w jednej z zapowiedzi 12 odcinka była scena gdzie Elena mówi do Rose "Zależy mi na Damonie ale kocham Stefana" a Rose odpowiada "to nic złego kochać ich obu". Byłam bardzo ciekawa tej rozmowy a oni ją wycięli??? WTF??
WŁAŚNIE!!!! pamiętam w jednym zwiastunie Rose rzeczywiście mówi do Eleny "it's ok to love them both" !!!!!!! czemu tego nie było.....??????????????????????????????????
też zwróciłam na to uwagę, ale myślałam że to przegapiłam i chciałam zobaczyć jeszcze raz z napisami, ale teraz widzę że nie ma sensu... :/
nie ma tej sceny, nie mam pojęcia dlaczego, chociaż cała rozmowa Eleny z Rose leżącą w łóżku była poza tymi słowami. No cóż trudno się mówi
Bezsensu, nawet niektóre momenty nie były zbyt ciekawe, a oni ucięli akurat moment który jednak był ważny, bo Elena przyznała się że zależy jej na Damonie
Dokładnie, też się zdziwiłam, że nie było tej sceny... A już myślałam, że Rose powie to Elenie wtedy, gdy Damon stał niedaleko nich i przysłuchiwał się tej rozmowie.
A ja wiem dlaczemu;)
To jest to co mówiłam wcześniej, podsycają nasze nadzieje na Delenę i robią wielki szum wkoło nich, a potem dupcia blada;(
Podobna sytuacja była w 1 sezonie, kiedy ze zwiastunu wynikało,( pewnie przypominacie sobie sytuację, gdy chłopak Lexi chciał się zemścić na Damonie, kiedy wraz z Eleną byli na wycieczce, w barze u Damonowej przyjaciółki;)
że Elena mówiąc,( chyba tak to leciało, albo coś bardzo podobnego;) "Please, don't do this. I love him" - ma na myśli Damona, a wyszedł guzik z tego;)
Dobra teraz coś przekręciłam, ale pamiętam taki opis scen z odcinka dawali i tam na pewno było, że Elena miała coś w tym stylu wykrzyczeć;) i zrobili nas w konia;)
Ale było za to:
http://www.youtube.com/watch?v=W4sKObczHE8
I pamiętam, jak fanki Deleny w tym ja;) się tym jarałyśmy Bóg wie co, a tu dupa-zupa;)
Wycieli też scenę Tylera i Caroline.
W zwiastunie była scena na jakimś parkingu (?) jak Tyler trzymając Caroline mówił jej, że zawsze, bez względu na okoliczności może na niego liczyć...
W odcinku tego nie było...
Ej co wy chcecie, ja też byłam zła bo czekałam na ten moment, ale przecież powiedziała wreszcie do niego, że są przyjaciółmi no to ja wolę to :)
Fajnie by było gdyby zamieszczali tzw. 'unseen' jak np. w skins. Czyli te fragmenty które nie trafiły do odcinka pokazać fanom. Szkoda..
no i dobrze bo ludzie nawet jak mają kasę to i tak uważają że 'po co płacić jak się ma za darmo'.
ja wolę kupić, okładka, dodatki, płytki, ładne menu... nie lubię pirackich rzeczy;/
ja staram się kupować oryginalne płyty i filmy choć moja kolekcja jakoś nie powala, niestety seriale są bardzo u nas drogie... i nie stać mnie na to żeby za 120, czasem więcej złotych kupić w ciemno jakiś sezon bez wcześniejszego oglądania. VD z chęcią kupię jeśli się u nas pojawi.
ze mną to jest po prostu tak, że od zawsze kochałam angielski, teraz studiuję anglistykę i po prostu kupuję serialu na ebayu (zdziwilibyście się czasem jak tanio można dostać!), oczywiście nie ma polskiej ścieżki, ale lektory i napisy mnie tylko denerwują:D Wolę posłuchać oryginału. No ale rozumiem, że bez bardzo dobrej znajomości jest trudno, moje początku były trudne