Oj ten Damon :o) nigdy nie usiedzi na miejscu.
http://www.vampire-diaries.net/tv-series/short-promo-for-the-dinner-party-ep215
Rozszerzony
http://www.vampire-diaries.net/tv-series/extended-promo-for-the-dinner-party-ep2 15
Dokładnie... nie mogę się dopatrzeć, kto wleciał na ścianę? W każdym razie lubię retrospekcje zawsze czekam z niecierpliwością :)
Kurcze wyklatkowałam jak się dało i wydaje mi się, że to Damon zaliczył ścianę bo jak na Alarica to za ciemne włosy. Chyba Elijah go tak pocisnął.
to macie jakies straszny wzrok albo widzielismy nie ten zwiastun :D...sciane zaliczyl Jeremy i pchnal go na nia dr. Martin :)
będzie dużo damona:D zaraz obejrzę 14 odcinek. 14 nie wiem czy ciekawy ale 15 zapowiada się super. Nareszcie coś ze Stefanem, już chyba nie będzie taki idealny
Ja te lubię jak jest Damon. To zawsze jakaś przeciwwaga dla myziającej się po kątach Steleny :). Mam nadzieję, że bonnie nic się nie stanie.
ale Damon robi się coraz bardziej prawy bo widzę że dziennikarka jednak przezyła wspólną kąpiel więc teraz Stefan robi się coraz mroczniejszy, cały w krwi pochlapany:) Może to pchnie do przodu jakoś wątek Damona i Eleny. Ja lubię jak oni są razem. najlepszy był odcinek gdzie jechali razem do Atlanty, Damon jeszcze tam nie była taka płacząca klucha a jednak mogli miło spędzic czas, na takie odcinki czekam:D
Ja też lubię ten odcinek. Widać, że Damon dla Eleny zrobiłby wszystko. Niby się z nią droczył ale tak naprawdę biło od niego szczęście.
wygląda na to że już po wilkołakach, nuda ten 14 odcinek;( w 15 zapowiada się dużo Damona, może to jakoś uratuje ten odcinek bo 14 był masakra.
najlepsze w tym odcinku to chyba bedzie ujrzenie w koncu złego Stefana. jego mina kiedy mówi : who wants to die next? bezcenna. w końcu nie będzie taki słodki i nie będzie maślanych oczu . ;))
14 odcinka jeszcze nie oglądałam, ale ten 15 zapowiada się wręcz wspaniale, aż się nie mogę doczekać, a tak przy okazji to mam nadzieję, że temat wilkołaków jeszcze nie skończony i Damon zabije Jules, a Caroline jednak będzie z Tylerem :)
Widziałam fotke Iana jako Stefana - genialne :D
to chyba to: http://images4.fanpop.com/image/photos/16600000/Ian-Somerhalder-as-Paul-Wesley-H alloween-TVD-Party-the-vampire-diaries-actors-16658838-480-640.jpg
Ja też wolę jak są wilkołaki.
Ale jestem wnerwiona, że Ty upadł na głowę - a może zmądrzał i opuścił MF..
Kaszana.
No ale dobra, skoro pokażą Stefanka- Badasska - może nie będzie najgorzej;)
Ja jeb..e;)
"Kto chce umrzeć następny?" - w ustach niepokalanego Stefka???!!
CZAD!
A Damon niech spada na drzewo...
Elijah, jesteś za dobry, po jaką cholerę ty mu dupę tyle razy ratowałeś?
bo go jara :D brakowało namiętnego ślimaka między nimi, do którego dojdzie :D ja wam mówię, Elijah buja się w Damonie :D :D
a to jak Damon patrzył na Elijaha? heloł, tutaj coś jest na rzeczy ;) w Złotopolskich i Klanie były już homo-motywy, więc tym bardziej powinny być u mega liberalnych jankesów :D
OMG zapowiada się na jeden z lepszych odcinków!
Katherine, zły Stefan i Damon w każdej postaci (ze szczyptą Eleny) to zawsze przepis na wykwintny odcinek.
I nareszcie retrospekcje - tęskniłam...
no te retrospekcje były najlepsze i mam nadzieję ze coś rusza w sprawie Deleny bo ile można tego rozmaślonego Stefka. To będzie dobra scena kto chce umrzec następny. Okazuje się że nie tylko damon był krwiożerczy i morderczy:) oj Elena szok przeżyje, poleci wyplakac się do Damona i cmok:D
Nom, ja też liczę, że retrospekcje będą wypasiaste i gały nam wyjdą na wierzch, gdy odkryją przed nami Złą Demoniczną, Przerażąjącą ( pewnie jak u Gargamela;) stronę Stefka, juhuhu. Na-kurde-reszcie.
W momencie gdy wilczki albo zadechły albo uciekły, cała nadzieja w mrocznej przeszłości naszego sweet boyaXD
I w spięciach na linii Elijah - Damon.
a wiecie może czy to będą te retrospekcje w których ma powrócić Lexi czy to kiedy indziej?
Mają mówić o osobie która wyprowadziła Stefcia na dobrą drogę,pewnie mowa o Lexi.
Na ten odcinek czekam od dawna z niecierpliwością a zwiastun udał im się rewelacyjnie!! OMG, nie wytrzymam :D
Odcinek zapowiada się świetnie i wygląda na to, że już w przyszłym tygodniu zobaczymy retrospekcje z Lexi :) Wydaje mi się, czy to ona pojawia się w 0:42? ;P Poza tym mam nadzieję, że w końcu popatrzę na Stefana i pomyślę: "Nareszcie coś się dzieje, nie ma Steleny w każdej scenie" :D No i Elijah... ach ;) Jonas za pomocą swoich czarów popchnął Jeremy'ego na ścianę i myślę, że chciał się dostać po prostu do Bonnie, bo w innej scenie trzyma ją za szyję, mówiąc: "To dobre dla ciebie".
Zwiastun daje radę. Szykuje się niezła akcja. Poznamy Stefana z bardziej mrocznej strony. Wiedziałam, że w końcu do tego dojdzie. No i będą retrospekcje, czyli to co tygryski lubią najbardziej! Do tego wraca Kat, czego chcieć więcej? :D Co najwyżej Deleny, ale na to przyjdzie nam jeszcze długo czekać :D Najważniejsze, że akcja znów skupi się na wampirach.
będzie dokladnie to co najlepsze- dużo damona, katherine, retrospekcje i mroczny Stefan:D po takiej porażce jaką był odcinek 14 muszą poziom wyrównac
Czyli okaże się, że Stefek w swojej mrocznej fazie świeżo po przemianie zrobił rzeźnię w domu Gilbertów? Jak na to zareaguje Elenka? "Kocham Cię, Stefanie, a tamto było dawno, więc wybaczam Ci"?