Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Elena: Stefan szanujesz moje decyzje, ale nie przestrzegasz mnie od ich konsekwencji to znak, że dbasz o mnie, ale nie, jak chciałabym. Nie jestem pewien, czy wciąż mnie kochasz ... Stefan powiec coś!?
Stefan: Co mogę powiedzieć? Elena to boli ,naprawdę boli. Jak możesz nie wierzyć w moją miłość do Ciebie!?
Elena: Zraniłeś mnie, nie raz. Pomimo tego, że ... oh jest wiele do wymienienia. Elijah powiedział mi, bo słyszałem, że gdy walczyłeś z Damon o mnie! i powiedziałeś, nie mam do niego szacunku. To nie prawda, bo mam szacunek dla niego, ale powoli przestaje mieć szacunek dla Ciebie.
Stefan: Elena ...
Elena: Nie!
Stefan: Elana zostań...! Błagam Cię!
Zrozpaczona Elena wbiega po schodach prosto do sypialni Damona zamyka drzwi, kładzie się na łóżko i płacze.
Dwie godziny potem Damon otwiera pokój i widzi Elene w makabralnym stanie.
Damon: Elena co się stało? Gdzie Stefan? I co ty tu w ogule robisz?
Elena: Pokłóciłam się ze Stefanem. Pewnie gdzieś poszedł. I chce żeby ktoś mnie przytulił.
Damon przytula Elenę i potem czule na nią patrzy.
Damon: Elena lepiej połóż się spać.
Elena: Ale chce jeszcze jednej rzeczy.
Damon : A co takiego?
Elena : Pocałuj mnie, Damon teraz.
Damon momentalnie spełnia prośbę Eleny i 10 sekund później zjawia się Stefan z kwiatami dla Eleny…

Dalej nie mogę nic wymyśleć. Dajcie jakieś propzycje

ocenił(a) serial na 5
Vampirefan_2

...zobaczył Damona całującego Elenę i zmarszczył czoło.

użytkownik usunięty
Vampirefan_2

jaka beznadzieja...

hahahahha!

ocenił(a) serial na 6
Vampirefan_2

o mam
Zaczynają walczyć. Stefan z całej siły przyciska Damon do ziemi. Szybko oderwał nogę od stolika i chciał wbić mu ten kawałek drewna w serce lecz Elena znalazła inny kołek w stoliku nocnym i wbiła go w Stefana...

ocenił(a) serial na 6
Vampirefan_2

to mi lepiej wyszło

ocenił(a) serial na 5
Vampirefan_2

Ty sobie tak żartujesz czy na serio?

ocenił(a) serial na 6
biedroneczka_90_8

chyba raczej żartuje

ocenił(a) serial na 5
ocenił(a) serial na 6
biedroneczka_90_8

Fantazja mnie poniosła bo troszeczkę się upiłam

ocenił(a) serial na 5
Vampirefan_2

A to wybaczamy.

ocenił(a) serial na 6
biedroneczka_90_8

Taka mini impreza

użytkownik usunięty
Vampirefan_2

pewnie zabawa przednia, skoro spedzasz czas na forum wymyslajac jakies idiotyzmy:)

ocenił(a) serial na 10

stylistyka i ortografia mnie powaliły :D

Vampirefan_2

wróciłam właśnie z piwka ale tak pijana nie jestem:P ta scena nie może tak wyglądac;P Chociaż podoba mi się motyw gdzie Elena ryczy w pokoju Damona;P

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Dobre, wcześniej też była historia pisana na nowo. Trzeba było sobie tamto pocztać. To były dopiero idiotyzmy i to na trzeźwo. :) Byłam ich współ autorem ;p Piękneczasy :D

użytkownik usunięty
Vampirefan_2

Żałuję, że to przeczytałam. Sama "fabuła" mnie nie przeraziła aż tak jak ortografia, gramatyka, stylistyka... xD

użytkownik usunięty

Mnie tak samo -.- z pamiętnika 3 latki