Zakładam nowy temat bo nie ma sensu przyczepiać do starszych.
http://the-vampirediaries.com/pix/displayimage.php?album=244&pid=71543#top_displ ay_media
Damon i Elena <3 :D
<3. ładnie ładnie.
ale szczerze mam nadzieje że Damon zakocha siew kimś innym. Bo mam dosyć tego jak Elena samolubna egoistyczna elena za którą kiedyś przepadałam rani go. No prosze was. Stał się miękki. Twórcy mogliby mu zrobić przerwę od ratowania tyłka księżniczki i wzdychania do niej.
Mimo wszystko nadal jestem za DELENĄ ( Chociaż spójrzmy prawdzie w oczy to się zdarzy zapewne tylko na kilka odcinków. Bo miłością jej życia bla bla bla jest stefcio. )
Ale przecież wiadomo,że to zdjecie jest kolejnym chwytem twórców. Pewnie Damon ją obejmie a ona z tą swoją naburmuszoną miną da mu w twarz czy coś w tym stylu xD Ale po prostu jak widzę ich wspólne zdjęcie to się jakoś cieszę;) Bo Stefano chyba będzie siedzieć z Kath w grobowcu, takie moje domysły xD
SPOILER!!!
Odcinek wyemitowany 9 grudnia również zaserwuje "cliffhanger'a"... czyli zawieszenie w najciekawszym momencie i po tym odcinku znów czeka nas przerwa... aż do stycznia, nie powiedziane do którego stycznia.
Producentka mówi, że napewno "cliffhanger'em" nie bedzie przemiana Tylera, bo to jest oczywiste, ze to się stanie, nie wiadomo tylko jakie może to pociągac za sobą konsekwencje.
nienawidze tych przerw. rozumiem napięcie itp.
Ale mi sie to wcale nie podoba. Ja czuje napięcie jak musze czekać tydzień co dopiero miesiąc.
no nie, znowu... :( może Elena zobaczy Damona z Jules i coś jej stuknie do główki? oby ;) przynajmniej wiemy czemu Damon na Jules poleciał, upija go xD
Nie mogę... xD Tak, z pewnością to byłby ten zapowiadany cliffhanger ;d Serial zakończy się na przerazonej minie Eleny xD
Ja coś czuję, że to może być scena w której któryś z naszych głównych bohaterów (ale raczej nie Elena) będzie w sytuacji zagrażającej jej życiu, no i bójcie się widzowie przez całą przerwę ;)
Nina podciela wlosy ;>
Jejku te przerwy mnie zabija -_-
Ciekawe jaki cliffhanger to bedzie... albo chciaz jakiego rodzaju ;p "prawie smierc", "zmiana pozadania", "nowa postac/przemiana", "Prawie rozwiazanie zagadki", "costam".... ;p
Nie głupi pomysł.
Z innej beczki. Ciekawa jestem czy poznamy kiedyś ojca Caro, wiem że to malo znacząca postać, w sumie zerowa bo jej nie ma. No ale z czystej ciekawości co by było jak by jej ojciec sie pojawił
gdzie Wasz romantyzm ;D nie no na Stefka i Kat to ja liczę cały czas, ale dobrze by było gdyby w końcu pojawili się pierwotni, nie mogę się doczekać tego Klaussa
Co do ojca Caro. też mam nadzieje że go poznamy. Mógłby okazać się dużym wsparciem dla naszej blondyneczki. Albo mógłby poznać sekret mystic falls... coś takiego.
Nie uważasz, że już za dużo tych osób znających sekrety Mystic Falls... w ogóle za dużo tych nowych postaci. że już nie wspomnę o tym, że Julia i Kevin zastanawiają się czy Jenna i Matt mają wreszcie się dowiedzieć co się dzieje w MF. A to trochę takie błędne koło, dowiedzą się to serial straci ostatnich nieświadomych ludzi w serialu (przynajmniej takich najważniejszych), nie dowiedzą się to tak jak powiedzieli, będą spychani na drugi plan..
no właśnie co do matta i jenny to wiem. Ale ojciec caro by sie przydał. JEJ. wlasnie mógłby sie ktoś pojawic kto by nie wiedział.... mimo wszystko chciałabym żebym jenna sie dowiedziałą fajna jest. Ale matt Nie... moim zdaniem błąd zrobili że jeremy sie dowiedział. Jest żałosny w tym drążeniu i poszukiwaniu celu. uh. Prawdziwy dzieciak.
Chociaż na 100% popieram Delenę , ale już tyle razy nas zawiedli np. jak się Stefanowi śniło , że wątpię żeby coś z tego było. Po za tym mina Eleny bynajmniej nie wygląda na szczęśliwą.
Też mi się tak wydaje. Może po prostu Damon, Elena i na przykład Stefan o czymś dyskutowali, Damon usiadł obok Eleny, objął ją ramieniem, a ona obdarzyła go piorunującym spojrzeniem... Wtedy od razu próbowała się "uwolnić", ale otrzymaliśmy takie zdjęcie, żebyśmy mieli nadzieje :D Tak jest zawsze, nie ma się co łudzić.
Poza tym interesuje mnie ta scena z zwiastuna kolejnego odcinka, kiedy Damon mówi Elenie, że ma "wziąć swój tyłek za drzwi, zanim przerzuci ją sobie przez ramię i sam ją wyniesie" ^^ Mina Damona jest wtedy genialna, a na twarzy Eleny przez chwilę pojawia się taki cień uśmiechu... :P
SPOILER Wydaje mi się, że Stefek w 11 odcinku będzie zajęty Kath ("umysłowe gierki" - z oficjalnego spoilera). Poza tym Damon przy Stefku takiego gestu raczej nie zrobi.
Cień uśmiechu? Nie zauważyłam...
Żałosny? Żałosny to może był wcześniej, teraz właśnie przez to że ma jakiś cel jest fajną postacią. A to jak ucieszył się na widok Eleny gdy ta wróciła po porwaniu jest urocza. Gdyby miał nie wiedzieć co się dzieje dookoła niego to byłoby bezsensu, wiele może jeszcze wnieść do serialu. A Jenna to Jenna, powinna nie wiedzieć, dobrze jest tak jak jest.