Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122820
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jest jakiś progres, dla którego byłoby warto nadrabiać??? Z góry wielkie dzięki.

ocenił(a) serial na 8
__Babydoll__

Uwierz mi.. Nie ma.. Ja oglądam to tylko dlatego że mam taką zasadę, jak coś zaczynam to już dokańczam. Czekam aż wreszcie się zakończy ten cały serial. Choć osobiście, obiecująco zaczyna się ten 6 sezon, ale pewnie i tak go zepsują w połowie. Osobiście polecam przejście na serial 'Teen Wolf' W każdym sezonie, zawsze się coś dzieje i aż trudno się od niego odciągnąć, szczególnie że serial ma dosyć ponury, jak i komediowy nastrój. Ale zaraz i tak pewnie zostanę zjechana przez to co napisałam. Szalone fanki atakujcie, bo robię konkurencję, hahha :)

ocenił(a) serial na 7
PaulaGlee25

oj tak, TW wymiata.

ocenił(a) serial na 8
aleera89

Prawda? :) Pamiętniki niestety ciągną się, sama nie wiem z jakiego powodu. A przede wszystkim są okropne wątki, dlatego lepiej przerzucić się na wilkołaki ;)

ocenił(a) serial na 7
PaulaGlee25

Jeżeli chodzi o TW to prezentuje znacznie inny, lepszy poziom niż pamiętniki. Nie koncentruje się na licznych związkach, a na wydarzeniach. Związki to dodatek, ważny, bo ważny, ale dodatek. W Pamiętnikach wszystko kręci się wokół (jak to ktoś tu to fajnie nazwał) mdłego trójkąta miłosnego. Ja kibicowałam Caroline i Klausowi. A, że Klausa mi zabrali do Originalsów, to dalej kibicuję Car. Tylko dla Caroline oglądam TVD. W pierwszym/drugim sezonie TVD Damon był fajny, ale jak się wkręcił w romans z Eleną stał się mdły, nijaki i nudny... Po prostu fufu.

ocenił(a) serial na 8
__Babydoll__

Sezon 4 jest zdecydowanie najgorszy, ale potem dużo lepiej nie jest ;/

ocenił(a) serial na 6
__Babydoll__

Ja jednak bym ci poleciła ogladac . Moim zdaniem najgorszy był 5 . Męczyłam się z każdym odcinkiem . 6 za to jest bardzo fajny ale Elena mnie irytuje .... Na pewno warto obejrzeć dla Enzoo który pojawia się w 5 sezonie . Jeśłi chcesz to po prostu poczytaj gdzies o tym co mniej wiecej wydarzyło się w 5 i przejdź do 6 :)

ocenił(a) serial na 8
__Babydoll__

jak dla mnie niestety pierwsze 2 serie max 3 były dobre oceniałam serial na 10 teraz niestety zaczełam 5 sezon i wieje nudą. Wątki wymuszone przesadne. Damon stracił swój urok zabrali Klausa. Po prostu nuda. Wolę pozostać przy dobrych wspomnieniach tego serialu i już nie brnąć w niego dalej. Ocena niestety spadła.

ocenił(a) serial na 6
__Babydoll__

Dziękuję wam wszystkim, serial ląduje na końcu kolejki "do obejrzenia". Może kiedyś z ciekawości nadrobię. Mam nadzieję, że jakimś cudem się poprawi, bo dawniej uwielbiałam "Pamiętniki.." ;-)