Hmmm swiat od jakiegos czasu szaleje na punkcie wampirów Pamietniki jak dobrze kojarze to jeden z czołowych seriali jesli o ten temat chodzi.A tu martwa cisza na forum.
wczoraj obejrzałam VD 1 i 2 sezon odcinek po odcinku.
wiadomo wczułam sie w akcje totalnie niektóre rzeczy mi nie pasowały decyzje reakcje zachowania albo ich braki.
no ale gdyby scenarzysci napisali idealny cukierkowy scenariusz wyszłoby masło maslane
Tu na forum mozemy sobie troche pofantazjowac zabawic sie w scenarzyste i pozmieniac scenariusz wiec nie ma na co czekac trzeba jakos wypełnic czas oczekiwania na 3 sezon lub kolejne odcinki 2 sezonu.
tylko prosba bez misz maszu ,tak zeby mozna było sie połapac co kto gdzie i skąd
Ja zarzucam temat kolej na reszte
Jaka martwa cisza? Ciągle ktoś tu pisze xD
Już kiedyś założyłam taki wątek, chciałam żebyśmy stworzyli scenariusz do nowego odcinka, niestety zbyt przefantazjowaliśmy ;]
noo mozliwe ze ktos zywy jeszcze tu zagląda =) trudno sie dokopac w tej całej stercie
mnie raczej nie chodzi o tworzenie nowego scenariusza tylko małe korekty bez wielkich porywów twórczych
Ja bym zmieniła watek z Anną i Pearl nie podobało mi sie jak to zostało rozegrane
od początku (w retrospekcjach) wiadomo ze Pearl była dobra pokojowo nastawiona wyrozumiała skłonna do kompromisów jednym słowem miała serce heh kochała Gilberta razem z Anna chciały poprostu zamieszkac w Mystic Falls współpracowała z Damonem i reszta choc nie musiała była od nich silniejsza itp itp niepotrzebnie zgineły chciałabym zeby w serialu została chociaz czastka z okresu starego mystic falls no oprócz salvadorów i kathrin tak jakby łącznik z historią
polubiłam je
Widzę że w końcu zatraciłaś się w Pamiętnikach i nadrobiłaś straty...
Wejdź na nk albo włącz telefon bo mam sprawę..
hehe tey wiedziała ze jak tylko cos napisze to za niedługo to wyłapiesz :PPPP
zatraciłam sie i to na 2 dni bo wszystko obejrzałam 1 i 2 sezon i teraz załamanie bo nie ma wiecej :(
Musiałam inaczej z Tobą kontaktu nie ma..
Wiedziałam że tak będzie..
A jak oglądanie Dragon Ball kai skończyłaś już?
Ja zaczęłam i szczerze mówiąc wolałam starszą wersje.Skrócenie jej miało wyjść na lepsze a wyszło wręcz przeciwnie.
Anna była świetna żałuje że zginęła nie musiało tak być.Jeremy mógł zamknąć drzwi łazienki skoro widział że się z nią coś dzieje albo chociaż spróbować walczyć jak ją zabierali. Nie podobało mi się że stał bezczynnie.
Pearl natomiast była dla mnie postacią której nie żałuje kolejna męczennica typu Elena
Po prawej stronie masz czas od którego upłynęło nadanie wiadomości...
Pearl była mi obojętna natomiast chętnie zostawiłabym Anne. Lubiłam jej postać jak i aktorkę. Ma fajne piosenki;d
takie seriale kończą się tak ze większość żyje długo i szczęśliwie jest jakaś dramatyczna śmierć któryś z bohaterów się poświęca i umiera .
Ej no nie mógł by się tak zakończyć.
Ale z tym Blade bym chyba padła ze śmiechu.