hey w jakimś ostatnim wywiadzie julie plec mówiła, że damon i elena zbliżą sie do siebie w 3 sezonie, jak myslicie w jakim odcinku sie pocałuja albo pójda do łóżka?
Myślę, że w ostatnim bo jeśli w pierwszym to nikt nie będzie tego dalej oglądał;P Więc pójdą do łóżka koło 2015 roku;P
Tak, albo samą próbę. Podejrzewam, że Elena będzie unikała tematu jak się tylko da, bo będzie miała wyrzuty sumienia, że w tym czasie kiedy Stefan poświęcał się dla Damona ona go zdradzała:D Pod koniec sezonu dojdzie do niej, że Stefan właściwie jest całkiem zadowolony, że Klaus go "porwał" i pójdzie się wypłakac na ramieniu Damona i wtedy może będzie jakiś mały pocałunek:D
Cóż za pesymizmXD
A ja coś czuję, że "coś więcej" między Delenką wydarzy się dość prędko...
I hope so;) w każdym razie.
Stefan niech się trochę pobawi w żniwiarza, tylko dobrze zrobi tej postaci, jak się od Elenki odstawi...
Mniej słodkiego gęganiaXD
I mnóstwo fanów Deleny też będzie usatysfakcjonowane;)
Tak ale to nie będą takie sceny jakich ja się spodziewam- chciałabym żeby się całowali, poszli do kina czy coś. Na to nie będzie czasu bo będą musieli ratowac Stefana. Jedyne na co możemy liczyc to głębokie rozmowy jakim błędem był ten pocałunek. Na rozmowach się skończy, ewentualnie Damon będzie patrzył tęsknym wzrokiem.
Bardzo się staram- gdyby to zależało tylko od Damona nie miałabym wątpliwości, ale ta Elena jest taka prawa i uczciwa:/
Mam nadzieję, musi się trochę rozruszac przy Damonie:D Liczę, że z tej rozpaczy nad Stefanem walną sobie we dwójkę jedną z butelek Damona, trochę się upiją i potem zawędrują do pokoju Damona:D W ogóle to Elena powinna nadal mieszkac u Salvatorów:D
Popieram:D
Mogłaby nawet spać w sypialni Damona, ma takie duże łóżko... dlaczego ma być w pełni nie wykorzystywane...xD
Cóż za optymizmxD
Ja to tak odbieram, pewnie jestem okropną pesymistką, bo Twój scenariusz jest całkiem różowy w porównaniu do moich przypuszczeń;P
Skoro dwa sezony czekaliśmy na to żeby Elena pocałowała Damona to na pójście do łóżka w 3 sezonie nie ma co liczyć.
Z Stefkiem to się strasznie pośpieszyła xD
Ta, a potem znalazła zdjęcie Kateriny w jego pokoju ;D Haha a on pół godziny przynosił jej tą szklankę z wodą i jeszcze nie usłyszał ( wamipr! ) jak Elena wybiega z domu. Zamiast od razu wybiec i jej szukać to dzwonił :/
Taaa
Skoro Elena Stefana pocałowała w 2 odcinku, a do łóżka trafili w 10... Damona pocałowała w 2 sezonie, to pewnie pod koniec 10 sezonu możemy spodziewać się, że Delena wyląduje w łóżku xD
Coś Ty, pod koniec 10 sezonu będzie coś w stylu:
<Elena już półnaga> Nie Damon... jednak nie mogę, wybacz.
Założę się,że jak dojdzie do czegoś większego między Deleną w 3 sezonie to fani Steleny będą nazywać Elenę puszczalską zapominając przy tym, że do łóżka Stefcia skoczyła bo ja wiem, po dwóch tygodniach?:P A Damon kilka miesięcy czekał na głupi pocałunek :P No ale ja wiem... Elena kocha Stefana, na zawsze i na wieczność :P
Może nie;p
A zrobią tak, że prześpią się ze sobą. Byle by to nie przypominało Zmierzchu;p Tam Bella wierna jak pies jest ;p Elena taka być nie musi. Poza tym, co życie:D
Ale on bardziej zasłużył, tyle odcinków już czekał, jak ona już go sama z siebie pocałowała to dalej powinno iśc łatwiej:D
No jasne, że bardziej, tyle razy okazywał jej swoje uczucia... po tym wszystkim co dla niej zrobił tylko Elena mogła być zdziwiona, że ją kocha...
Chyba, że tak nas scenarzyści zaskoczą:
Elena bedzie chciała, ale Damon sie nie zgodzi;p Nie to, że by nie chciał, ale stwierdzi, że nie zrobi tego bratu;]
Niestety ;p
My tu gadu gadu z kim Elena będzie, a prawda jest taka, że kopnie obu Salvatore w tyłki.
Wróci do Matta ;]
:D
Matta powinni usunąc w ogóle z serialu, mógłby pojawiac się epizodycznie przy okazji kiedy Damon by wpadał do grilla na drinka. Więcej mi go nie potrzeba.
Oby jak najszybciej ;] Nic mnie tak nie ciekawi jak wątek Pierwotnych właśnie. Wszystko co z nimi związane.
Mnie też, chętnie bym się dowiedziała skąd się wzięli i cos o jego rodzinie. :)
Dokładnie i dlaczego Pierwotni są praktycznie niezniszczalni:) Jak to się stało, że późniejsze wampiry palą się na słońcu i można je przebić kołkiem ;p