Reklama leciał np. w przerwie emisji Kuby Wojewódzkiego ,,
A jeśli chodz o emisjie tego serialu to bedzie to'' Najbliższa emisja programu: 21 grudnia, wtorek, godz. 22:30'' A więc obecny sezon KW dobiega końca. A jeśli chodzi o muzykie ze spotu to MGMT - Kids , polecam :p
reklamy nie widziałam ani nigdzie nie znalazłam, ale za to znalazłam na stronie tvn opis
Elena to typowa amerykańska nastolatka. Choć przeszła wiele w swoim życiu potrafi zachować pogodę ducha. Ma przyjaciół, chłopaka, problemy charakterystyczne dla swojego wieku, do czasu, kiedy na jej drodze staje Stefan.
Przystojny nastolatek jest wyraźnie zainteresowany piękną brunetką. Dziewczyna także odwzajemnia uczucie, co więcej wydaje się że jest to prawdziwa miłość na całe życie. Wszystko komplikuje się, kiedy na jaw wychodzi tajemnica Stefana (w tej roli Paul Weasley, młody aktor polskiego pochodzenia). Chłopak ma... 136 lat i jest wampirem. Kiedy w Mystic Falls, mieście w którym mieszkają bohaterowie pojawia się brat Stefana - Damon atmosfera jeszcze bardziej się zagęszcza.
Ze zdaniem chłopak ma 136 lat coś im się nie udało.. Stefan ma teraz 164 lata patrząc na to, że serial wyszedł w tamtym roku wtedy miał 163, a nie 136. I chyba mi zabrakło w tym opisie, że rodzice Eleny zmarli, a nie 'problemy typowe dla wieku.'
No oczywiście musieli przekręcić fabułę...
Po pierwsze chłopaka już nie miała, w pierwszym odcinku już była po zerwaniu z Mattem. Ale mniejsza o to.. najbardziej wkurzylo mnie to "problemy charakterystyczne dla jej wieku". Może w książce. W serialu jej jedynym poważnym problemem było to, że rodzice zmarli w wypadku.
Ostatnio rzadko włączam TV, może na youtubie niedługo się pojawi?
Najbliższa emisja programu: 21 grudnia, wtorek, godz. 22:30 !!!!
zajebi*cie że będzie to leciało na tvn ;D
Aaaaa ;(( a ja siedze tyle na tym glupim TVN-ie a zwiastunu nie widac moze ktos by opis jak wyglada jakie sceny i czy dlugo trwa
widziałam reklame...tragedia..................jest oczywiście początek z głosem stefanem który mówi że zył w cieniu i powrócił....potem moment jak jakas blondynka jest zaatakowana na ulice przez wampira[pierwszy odcinek] no i zęby Damona.......krótka i beznadziejnia....jak zwiastun jakiegos tandetnego horroru, w ogole nie widac głownych postaci
Zgadzam się. Dziwna jest jakaś. Napewno za krótka i jakoś szczególnie niezachęca. Co do opisu - to z tym wiekiem Stefana to mogło się jeszcze pomylić, ale o 'chłopaku' i 'problemach charakterystycznych dla jej wieku'. wtf.? Co jak co, ale oni chyba powinni wiedziec co bedą puszczać.? ;d
ja nie wiem co za ludzi tam zatrudniaja..jakbym ja zrobiła reklamowke z jakimis fajnymi scenkami z Damonem plus jakis ciekawy opis to odrazu bym przyciągnęła widzów haha:D
Ja wczoraj około godziny 23:00 byłam w swoim pokoju i odrabiałam lekcje, a telewizor w pokoju obok był włączony. Dopiero po chwili zorientowałam się, że słyszę głos Stefana, więc poszłam sprawdzić, ale zdążyłam tylko na końcówkę... W każdym razie zaczęli już reklamować, może dzisiaj uda mi się trafić na całą reklamę :]
No ja widziałam całą;) bo akurat leciała w trakcie "Dotyku Przeznaczenia" na TVNie...
Szczerze to jakaś szałowa ta reklama nie była, jakbym nie wiedziała o co kaman, że to nasze Pamiętniki, to nie wiem czy by mnie zainteresowali łosieXD
Ale i tak, zajebiscie;)
już nie mogę sie doczekać! szkoda tylko że tak późno.
wie ktoś może czy będą powtórki?
muza44, tylko że jest to zwiastun pierwszego odcinka, a tam nie ma Damona za wiele ;))
No a opis... szkoda gadać :)
cały artykuł o tym jak poprzekręcali i reklamie: http://j.mp/elOsrR
mi się osobiście reklama b. nie podoba a już widziałam!
grr. wczoraj siedzialam caly wieczor a okazalo sie ze byla bardzo pozno. Dzis sie uczylam wieczóra tutaj byla co za ironia losu;/
Na to wychodzi, ze o późniejszych porach leci ta reklama, więc czatujcie tak od 21 do 00. ;) Możliwe, że traficie. ;)
leciała przed chwila tez widzialam, jak dla mnie troche za krotka ;/ Stefan mowi ze jest wampirem i cos tam jeszcze i nowy serial pamietniki wampirpow.
ja też wczoraj widziałam już i wcale zachwycona nie jestem... Elena w ogóle nie pokazane, chociaż tak na prawdę to ona jest tu główną postacią, bo wokół jej się wszystko dzieje, a w reklamie nawet jej nie ma tylko Stefan.... muzyka oczywiście fajna,. ale reszta taka sobie.
i tak się jeszcze wczoraj zastanawialam czy zrobią oni jakiś wstęp do serialu, że pokazywani aktorzy że kogo grają, czy będzie normalnie tak jak jest, że od razu się zaczyna, a imiona aktorów tylko na dole są...
na tvn7 jak sie np plotkara zaczyna to nie wa wstępu tylko leca imiona bohaterow tak ja w vd
Też zobaczyłam tę reklamę całą, wczoraj wieczorem. Szczerze mówiąc nie jestem jakoś specjalnie zachwycona. Prawie żadnych scen z serialu, króciutko. Muzyka niczego sobie, ale nic więcej...
