Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Według Was która z bohaterek jest najładniejsza? Uważam, ze Caroline ma cos w sobie...odkad stała sie wampirem wyglada rewelacyjnie...Co do Eleny ładna dziewczyne ale jako Katherina jest baardzo seksowna ;)

ocenił(a) serial na 10
julcia100

Jak dla mnie nie kobiety graja tu pierwsze skrzypce :P ale najłdniejsza aktorka to chyba Nina, ewentualnie retro uroda Sary Caning (nie pamietam jak sie to pisze) grającej Jenne jest też ciekawa :)

ocenił(a) serial na 8
julcia100

Moim zdaniem Pearl miało bardzo ciekawą urodę

ocenił(a) serial na 10
emileczka0110

też racja :) zapomniałam o niej :)

fifi1516

Nina już na początku serialu oczarowała mnie swoją urodą :) Jej charakteryzacja jako Katherine jest świetna, wygląda seksownie, naprawdę zachwycająco. Ogólnie uwielbiam tę bohaterkę, Elena w porównaniu do niej jest nudna jak flaki z olejem, aczkolwiek będąc z Damonem w pewien sposób się dopełnia i uważam, iż oboje są wtedy niesamowici. (Damon zawsze zresztą jest :P) Candice również jest niczego sobie, w roli Caroline-wampira spełnia się świetnie, jest genialna! Wcześniej zdecydowanie mnie irytowała, była taką wykorzystywaną, naiwną dziewczynką, a teraz dojrzała :) Najchętniej zobaczyłabym ją w przyszłości z Tylerem, zresztą już coś się między nimi zaczyna dziać i bardzo się z tego powodu cieszę :) Na temat Tylera mam podobne zdanie, co do Caroline - kiedyś nudny, nie zwracałam na niego większej uwagi, a teraz niesamowity :)

ocenił(a) serial na 10
Neff

Nina jako Katherina najładniejsza:D
Potem Caroline jako wampirzyca:D
Pearl też bardzo nieprzeciętna uroda:D
Lexi nie była może najpiękniejsza,ale miała w sobie coś pięknego i do tego ta energia:D

Ika_011

Nie podoba mi się w żadnym wypadku Nina. Jako Katherine w lokach ma pyzatą buzię.
Według mnie najładniejsza jest aktualnie Rosemarie, później Caroline, Jenna, Lexi i Pearl :D

ocenił(a) serial na 10
maaj_banes

Rose też jest ładna:D
Trzeba przyznać:)

Ika_011

Candice Accola ma zdecydowanie najpiękniejsze ciało i oczy.

użytkownik usunięty
julcia100

Tak naprawdę każda z aktorek VD jest ładna. Nina Dobrev, Candice Accola, Katerina Graham (ale tylko w serialu, poza nim potrafi nieźle zniszczyć sobie wizerunek;] Sara Canning też ma ciekawą urodę. Z aktorką która gra Rose trudno powiedzieć, ma taką zwykłą urodę ale miło się na nią patrzy:)

użytkownik usunięty
julcia100

Pierwsza na którą zwraca się uwagę to Elena i fakt jako Katherina robi lepsze wrażenie ( przynajmniej na mnie ) . Pearl ( Kelly Hu ) , Anna( Malese Jow ) i Arielle Kebbel ( Lexi ) .

ocenił(a) serial na 9
julcia100

najładniejsza to anna

ocenił(a) serial na 8
julcia100

Nina Dobrev rządzi !! zakochałem się w niej :) Pierwszy odcinek kiedy w klasie spojrzała tymi pięknymi oczyma na Stefana i ten usmiech, uuaaa istna perełka.
Bonnie też niczego sobie, na początku zbyt ładnie nie wyglądała w tych prostych włosach, ale póżniej w drugim sezonie normalnie kwiatuszek :)

ocenił(a) serial na 10
julcia100

Ja uważam że Elena nr 1...później kolejno ..Jenna,Caroline,Bonnie,Lexi,Anna,Rose,Isobel,Pearl,Viki i na koncu babcia Bonnie :)hehe

ocenił(a) serial na 10
julcia100

Viki i Elena/Kat.

ocenił(a) serial na 10
anytsuJ

Elena/ Katherine ( w końcu to ta sama aktorka) :P
Candy Cola i Anna, której już nie ma -,-

megaami

Właśnie, Anna też była bardzo ładna, lubiłam jej postać. Szkoda, że już jej nie ma :(

ocenił(a) serial na 10
Neff

Dokładnie. Fajna wampirka była..

