Od 28lutego serial przechodzi do TVN7 ok 22 mi osbosicie to nie odpowiada
dzięki, to potwierdzone informacje?
dla mnie też byłoby lepiej, zeby choziaż troche VD były wczesniej..
Yyy a czemu tak? :P Jakiś nowy polski serialik zepchnął ten świetny serial z ramówki? :P
znając inteligencję, tych którzy ustalają ramówke to pewnie wcisną w to miejsce szmirę typu usta usta. bo po co emitować coś, co jest znane i popularne na całym świecie - lepiej puścić kaszalot oparty na szablonach..
Dokładnie.
Sami nie wiedzą, co mają robić ze sobą i wciskają na siłę własne serialki..
Jakby to jeszcze co dobrego było, to nie mówię;)
po prostu powalająca jest różnorodność fabuły "hitów tvn" - brzydula, majka i prosto w serce. cały czas sie zastanawiam : kto to ogląda?? ale widocznie popyt na to musi być, skoro przynosi im to niezłą kase
Pewnie zmieniają, bo od 1 marca we wtorek wraca kuba wojewódzki. Ale i tak szkoda
weźcie kitu nie wciskajcie ;/ może i zmienią godzine emisji ale na pewno nie przeniosą na tvn 7 ;/
"kto to ogląda??" - pewnie jakieś mohery ;P same nudy w tej telewizji, TVD było jakąś odskocznią a teraz...
ściągają go bo nie ma widzów? Ludzie! O takiej porze to tylko w wakacje! a nie jak człowiek ma wstać o 6....
Kurcze a może napisać kolejna petycje do TVNu żeby tylko zmieniki dzień a nie koniecznie cały kanał, taka petycja ostatnim razem pomogła. Ja wiem ze może nie którym wystarczy na wspólnej albo jak wspomniał już wcześniej jakiś użytkownik, serial usta usta, ale bez przesady ile osób ma ten tvn7
Nic kitu nie wciska o tym juz jakis czas temu mozna bylo przeczytac w Wirtualnejmedi serial bedzie na siodemce nawet jest to podane na swiat seriali nie pisze tu bzur gdy nie mam potwierdzenia.