Alaric w stroju Adama hi, hi.......
http://www.youtube.com/watch?v=YWG9pk8CSsg
Myślę, że ten odcinek będzie bardzo dynamiczny, prawie każdy wątek pociągnięty. Tak się stęskniłam za Alarickiem. Może znów z Damonem wyruszą na łowy ?
o ja pierdziele!
Damon ratujący Elene <333 co z tego ze wbrew jej woli ;p
chyba
okaże sie xd aaaaaaa nie wytrzymam!
Kurcze nie rozumiem za bardzo co oni tam mówią ; o
Katherine uciekła z tego grobowca że oni palą jej zdjęcie ? :)
No ten tekst wymiata, ale bym chciała wreszcie Damon jej trochę przegadał do rozsądku:P
http://www.youtube.com/watch?v=PS6tuEps8A0&feature=player_embedded - zwiastun z polskimi napisami.
Już się nie mogę doczekać! Oj, będzie się działo. Odcinek zapowiada się świetnie, oczywiście byłabym wniebowzięta, gdyby Damon zmuszony był przerzucić sobie Elenę przez ramię, bo ta nadal stawiałaby opór :D Ale fakt faktem, Damon chce pomóc Elenie, a ona jeszcze go okłada pięściami... Nareszcie znów zobaczymy Alarica! W stroju Adama, chyba spadnę z krzesła, gdy to zobaczę, jak Boga kocham xD Chunkey Monkey xD
"Weź swój tyłek za drzwi, zanim przerzucę cię przez ramię i sam cię wyniosę" - ten tekst wymiata <3
ej, a nie wydaje wam się że Ian w odc 9 i tym następnym, 10, ma jakiś taki głos jakby był przeziębiony? : p
0:19 Bonnie i Jer ;>;>
Możliwe, bo Ian był chory, dlatego musiał zrezygnować z swoich planów halloweenowych:(
No, napisał na Twitterze, że ma zapalenie płuc i oficjalnie musi zrezygnować z wyjazdu na paradę na Halloween :(
Buehehe.
raz. Kto pisze texty Damonowi, jest bezbłedny.
dwa. Alaric naked, owned.
trzy. Elena w końcu pokazuje pazury, co jest bliżej książce.
cztery. właśnie mnie przesiąknęła chora myśl. jakby Kat chciała bzyknąć jeremyego, ciekawe czy koleś miałby schizy? hehe
Było jakiś czas temu coś w rodzaju chatu na Twitterze z producentami etc. serialu, w którym odpowiadali na pytania fanów. Julie Plec napisała, że wielu z nich oczywiście pisze teksty Damona, ale tak czy siak, nikt nie potrafi pobić tych, które wymyśli Kevin Williamson ^^
Zaczęłam w to wierzyć po przeczytaniu kilku wpisów na Twitterze Kevina xD Ostatnio napisał do Iana: "Just change the line to "I miss Mason. He was the only wolf I ever loved." It'll be fine."