD

użytkownik usunięty

Użyłaś jeszcze wielokropków na końcu, więc właściwie tamto zdanie ma dalszą część ;-)

użytkownik usunięty

No ale Pan Puszek stwierdził, że jestem głupią siksą no to masz uzasadnienie ;]

ocenił(a) serial na 10

Prawie robi wielką różnicę :P

ocenił(a) serial na 7

Chodzi o coś z tytułem? Że "vampire diares" czytają "diarrhea"??? Bo nie wiem! xD

aniula_anka

Diarrhea to po angielsku biegunka :P

ocenił(a) serial na 10
aniula_anka

Jak czytają? Widać, kto nie uważa na lekcjach :P

ocenił(a) serial na 7
megaami

Ojoj, nie czepiaj się ;)

użytkownik usunięty
megaami

to nie jest śmieszne, trafi się komuś na maturze z ustnej rozmowa o serialach, egzaminator zapyta o ulubiony serial a taka ci odpowie że lubi oglądać biegunkę wampirów np :D

użytkownik usunięty

Ehehehe:D Zdobyłaby zapewne serce egzaminatorów:D

ocenił(a) serial na 10

omg , hahahahah
Tak wtedy na pewno by zdała ;p

użytkownik usunięty
megaami

a dlaczego by nie, skąd ma egzaminator wiedzieć że nie ma takiego serialu :D Ale wybuchnęli by śmiechem a biedna nie wiedziałaby o co chodzi xD

użytkownik usunięty

No właśnie, egzaminator nie musi znać wszystkich seriali, jedynie mieć zarys obowiązkowych lektur i innych maturalnych pierdół.

ocenił(a) serial na 7

Przecież mówiłam, że nie wiem i wypaliłam pierwsze co mi przyszło do głowy ;) A wiadomo może niedługo powstanie taki serial? Moda na wampiry trwa, Bóg jeden wie co jeszcze ludzie wymyślą... (żarcik :) )

ocenił(a) serial na 10
aniula_anka

Już widzę to zainteresowanie' Wampiry Biegunka ' - hahah x D

użytkownik usunięty
megaami

To się nadaje do reklamy: "Masz biegunkę? Weź wampira"

ocenił(a) serial na 7

Przy tym padłam xD Genialne!

użytkownik usunięty
aniula_anka

Miło połechtałaś mą dumę.

użytkownik usunięty
aniula_anka

Jeszcze nie było wampirów zmieniających dowolnie postać. W sumie w pamiętnikach się zmieniają na kruki tygrysy i inne, ale mają przydzieloną jedną postać zwierzęcą (o ile dobrze pamietam). Poza tym powinno się to zostawić dla zmiennokształtnych i wilkołaczków.

użytkownik usunięty
aniula_anka

No ja nie wiem jak z krwi można dostać biegunki :D

użytkownik usunięty

Jak się pije dużo krwi to na bank się ma biegunkę. Więc w sumie temat jest na rzeczy...

użytkownik usunięty

Hahaha już sobie wyobraziłam Stefanka który pijąc krew dostarczoną przez Elenę dostaje przy Katherine biegunki :D

użytkownik usunięty

Katherine chwile po nim:P

użytkownik usunięty

Z krypty wydobywa się nieprzyjemny zapach który zwabia wilkołaki :D

użytkownik usunięty

Wilkołaki lubią takie rzadkie rzeczy?

użytkownik usunięty

A kto ich tam wie :D

użytkownik usunięty

Ou. Szaleństwo. No nic, ide ogladac Buffy:P Milego wieczorku drogie panie;-)

użytkownik usunięty

Pewnie, odmóżdżyŁa nas i idzie:P

użytkownik usunięty

Tak to już babami jest. Zrobią zamieszanie i spierdala... albo nie. Nie będę tu przeklinać. Spieprzają.

ocenił(a) serial na 10

To Wampiry nie wychodziły by z kibelka xDD

użytkownik usunięty
megaami

A kto to tam ich wie... Raczej by tego nie udokumentowali na taśmie, prawda?

ocenił(a) serial na 10

Nie wiadomo :P

użytkownik usunięty
aniula_anka

nie, no, padłam -_-

użytkownik usunięty

Temat upadł, podbijamy:P