megaami

Jednym z najbardziej wzruszających momentów w finale była dla mnie właśnie śmierć Anny, naprawdę zrobiło mi się jej szkoda, jeszcze w dodatku wcześniej umarła jej matka, Pearl...

ocenił(a) serial na 10
Neff

I najgorsze było to jak Damon opowiadało o tym Jeremiemu ;/
Że chciał ją uratować...

megaami

Mi się właśnie ta rozmowa podobała :P W sensie, że naprawdę byłam zadowolona z Damona, tak szczerze rozmawiał z Jer'em i mówił, iż tak bardzo chciał ją uratować, ale nie mógł... Piękne :) Ten odcinek zapamiętałam zdecydowanie pozytywnie.

ocenił(a) serial na 10
Neff

Mi również się podobało, tylko to było strasznie smutne... :(
Ale odcinek świetny, oczywiście :D

ocenił(a) serial na 10
Neff

Elena/ Katherine i teraz uważam jeszcze że Jules jest też ładna. ;)

urszulankaa

Jules? No ja wręcz przeciwnie, zrzucam ta panią na ostatnie miejsce w mojej liście;)) Na pierwsze chyba jednak Nina, chociaż bywają momenty kiedy Bonnie jest naprawdę śliczna (szkoda , że jest taka naiwna..)

ocenił(a) serial na 8
Ramiel

również uważam że Nina jest śliczna, ale zdecydowanie bardziej podoba mi się jako Kath na obcasach itp., sprawia, ze wygląda bardzo pociągająco. w 1 seoznie Caroline mi się nie podobała, ale teraz jakoś wyładniała, albo po prostu polubiłam jej postać. rzeczywiście zgadzam się, ze ma ładniejsze ciało od Niny, która jest bardzo, bardzo szczupła. Pearl- piękna kobieta. jeśli chodzi o Bonnie to różnie bywa. są odc. kiedy wygląda ślicznie, a są i takie (szczegolnie w 1 sezonie), gdzie strasznie mi się nie podobała. Viki też byla bardzo ładna i Anna. ach i Jenna rzecz jasna. więc ogólnie wszystkie są ładne. jednak tak podsumowując najbardziej to "coś" mają Nina jako Kath i Caroline:)

ocenił(a) serial na 8
zilustrowana

Elena/Katherine najładniejsza ^^ w końcu jedna aktorka. ;dd ale jako Kath lepsze wrażenie, macie rację.
no i Caroline. (;

julcia100

najładniejsza jest Nina, jest po prostu śliczna, wszystko ma praktycznie idealne. Potem Katerina (Bonnie) i Candice (Caroline). Cialo o wiele lepsze ma Nina, nie Candice - Nina ma piekne wciecie w talii, czego Candice brak, ma ladny odcien skory (lekko oliwkowy), dłuugie nogi, rzadko spotykany piekny rodzaj wlosow (mocne jak cho.lera, ma ich chyba kilka miliardow na glowie ;)). Na necie mozna znalezc zdjecia jak Nina i Candice sa w strojach kapielowych, widac ze Candice ma zwykle, ladne cialo, a Nina o wiele bardziej kobiece, mimo, ze bardzo szczupla jest.

ocenił(a) serial na 10
nicknickowy

elena i vicky

użytkownik usunięty
domis3

1)nina jako Keterina 2)nina jako Elena 3)Caroline jako wampir 4)Lexi 5)Boonie

ocenił(a) serial na 8

1.Elena/Katherine
2.rose[tej aktorce najładniej jest w długich blond włosach takich jak w supernatural]
3.anna
4.vicki
5.caroline

ocenił(a) serial na 10
elinternado

Elena,Kath, Caroline , Rose < dlugie wlosy > , Vicky ,Lexi

ocenił(a) serial na 5
julcia100

zdecydowanie Caroline ;) Nina jest ładna, ale Caroline jest najlepsza! w 1. sezonie mi się nie podobała, ale w drugim wygląda rewelacyjnie!

ocenił(a) serial na 9
julcia100

mimo ze elena i katherina to to sama aktorka to raczej katherina wygrywa xd jest bardziej seksowna, drapiezna ...
a tak to uwazam ze caroline jest chyba najladniejsza

olka19_19

ALICE grana przez Bree Condon, niestety występowała tylko w jednym odcinku.

ocenił(a) serial na 8
Madeleine_filmweb

Oczywiście Katherine. Chociaż ta sama aktorka gra jeszcze Elene, postać Katherine jest zdecydowanie seksowniejsza.
Co do Caroline dla mnie jest ona przeciętna.