PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122282
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Według mnie był okropny. Jeśli Damon weźmie lekarstwo, to przysięgam, że więcej nie obejrzę tego serialu. Przecież to pamiętniki wampirów, a nie ludzi! Tutaj wampiry powinny walczyć z ludźmi a nie się nimi stawać... Po prostu żałosne

VickyF

Jak Damon weźmie lekarstwo to umrze tak jak Katherine, poza tym nie jest to tylko jedna dawka dla jednej osoby?

ocenił(a) serial na 6
ecate

Katherine się zestarzala bo Silas wypił lekarstwo z jej żył, inaczej by nie umarła tak prędko

ocenił(a) serial na 8
VickyF

Serio? o.O W którym odcinku było to poruszone? chyba coś przeoczyłam ;p

ocenił(a) serial na 8
VickyF

Nie wiem, naprawdę nie wiem... Przecież każdy widział co stało się z Katherine po zażyciu lekarstwa. Nie wierzę, żeby Damon był jakimś wyjątkiem. Poza tym coś mi się wydaję, że Elka weźmie to lekarstwo a szalona mamuśka Salvatore ją ukatrupi w ramach zemsty na Damonie i taki będzie finał...

ocenił(a) serial na 6
Carmellia

to akurat było by dobre :D

ocenił(a) serial na 8
Polly_1996

Z jednej strony byłoby super, bo już chyba większość ma dość Eleny. Z drugiej strony nie chciałabym oglądać jak reszta (Damon, Stefan, Bonnie, Caro i inni) przez cały sezon opłakują Gilbert. No i już widzę ten lament fanek Deleny :D

ocenił(a) serial na 6
Carmellia

Mogli by dać pół roku później gdy już nikt o niej nie pamięta :D wtedy serial by ożył i powrócić do formy bo Delena niszczy ten serial ;/

ocenił(a) serial na 8
Polly_1996

Ha! Zgadzam się! :D