Według Was która z bohaterek jest najładniejsza? Uważam, ze Caroline ma cos w sobie...odkad stała sie wampirem wyglada rewelacyjnie...Co do Eleny ładna dziewczyne ale jako Katherina jest baardzo seksowna ;)
Jak dla mnie nie kobiety graja tu pierwsze skrzypce :P ale najłdniejsza aktorka to chyba Nina, ewentualnie retro uroda Sary Caning (nie pamietam jak sie to pisze) grającej Jenne jest też ciekawa :)
Nina już na początku serialu oczarowała mnie swoją urodą :) Jej charakteryzacja jako Katherine jest świetna, wygląda seksownie, naprawdę zachwycająco. Ogólnie uwielbiam tę bohaterkę, Elena w porównaniu do niej jest nudna jak flaki z olejem, aczkolwiek będąc z Damonem w pewien sposób się dopełnia i uważam, iż oboje są wtedy niesamowici. (Damon zawsze zresztą jest :P) Candice również jest niczego sobie, w roli Caroline-wampira spełnia się świetnie, jest genialna! Wcześniej zdecydowanie mnie irytowała, była taką wykorzystywaną, naiwną dziewczynką, a teraz dojrzała :) Najchętniej zobaczyłabym ją w przyszłości z Tylerem, zresztą już coś się między nimi zaczyna dziać i bardzo się z tego powodu cieszę :) Na temat Tylera mam podobne zdanie, co do Caroline - kiedyś nudny, nie zwracałam na niego większej uwagi, a teraz niesamowity :)
Nina jako Katherina najładniejsza:D
Potem Caroline jako wampirzyca:D
Pearl też bardzo nieprzeciętna uroda:D
Lexi nie była może najpiękniejsza,ale miała w sobie coś pięknego i do tego ta energia:D
Nie podoba mi się w żadnym wypadku Nina. Jako Katherine w lokach ma pyzatą buzię.
Według mnie najładniejsza jest aktualnie Rosemarie, później Caroline, Jenna, Lexi i Pearl :D
Tak naprawdę każda z aktorek VD jest ładna. Nina Dobrev, Candice Accola, Katerina Graham (ale tylko w serialu, poza nim potrafi nieźle zniszczyć sobie wizerunek;] Sara Canning też ma ciekawą urodę. Z aktorką która gra Rose trudno powiedzieć, ma taką zwykłą urodę ale miło się na nią patrzy:)
Pierwsza na którą zwraca się uwagę to Elena i fakt jako Katherina robi lepsze wrażenie ( przynajmniej na mnie ) . Pearl ( Kelly Hu ) , Anna( Malese Jow ) i Arielle Kebbel ( Lexi ) .
Nina Dobrev rządzi !! zakochałem się w niej :) Pierwszy odcinek kiedy w klasie spojrzała tymi pięknymi oczyma na Stefana i ten usmiech, uuaaa istna perełka.
Bonnie też niczego sobie, na początku zbyt ładnie nie wyglądała w tych prostych włosach, ale póżniej w drugim sezonie normalnie kwiatuszek :)
Ja uważam że Elena nr 1...później kolejno ..Jenna,Caroline,Bonnie,Lexi,Anna,Rose,Isobel,Pearl,Viki i na koncu babcia Bonnie :)hehe
Elena/ Katherine ( w końcu to ta sama aktorka) :P
Candy Cola i Anna, której już nie ma -,-
Jednym z najbardziej wzruszających momentów w finale była dla mnie właśnie śmierć Anny, naprawdę zrobiło mi się jej szkoda, jeszcze w dodatku wcześniej umarła jej matka, Pearl...
I najgorsze było to jak Damon opowiadało o tym Jeremiemu ;/
Że chciał ją uratować...
Mi się właśnie ta rozmowa podobała :P W sensie, że naprawdę byłam zadowolona z Damona, tak szczerze rozmawiał z Jer'em i mówił, iż tak bardzo chciał ją uratować, ale nie mógł... Piękne :) Ten odcinek zapamiętałam zdecydowanie pozytywnie.
Mi również się podobało, tylko to było strasznie smutne... :(
Ale odcinek świetny, oczywiście :D
Jules? No ja wręcz przeciwnie, zrzucam ta panią na ostatnie miejsce w mojej liście;)) Na pierwsze chyba jednak Nina, chociaż bywają momenty kiedy Bonnie jest naprawdę śliczna (szkoda , że jest taka naiwna..)
również uważam że Nina jest śliczna, ale zdecydowanie bardziej podoba mi się jako Kath na obcasach itp., sprawia, ze wygląda bardzo pociągająco. w 1 seoznie Caroline mi się nie podobała, ale teraz jakoś wyładniała, albo po prostu polubiłam jej postać. rzeczywiście zgadzam się, ze ma ładniejsze ciało od Niny, która jest bardzo, bardzo szczupła. Pearl- piękna kobieta. jeśli chodzi o Bonnie to różnie bywa. są odc. kiedy wygląda ślicznie, a są i takie (szczegolnie w 1 sezonie), gdzie strasznie mi się nie podobała. Viki też byla bardzo ładna i Anna. ach i Jenna rzecz jasna. więc ogólnie wszystkie są ładne. jednak tak podsumowując najbardziej to "coś" mają Nina jako Kath i Caroline:)
Elena/Katherine najładniejsza ^^ w końcu jedna aktorka. ;dd ale jako Kath lepsze wrażenie, macie rację.
no i Caroline. (;
najładniejsza jest Nina, jest po prostu śliczna, wszystko ma praktycznie idealne. Potem Katerina (Bonnie) i Candice (Caroline). Cialo o wiele lepsze ma Nina, nie Candice - Nina ma piekne wciecie w talii, czego Candice brak, ma ladny odcien skory (lekko oliwkowy), dłuugie nogi, rzadko spotykany piekny rodzaj wlosow (mocne jak cho.lera, ma ich chyba kilka miliardow na glowie ;)). Na necie mozna znalezc zdjecia jak Nina i Candice sa w strojach kapielowych, widac ze Candice ma zwykle, ladne cialo, a Nina o wiele bardziej kobiece, mimo, ze bardzo szczupla jest.
1.Elena/Katherine
2.rose[tej aktorce najładniej jest w długich blond włosach takich jak w supernatural]
3.anna
4.vicki
5.caroline
zdecydowanie Caroline ;) Nina jest ładna, ale Caroline jest najlepsza! w 1. sezonie mi się nie podobała, ale w drugim wygląda rewelacyjnie!
mimo ze elena i katherina to to sama aktorka to raczej katherina wygrywa xd jest bardziej seksowna, drapiezna ...
a tak to uwazam ze caroline jest chyba najladniejsza