jestem ciekawa czy w serialu pokazali jakieś sceny miedzy nimi np jak się całują albo cos takiego.
ja mam nadzieje że w serialu nie połączą ich ze sobą bo Bonnie po powrocie po śmierci babci jest okropna, a wcześniej była taka fajna. szkoda Damona na nią...
Kto sie czubi ten sie lubi. Ja nie miała bym nic przeciwko małemu romansowi. Chłopak by może sie troche pozbierał i może ona by troche wyluzowała ;p
No a tak wogóle to jestem ciekawa co by wyszło z takiego połączenia wiedzma+wampir. W książce jest tam taka jedna wiedzma już zapomniałam jak jej tam. I też tak świrowała coś z Damonem. Na ekranie mogło by być interesująco.
Uwielbiam i postacie i aktorów odgrywających Damona i Bonnie (Ian i Katrina) ;P Nie miała bym nic przeciwko połączeniu tych postaci. Tylko trochę będzie to dziwnie wyglądac, ze damon, który przez 150 lat kochał Katherine, a potem Elenę, nagle zakochuje się we wrogu. Tak samo Bonnie, która nienawidzi wampirów, a Damona nie zabiła tylko przez wzgląd na Elenę (yyy... prawie nie zabiłą, ale miałą taki zamiar ;D) nagle się w nim zakocha ;]
Ja też myślę, że to by dziwnie wyglądało.
Damona miejsce jest przy Elenie moim zdaniem, niechże ona się nawróci! xD
Myślę, że pomimo spieć Bonnie i Damon grają w tej samej drużynie;)
Bloody_Anna w książce Damon kręcił właśnie z Bonnie. Tylko z tego co wiem to serialowa Bonnie bardzo się różni od książkowej, zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i o charakter.