Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

dosc ze godzina zla to jeszcze oni wogole nie dają zapowiedzi nie wiem skąd chcą miec ogladalnosc .. hausa zawsze reklamowali i inne a tego nie a przeciez zostalo kilkanascie dni

domis3

ortografia -.-

ocenił(a) serial na 10
annaameliaa

jestescie nienormalni..... pisze to wszedzie mam nadzieje,ze wy tez zaczniecie!! jezeli chcecie ,zeby najlepszy serial swiata zostal puszczany na tvn to nie jestescie prawdziwymi fanami.. jest top zbyr wyjatkowe! zeby kazdy to sobie mogl obejrzec! wystarczy,ze my o tym wiemy..przemyslalam to.. zrobi sie z tego zmierch.. kazde dziecko bedzie tym zacieszac.. TVD bedzie wszedzie i straci przez to swoj urok! jest dobrze jak jest i tak ma to wiele fanow! macie neta po co wam tvn ?! wystarczy ,ze na nFilmHd jest puszczany.. prostestujmy! jest to naprawde zbyt wyjatkowe.. po co ma to kazdy ogladac kazdy o tym wiedziec? przez rok beda o tym wpisac w gazecie ...obsada TVD bedzie miala podobnie do obsady zmierchu..ze bedzie bala sie wyjsc z domu haha zaden aktor chyba tak nie chce.. i tak TVD ma fanow na calym swiecie@! przemyslcie to i uratujcie TVD ..bo jak nie to to bedzie masakra i tylko zjebiemy opinie tego serialu..;/

ocenił(a) serial na 10
blancikone3

kazdy bedzie sie z tego smial;/;/

użytkownik usunięty
blancikone3

Ej dobra, bez przesady, co ma powiększone grono POLSKICH fanów do tego, że aktorzy nie będą mogli wyjść z domu...
Ale mam podobne odczucia. Dla mnie wielbienie serialu/filmu/zespołu/książki itd. którego/której mało kto w Polsce zna jest czymś wyjątkowym. Póki mam do tego dostęp, mogę się tym nacieszyć w samotności a opinie wyrażać na takim właśnie forum. Jeśli TVD dzięki uprzejmości TVN stanie się istną komerchą w naszym kraju to już pomijając co będzie się dziać w naszych szkołach pomyślcie jaki będzie TU burdel. Przykro mi będzie się z wami wtedy pożegnać, ale nie zdzierżę takiej sytuacji kiedy tematy dotyczące 12 odcinka drugiego sezonu będą przeplatały się z pierwszym. Masa nastolatek będzie się podniecać jaki to świetny serial powstał, co z tego, że już dawno temu.

Jeżeli TVD będzie leciało na TVN o późnej porze, to jest jeszcze szansa, że nie będzie źle. Zgadzam się jednak, serial jest teraz wyjątkowy, nie zna go każdy człowiek żyjący na ziemi, tak jak ,,Zmierzch" i też nie zniosę tego, jeśli na forum w tematach o najnowszych odcinkach będą się przeplatały wypowiedzi dotyczące tych pierwszych. Bądźmy dobrej myśli, ale fakt faktem, emitowanie ,,Pamiętników..." na TVN może okazać się wielkim błędem. I jest to trochę nie fair względem fanów, którzy są z tym serialem od samego początku.

Neff

Właśnie wyobraziłam sobie nowe "fanki" TVD, siedzące w szkole i czytające Pamiętniki. "Ooooooch, mój Damon!" - ta wizja jest okrutna, dopiero teraz zdałam sobie z tego sprawę.

ocenił(a) serial na 10
domis3

W sumie się zgadzam. Ni zauważyłam żadnej reklamy na TVN-ie, ale może to i lepiej? Bo nie każdy by o tym wiedział, serial nadal byłby niepowtarzalny :)

megaami

Zostało jeszcze 1,5 tygodnia, może wkrótce zaczną reklamować;)

ocenił(a) serial na 10
paulinakopczynska

ja nie mowie o jakims wielkim promowaniu ale jakby dali jakąs fajną zapowiedz to nie zaszkodzilo by ;) Ja moze i nie chce zeby wszyscy to ogladali taqk jak wiekszosc z was ale gdy mowią czasami w TV o jakims serialu bądz filmie który uwielbiam to czuje sie extra ;D

domis3

Ja tez lubię, jak się mówi lub reklamuje się to, co lubię ;)

użytkownik usunięty
domis3

A ja powiem: HURRRA!!!!!
Cieszy mnie to niezmiernie i może moje modły zostały wysłuchane :D

ocenił(a) serial na 10
domis3

jestescie nienormalni..... pisze to wszedzie mam nadzieje,ze wy tez zaczniecie!! jezeli chcecie ,zeby najlepszy serial swiata zostal puszczany na tvn to nie jestescie prawdziwymi fanami.. jest top zbyr wyjatkowe! zeby kazdy to sobie mogl obejrzec! wystarczy,ze my o tym wiemy..przemyslalam to.. zrobi sie z tego zmierch.. kazde dziecko bedzie tym zacieszac.. TVD bedzie wszedzie i straci przez to swoj urok! jest dobrze jak jest i tak ma to wiele fanow! macie neta po co wam tvn ?! wystarczy ,ze na nFilmHd jest puszczany.. prostestujmy! jest to naprawde zbyt wyjatkowe.. po co ma to kazdy ogladac kazdy o tym wiedziec? przez rok beda o tym wpisac w gazecie ...obsada TVD bedzie miala podobnie do obsady zmierchu..ze bedzie bala sie wyjsc z domu haha zaden aktor chyba tak nie chce.. i tak TVD ma fanow na calym swiecie@! przemyslcie to i uratujcie TVD ..bo jak nie to to bedzie masakra i tylko zjebiemy opinie tego serialu..;/

ocenił(a) serial na 10
domis3

kazdy bedzie sie z tego smial;/;/

ocenił(a) serial na 10
blancikone3

bez przesady nie kazdy przecietny nastolatek siedzi na TV we wtorki o 22:30 zwlaszcza ze na drugi dzien do szkoly < srodek tygodnia szkolnego >

domis3

Zapewne w sobotę i niedziele będą powtórki...;)

ocenił(a) serial na 10
Linkolm

no zobaczymy jak to bedzie bo puki co nie widze zadnej wzmianki na stronie TVN-u o powtórkach ;DD