Słyszałem że w nowej jesiennej ramówce TVN ma pojawic się 1 sezon "Pamiętników Wampirów" .Mam nadzieje że to prawda bo puszczali go w nFilmHD a n i TVN to jedna firma więc jest to realne że nasz serial będzie bardziej popularny w Polsce
Wątpię, czy będzie, bo nie widziałam go w zapowiedziach nowości. A czymś takim na pewno by się chwalili.
Ja właśnie też nie widziałam, a specjalnie sobie sprawdziłam.
No cóż, może w przyszłym roku. Szkoda...
Osobiście mam nadzieje że to nieprawda, bo z fajnego serialu zrobiłaby sie straszna szmira.
Po prostu niektóre osoby, powinny nie widzieć niektórych rzeczy :)
Serial jest świetny, ale ja mam nadzieję, że go nie puszczą, bo zrobi się z tego taki komercyjny gniot jak ze Zmierzchu i będzie pełno głupich dwunastolatek podniecających się Damonem ;/
A myślisz, że już tak nie jest...?? :D Ja bym chciała żeby puścili, bo na pewno o wiele więcej osób by się dowiedziało o tym serialu i na pewno by polubiło :)
Nie, na szczęście jeszcze tak nie jest. 3/4 moich znajomych i ponad połowa osób jarających się Zmierzchem jeszcze nie słyszało o tym serialu i jak już ktoś wspomniał "niektóre osoby nie powinny widzieć niektórych rzeczy" ;)
Wg mnie, ci co chcieli to obejrzeć serial to obejrzeli, a dzieciom neo mówimy stanowcze nie!
Tak! Ja też jestem tego zdania, aby nie puszczali. Potem zacznie się jakaś mania jak na punkcie "Majki" czy czegoś tam.
Zrobi się z tego wielkie show.
Właściwie macie racje ; ))
Nie potrzebujemy tu maniakalnych 12-latek wielbiących Damon'a.
On jest tylko nasz XD .! ;d
Macie racje, coś w tym jest. ;)
Jakoś wcześniej nie patrzyłam na to z tej strony.
[Nie]stety plotka sie potwierdziła, bo według magazynu "Nasze seriale" VD będzie można oglądać od stycznia na TVN7.
Kto tam ogląda tvn 7? ;/. Może nie będzie tak źle, też nie chce sie dzielić NASZYM serialem ;p. Czuje sie tak wyjątkowa XD. Na DVD było by ok :).
Do Vampire19: dlatego niestety, że pewnie większość osób będzie sądzić, że jest to podróba Zmierzchu, a nie potrzebujemy na forach milionów tematów typu "Nie oglądajcie tego, to kopia Zh."
Jedyny plus jaki widzę, to to, że zaraże NASZYM serialem moją kol, bo ciągle jej opowiadam, co było w nowych odc, a ona nie może oglądac, bo ma jakieś limity na necie i nie może nic ściągać XDD