Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

jestem ciekawa czy w serialu pokazali jakieś sceny miedzy nimi np jak się całują albo cos takiego.

kratkawkropke

nie, narazie tylko sobie dogryzają:P ale ich sceny są bardzo elektryzujące;)

Catarzyna

ja mam nadzieje że w serialu nie połączą ich ze sobą bo Bonnie po powrocie po śmierci babci jest okropna, a wcześniej była taka fajna. szkoda Damona na nią...

ocenił(a) serial na 10
Ananana

Kto sie czubi ten sie lubi. Ja nie miała bym nic przeciwko małemu romansowi. Chłopak by może sie troche pozbierał i może ona by troche wyluzowała ;p

ocenił(a) serial na 10
Bloody_Anna

No a tak wogóle to jestem ciekawa co by wyszło z takiego połączenia wiedzma+wampir. W książce jest tam taka jedna wiedzma już zapomniałam jak jej tam. I też tak świrowała coś z Damonem. Na ekranie mogło by być interesująco.

Bloody_Anna

Uwielbiam i postacie i aktorów odgrywających Damona i Bonnie (Ian i Katrina) ;P Nie miała bym nic przeciwko połączeniu tych postaci. Tylko trochę będzie to dziwnie wyglądac, ze damon, który przez 150 lat kochał Katherine, a potem Elenę, nagle zakochuje się we wrogu. Tak samo Bonnie, która nienawidzi wampirów, a Damona nie zabiła tylko przez wzgląd na Elenę (yyy... prawie nie zabiłą, ale miałą taki zamiar ;D) nagle się w nim zakocha ;]

ocenił(a) serial na 10
zuzik5

Ja też myślę, że to by dziwnie wyglądało.
Damona miejsce jest przy Elenie moim zdaniem, niechże ona się nawróci! xD

megaami

Myślę, że pomimo spieć Bonnie i Damon grają w tej samej drużynie;)
Bloody_Anna w książce Damon kręcił właśnie z Bonnie. Tylko z tego co wiem to serialowa Bonnie bardzo się różni od książkowej, zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i o charakter.

ocenił(a) serial na 8
Catarzyna

moim skromnym zdaniem Bonnie zrobiła się znacznie lepsze po śmierci babci w końcu ma jakiś charakter a nie taka bez jajeczna była. ale każdy ma to co lubi prawda Ananana

i jak większość tutaj wypowiadających się jestem za połączeniem Bonnie i Damona