jakie seriale polecicie coś w stylu 90210 i pamiętni wampirów oraz PLL,oglądałam też już lost i heroes ,są wakacje a ja nie mam co oglądać co polecacie ? :)
Właśnie jestem po obejrzeniu Misfits i jestem zachwycona! aktorzy i angielski humor robią swoje:P
Czytałam gdzieś, że nie będzie Nathana w 3 sezonie;/ Mam nadzieję, że to tylko plotka. Bez niego nie ma serialu;p
ech też tak czytałam:( szkoda, bo na prawdę wiele wnosi do serialu:P jestem bardzo ciekawa metamorfozy Simona i jego przyszłego związku z Alishą:P
O nieee, on musi zostać. Ostatnio widziałam Killing Bono z Sheehanen, świetnie tam zagrał;p Polecam.
Co do nowego Samona - wow. Zupełnie inny człowiek. Ja jestem najbardziej ciekawa ich nowych mocy;p
ja także:) a nowy Simon- miodzio:P niby żadnej radykalnej zmiany, ale jest zupełnie inny, taki pewniejszy siebie:P a to jest bardzo sexi jak dla mnie:D
Właśnie, ta pewność siebie! Ale jak "drugi Simon" pojawił się po raz pierwszy, w tym kostiumie, miałam przeczucie, że to Simon :P
Bo taki za spokojny był:P wiedziałam, że za tym musi się coś kryć:P nie wiem,jak doczekam do listopada, dobrze że chociaż pamiętniki we wrześniu:P
ja chce oglądnąc Luthera.... ale jakoś się waham... Jak ktos xos wie to moze sie wypowiedziec.
a spartakusa nie znam...
Taki serial gdzie powstały już 2 serie- nadzy faceci, pełno krwi i seksu. Ale cieszy oko:D Zwłaszcza w pierwszym sezonie jak występował Spartacus:D Chociaż w 2 tez byli fajni faceci;D
Alien_2 oglądałas juz Krwawy Diament co tak Sywer zachwalał?
Mialysmy tam płakać bo duzo ludzi umiera....
tak pytam skoro znow wzielas serial o podobnej tematyce? :)
Nie nie obejrzałam. On mi dużo rzeczy polecał, na razie skorzystałam tylko z Moonlight. Może w końcu obejrzę:D
własnie, co myslisz o tym moonlight?
Czy naprawde jestem jedyną osoba której ten serial niezachwycił?
Ja nie mowie ze jest zły ale... ujdzie.
Źle się skończył- to na pewno. Ale oglądało się przyjemnie. Nie umierałam z zachwytu, ale podobał mi się. Fajni bohaterowie i ogólnie pomysł. Obejrzałabym 2 serię, bo zakończenie całkowicie mnie wkurzyło. Równie dobrze mogli skończyc w połowie zdania.
dokładnie...tylko troche dla mnie za schematycznie wyszło ....nudnawo...
podobał mi sie wątek zony głownego bohatera ale jakos tak urwali, że wyszło bez sensu
Ja też bardzo liczyłam na ten wątek. I miałam nadzieję, że rozwiną cos z tym Josefem- najlepsza postac według mnie. Jak pojawiła się dziewczyna to mogli to jakoś pociągnąc. Szkoda, że nie dokręcili kolejnej serii.
widac nie tylko mnie ten serial nie zachwycił....ze go zdjeli:)
ale w najgłupszym momencie:|
Teraz oglądam Borgiów a potem Pacyfik i Kompanię braci:D 2 ostatnie na pewno będą zachwycające:D A Borgiowie tacy sobie.
dla mnie borgiowie to totalna tragedia wynudzilam sie za wszystkie czasy.... ale chcialam dotrwac do konca wiec sie strasznie nameczylam.
Dlatego jak ktos to oglada odruchowo mowie ze współczuje no i tez mnie blush ochrzanila....
Borgiów porównują z Tudorami, ale ja podobieństw nie widzę. Nic się nie dzieje póki co, nawet żadnego porządnego romansu nie ma, a jestem już przy 5 odcinku. Cezar mi się podoba i Jeremy Irons, ale dwie osoby nie pociągną całego serialu.
filmweb padł no zesz...
a co do cezara własnie dzieki niemu dotrwalam do konca ale ciezko bylo
po za tym co to za ogladanie jak wiadomo na co umrze......:\
W tym czasie jak padł filmweb to zaczęłam kolejny odcinek. Cezar jest świetny:D Pozbawiłaś mnie złudzeń że coś się rozwinie, ale już jestem bliżej końca niż początku.