Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122883
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

jakie seriale polecicie coś w stylu 90210 i pamiętni wampirów oraz PLL,oglądałam też już lost i heroes ,są wakacje a ja nie mam co oglądać co polecacie ? :)

zzuziaaa

Veronica Mars.

zzuziaaa

Misfits, Skins, Supernatural, Hellcats, Gossip Girl, Przygody Merlina.

użytkownik usunięty
Rainn

Właśnie jestem po obejrzeniu Misfits i jestem zachwycona! aktorzy i angielski humor robią swoje:P

Nathan jest niesamowity, prawda? Szkoda, że tak mało odcinków.

użytkownik usunięty
Rainn

o tak,Nathan jest świetny:p w listopadzie rusza 3 seria więc trzeba czekać:P

Czytałam gdzieś, że nie będzie Nathana w 3 sezonie;/ Mam nadzieję, że to tylko plotka. Bez niego nie ma serialu;p

użytkownik usunięty
Rainn

ech też tak czytałam:( szkoda, bo na prawdę wiele wnosi do serialu:P jestem bardzo ciekawa metamorfozy Simona i jego przyszłego związku z Alishą:P

O nieee, on musi zostać. Ostatnio widziałam Killing Bono z Sheehanen, świetnie tam zagrał;p Polecam.
Co do nowego Samona - wow. Zupełnie inny człowiek. Ja jestem najbardziej ciekawa ich nowych mocy;p

użytkownik usunięty
Rainn

ja także:) a nowy Simon- miodzio:P niby żadnej radykalnej zmiany, ale jest zupełnie inny, taki pewniejszy siebie:P a to jest bardzo sexi jak dla mnie:D

Właśnie, ta pewność siebie! Ale jak "drugi Simon" pojawił się po raz pierwszy, w tym kostiumie, miałam przeczucie, że to Simon :P

użytkownik usunięty
Rainn

Bo taki za spokojny był:P wiedziałam, że za tym musi się coś kryć:P nie wiem,jak doczekam do listopada, dobrze że chociaż pamiętniki we wrześniu:P

aaa jeszcze tyle czasu. niech już się skończy ta przerwa! xD

użytkownik usunięty
Rainn

dokładnie!!!!! ale z drugiej strony-wizja jesieni mnie przytłacza:D

oj tak, mnie też. ale przynajmniej cotygodniowa dawka Damona pozwoli mi przetrwać xD haha

użytkownik usunięty
Rainn

he he nooo:P koleś boski-fakt.Nina to szczęściara:P

Zgadzam się :) Tylko zazdrościć ;p

użytkownik usunięty
Rainn

może Pau zabierze Go do Polski:P

Może;p Ostatnio Ian napisał na twitterze, że bardzo by chciał przyjechać ;p

użytkownik usunięty
Rainn

no to serdecznie zapraszamy, służę gościną:p

ocenił(a) serial na 7
zzuziaaa

the killing, moonlight.

zzuziaaa

Ja polecam Glee

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Tak jak poprzednik Glee ;p

zzuziaaa

Moonlight, Tudorów, Spartacusa:D

użytkownik usunięty
alien_2

ja chce oglądnąc Luthera.... ale jakoś się waham... Jak ktos xos wie to moze sie wypowiedziec.
a spartakusa nie znam...

Taki serial gdzie powstały już 2 serie- nadzy faceci, pełno krwi i seksu. Ale cieszy oko:D Zwłaszcza w pierwszym sezonie jak występował Spartacus:D Chociaż w 2 tez byli fajni faceci;D

użytkownik usunięty
alien_2

Alien_2 oglądałas juz Krwawy Diament co tak Sywer zachwalał?
Mialysmy tam płakać bo duzo ludzi umiera....
tak pytam skoro znow wzielas serial o podobnej tematyce? :)

Nie nie obejrzałam. On mi dużo rzeczy polecał, na razie skorzystałam tylko z Moonlight. Może w końcu obejrzę:D

użytkownik usunięty
alien_2

własnie, co myslisz o tym moonlight?
Czy naprawde jestem jedyną osoba której ten serial niezachwycił?
Ja nie mowie ze jest zły ale... ujdzie.

Źle się skończył- to na pewno. Ale oglądało się przyjemnie. Nie umierałam z zachwytu, ale podobał mi się. Fajni bohaterowie i ogólnie pomysł. Obejrzałabym 2 serię, bo zakończenie całkowicie mnie wkurzyło. Równie dobrze mogli skończyc w połowie zdania.

użytkownik usunięty
alien_2

dokładnie...tylko troche dla mnie za schematycznie wyszło ....nudnawo...

podobał mi sie wątek zony głownego bohatera ale jakos tak urwali, że wyszło bez sensu

Ja też bardzo liczyłam na ten wątek. I miałam nadzieję, że rozwiną cos z tym Josefem- najlepsza postac według mnie. Jak pojawiła się dziewczyna to mogli to jakoś pociągnąc. Szkoda, że nie dokręcili kolejnej serii.

użytkownik usunięty
alien_2

widac nie tylko mnie ten serial nie zachwycił....ze go zdjeli:)

ale w najgłupszym momencie:|

Teraz oglądam Borgiów a potem Pacyfik i Kompanię braci:D 2 ostatnie na pewno będą zachwycające:D A Borgiowie tacy sobie.

użytkownik usunięty
alien_2

dla mnie borgiowie to totalna tragedia wynudzilam sie za wszystkie czasy.... ale chcialam dotrwac do konca wiec sie strasznie nameczylam.
Dlatego jak ktos to oglada odruchowo mowie ze współczuje no i tez mnie blush ochrzanila....

Borgiów porównują z Tudorami, ale ja podobieństw nie widzę. Nic się nie dzieje póki co, nawet żadnego porządnego romansu nie ma, a jestem już przy 5 odcinku. Cezar mi się podoba i Jeremy Irons, ale dwie osoby nie pociągną całego serialu.

użytkownik usunięty
alien_2

filmweb padł no zesz...

a co do cezara własnie dzieki niemu dotrwalam do konca ale ciezko bylo
po za tym co to za ogladanie jak wiadomo na co umrze......:\

W tym czasie jak padł filmweb to zaczęłam kolejny odcinek. Cezar jest świetny:D Pozbawiłaś mnie złudzeń że coś się rozwinie, ale już jestem bliżej końca niż początku.

użytkownik usunięty
alien_2

bedzie coraz bardziej nieprzyjemnie i nudno... w szczegolnosci z ta nowa heloiza:)
a ja sie za to bawie w grafomana:) jakos odstresowuje xD