Dlaczego fanami tego serialu są głównie kobiety? No może nie kobiety tylko dziewczyny?
a gej to nie mężczyzna??? xD
wśród heteroseksualistów też są fani, ale nieczęsto się do tego przyznają
Tak, nie przyznają się, że są gejami :) W naszym kraju to wciąż niebezpieczne.
Taki jest target CW więc uważam że nie ma się czemu dziwić, serial z założenia skierowany jest do nastolatek i młodych kobiet. Chociaż sama też znam chłopaków którzy oglądają i doceniają.
Dobrze, iż dodałaś, że to sarkazm, inaczej bym pomyślał, że to rzeczowa odpowiedź.
Może nie jestem wielkim znawcą męskiej urody, ale czy Stefan nie jest przypadkiem brzydki?
Kwestia gustu ;) Ja nie jestem wielką entuzjastką urody Paula, ale też nie uważam go za zupełnie obrzydliwego ;)
Źle przeprowadziłeś rozpoznanie bo są u nas dziewczynki, dziewczyny, kobiety, chłopcy i mężczyźni:P Kobiety przeważają bo kochamy Klausa, Damona i Eliaszka, a faceci mają do kochania tylko Katherine;P
Naprawdę uważasz, że jakiś facet będzie oglądał ten serial ze względu na Katrine, lub inną laseczkę?
Faceci może nie są fanami tak jak my - kobiety/dziewczyny :P - ale lubią też :D
Siema :D ast jak to dobrze widzieć kogoś swojego , teraz jest nas 2 xP możemy założyć własne ugrupowanie tylko dla facetów ale wydaje mi się że ciężko by było znaleźć tu jakiś innych chłopaków , bo jest nas tu bardzo mało .
P.s pilnie oczekuje twojej odpowiedzi .. bo Wiesz strasznie czuje się strasznie samotny bez żadnego innego kolegi xP
Dziewczynki oglądają ten serial dla "epickiej" miłości Stefana i Eleny, dziewczyny oglądają dla przystojnych aktorów a kobiety dla odmóżdżenia, rozrywki i przyjemności z komentowania serialu na offtopie. Taka moja teoria.
Jestem kobietą i cóż mogę Ci powiedzieć... może mężczyźni zbyt szybko zniechęcają się do tego serialu po paru odcinkach,a kobiety z natury są bardziej wytrwałe... ;)
Przepraszam jestem i ja,a oglądam ten seriał bo "Jest Klaus jest impreza" i choć już miałem z niego zrezygnować to jednak "Pierwotniaki" i Klaus jeszcze przy nim mnie zatrzymały,no i moze też to że jak już coś zaczynam oglądać to jednak chce obejrzeć to do końca.
Nie da się ukryć - The Originals rulez <3 Klaus już dawno zdeptał Damona swoją osobowością. A Eliaszek jeszcze dołożył ;P
Ciebie najwyraźniej nie :> Powiem Ci w sekrecie ze ja wole oglądać chwilowo Skinsów ;) bo jest tam i humor i dramat xP a W Vampku tylko same dramaty :P Ale oglądam bo, to całkiem niezły serial jest ! Gdy przebijesz się przez kilka początkowych smętnych odcinków znajdziesz coś dla siebie :)
Wiem bo o dziwo się przebiłam i to nadal oglądam. Traktuję to jako takie przyjemne piątkowe odmóżdżenie po ciężkim tygodniu. ;D
ja jestem facetem, hetero, oglądam i lubię ten serial. szczególnie ze względu na modę męską, niby nic szczególnego a jednak fajnie wygląda ;p przez pamiętniki polubiłem koszule, kupiłem sobie też skórzaną kurtkę ogólnie to wiele ze swojego stylu wynoszę z seriali i trochę mieszam ;) a korzystając z okazji taka bluzka z długim rękawem i z paroma guziczkami na początku jakoś się nazywa? bo w standardowych sklepach, ciężko znaleźć coś takiego no i nie wiem jak miałbym na allegro napisać żeby to znaleźć;p
hahah xD jakie oświadczenie hahaha xD nikt cie tu nie spali na stosie jak byś nie był hetero xP a poza tym to że interesujesz się modą to nie znaczy że od razu jesteś gejem :)
Nie wystawiaj języka bo to nie ładnie ;) kolego :> jeszcze cię ktoś w niego ugryzie ^^
Yhmm .. no nie wiem nie wiem tak od razu zaproszenie ? łatwy jesteś :D hahahaha
pisz tak dalej a gotowy jestem pomyslec ze ty jestes homo ;p bez obrazy;p a powodowany podobienstwami w kwestiu gustów filmowych wyslałem zaproszenie. ;)
Aha :D to w ten sposób :D hahaha.. aż myślałem że mnie podrywasz i to jakaś ściema z tym hetero :P
Odpowiedź jest prosta : miłość .
Większość kobiet lubi oglądać ten temat, czy w filmach czy w serialu. ;)