szukam serialu do oglądania by zapewnić pustkę po BB :(
temat wampirów lubię, ale plastiku z True Blood nie zniosłem...
gdzie się podziały stare dobre wampiry jak Pitt i Cruise...
A może akurat TVD zniesiesz? Nawet to jest lepsze od Sookie, najbardziej irytującej postaci telewizyjnej ever. Bardziej niż Elena.
Raczej nie masz co zaczynać nawet ;) z początku bardzo plastikowe, później trochę się rozkręca i pojawiają się ciekawe postacie. A następnie znowu poziom spada.
TB jedzie równo plastikiem, choć jestem zdania że jak się człek przyzwyczai to nawet polubi i to bardzo. ( Tzn do czasu jak ze wszystkim;))
Z kolei TVD to taki klimat "wampiry kręcące się wkoło liceum" ale o dziwo pierwsze 3 sezony IMO były naprawdę świetne. Czuć nawet pewien mrok;) Ten serial to coś pomiędzy "Zmierzchem a True Blood" właśnie. Nie tak nudne i słodkie jak Zmierzch i nie tak brudne i popaprane jak True Blood. Gwoli ścisłości;) Do pewnego czasu w idealnej proporcji, potem też się wszystko ..ebie...
no słyszałam własnie,że Rzym dobry,ale wątpię,czy którykolwiek z obecnie emitowanych seriali dorówna BB;) Oglądałaś,btw?;)
"Rzym" jest zaje. Antoniusz <333
Kawaluńdki, jak skakałam po kanałach, chyba na FOXie leciało kiedyś;)
leciało,na foxie i na polsacie też;) serial jest boski,jedyny w swoim rodzaju.Rzym to serial historyczny,więc dla mnie to już zupełnie inne kryteria oceniania.
No tak, ale oni tak mieszają że w sumie ciężko go wziąć za prawdziwie historyczny;) I jeśli nawet, to nie przeszkadza mu być boskim, hihi.
Łe, Bejbe, ale żeby potem nie było na mnie jak jednak nie przypasi;P
Ale powinien. Według mnie jest lepszy od Gry o Tron. Jak się za Rome zabierałam to mówiłam sobie:No to krótkie takie, fajnie, raz dwa i będzie "z głowy.." A potem kwa dosłownie mi się ryczeć chciało że to już koniec i że tak krótko;)
U mnie Rzym na pierwszym miejscu z niemal 30 seriali jakie widziałem :) serial na poziomie, polecam. Oceniać polecam dopiero gdy obejrzysz całość, bo to dość spójna, zakończona historia.
1 miejsce - Rzym
Dłuuuuuugo nic
2 miejsce Breaking Bad
3 miejsce Deadwood
4 Gra o tron
5 Luther
Zaczynam Spartacusa,później Rzym.
Wątpię czy u mnie cokolwiek Breaking Bad przebije,ubóstwiam ten serial i niemalże każdą postać męską ;)
The Killing polecam;)
Nie no to jasne, ale coś muszę oglądać;) BB było jedyne w swoim rodzaju. Chyba jedyny serial gdzie było sensowne zakończenie i nie dokręcali na siłę bzdur. A ma być serial Better call Saul, ciekawe kiedy:D
Też się zastanawiam kiedy.Jeśli ten serial będzie pisany przez tych samych scenarzystów to będzie niezła zabawa.i chciałabym jako bonus chociaż w jednym odcinku Walta,Mike'a i Jessy'ego ;)
Walt i Jesse mają być, serial jest nawet na filmwebie. Premierę planują na końcówkę wakacji:) Saul był boski:D
Faktycznie,już zaznaczyłam,że chce obejrzeć ;p
Ogólnie,każda męska postać była dla mnie świetna.I o dziwo,chyba każda babka w tym serialu wkurzała mnie wprost proporcjonalnie do poziomu uwielbienia facetów ;D
zacznij supernatural, tam też są poniekąd wampiry. tylko nie czytaj głupot na forum tego serialu, bo ten naród jest wieczny niezadowolony.