Wczoraj o 21:20 była, ale zachwycona nie jestem... Jakby pokazali Damona to by im od razu oglądalność skoczyła XDD. A ten tekst Stefana "przez stulecie żyłem w ukryciu bla bla bla" to znam na pamięć przez "w poprzednim odcinku"
Hayley, też już bardzo dobrze znam ten tekst. ;) zawsze to razem mówiłam w myślach sobie jak się odcinek zaczynał. ;)
nie wiem skąd oni chca miec ogladalnosc jak wcale nie kuszą tym ; p no ale moze i dobrze bo zostaniemy my wielcy fani i nie bedzie to co ze zmierzchem wielka fala nastolatkow az mi sie to znudzilo . nie chce zeby tak sie stalo z moim ukochanym serialem;**8 a wlasnie slucham piosenki MGMT-KIDS Z ZAPOWIEDZI I PODOBA MI SIĘ)
Mogliby częściej zapowiedzi puszczać, a nie tylko późnym wieczorem. Ale dokładnie przynajmniej nie będzie tyle fanek. bo te które kochają/ły zmierzch są przerażające.
Trochę dziwnie będzie się oglądało ten serial z reklamami.
nie są tylko późnymi wieczorami, ja wczoraj widziałam jakoś po godzinie 18...
no reklamy bedzie dziwne zwykle jedyną przeszkodą dla mnie bylo zacięcie sie chwilowe na internecie ale reklamy to jaks kit !
A tak w ogóle to ja wam powiem,że jakbym teraz przez TVN dowiedziała się o VD i zorientowała się, że wszystkie odcinki są już dawno w internecie to sorry, ale byłabym chyba głupia gdybym czekała tygodniami na kolejną emisję xD No chyba że kogoś specjalnie nie wciągnie i będzie oglądać ot tak ;]
Szczerze mówiąc, to ja się po pierwszych odcinkach nie wciągnęłam aż tak bardzo, gdy oglądałam je po raz pierwszy, czyli pod koniec 2009 roku, ale i tak postanowiłam dać im szansę i zobaczyć więcej - oczywiście nie żałuję :) Myślę, że TVD rozkręciło się tuż przed połową pierwszego sezonu i jeśli ktoś rzeczywiście będzie oglądał odcinki na bieżąco w telewizji, bo nie spodobają mu się całkowicie na początku, to z czasem zacznie na internecie, żeby nie musieć czekać. Ale jeśli kogoś wciągnie serial od początku, to z pewnością nie będzie czekać tygodniami na kolejne epizody, skoro dostępne są w internecie.. :)
Wczoraj napisałam, że przedwczoraj zobaczyłam reklamę ,,Pamiętników..." na TVN i nie zachwyciła mnie. Wczoraj natomiast znów widziałam zapowiedź tego serialu, ale inną, o wiele dłuższą, z wieloma scenami z pierwszego odcinka i... hm, myślę, że jest średnia. Pojawia się Damon, ale chyba tylko dwa czy trzy razy, więcej Stefana i Eleny, zdecydowanie :P
powaznie jest nowa zapowiedz ?? woeczorem czy kiedy leciala i z ta sama muzyka czy inna
Nie wiem, jaką widziałaś, ale ja pierwszy raz taką bardzo krótką, praktycznie bez żadnych scen, około 15-sekundową i na końcu z wielkim napisem "Vampire Diaries" (takim, jaki jest zawsze w odcinkach mniej więcej na początku), a wczoraj zdecydowanie dłuższą (ponad 30 sekund) z wieloma scenami z pierwszego epizodu, a na końcu ze sceną "Hello, brother" :D
a ja widzialam
taka wlasnie króciutką co bylo tekst stefana ze zyl w ukryciu
potem zęby damona cos jeszcze i koniec
A ja się nie cieszę, że Pamiętniki będą na tvn bo zaraz się wszyscy księża na to rzucą, że kolejna opętana książka i serial. Tak było ze Zmierzchem i Harrym Potterem. Ja chodzę do katolickiej szkoły i mi ostatnio coś pieprzyli o Zmierzchu i Harrym... właściwie im mniej szumu koło tego tym lepiej bo znowu zrobi się z tego komercha i zamiast cieszyć się z serialu i książki to nie będzie można było się przyznać że się to czyta czy ogląda bo to obciach, a co do reklamy też ją widziałam nie zwala z nóg ale nawet spoko... pozdr. ;)
No racja... teraz przecież VD zostało oskarżone o demoralizowanie nastolatek ;] Jak nie czytaliście to artykuł jest na www.vampirediaries.pl
Przed chwilą widziałam nową reklame VD na tvn o wiele dłuższą i sczerze mówiąc to pierwsza reklama była dużo lepsza .
Też mi się wydaje, że ta pierwsza, choć o wiele krótsza, była lepsza. Taka tajemnicza i intrygująca, a ta nowa jakaś taka mdła i prawie wszystkie sceny ze Steleną... Nieciekawe.
No to chyba muszę polować dzisiaj na te reklamy..wiecie że od 1 września włączyłam TV może z 5 razy ? :P
Jakoś mnie nie ciągnie.