Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

nie powiem nie lubię tego typu opowieści o wampirach ale aktor grający Stefana to przystojny facet chyba tylko dla tego obejrzę ten serial, ten drugi wampir sorki ale nie pamietam imienia jest dziwny hm taki napalony no ale niech nikt się nie obraża
plus za muzykę fajne kawałki dobierali
6/10

ocenił(a) serial na 6
magda919

zaraz cię zmasakrują fanatyczki zUego Damona ;)

diana6echo

A tam, fanka "zUego" Damona wcale się nie obraziła. ;D

użytkownik usunięty
diana6echo

no to się zdziwisz;)

magda919

"napalony" to raczej epitet na plus;)

ocenił(a) serial na 10
Madeleine_filmweb

Damon is the best :) hehe

ocenił(a) serial na 6
magda919

A ja lubię i Stefana i Damona :) obaj są bardzo przystojni :) jeden jest spokojny a drugi taki dzikus i to jest fajne, że jest taki kontrast...ale to jak oni się traktują to jest masakra :P no ale w końcu się nienawidzą...
Podczas wczorajszego odcinka 7 sezonu 1 na TVN-ie Damon pozytywnie mnie zaskoczył ja 2 razy pomógł Elenie :) jednak potrafi był miły czasami :)

Sylwinka1991

uff na szczęście mnie nikt nie zabił w sumie to musi być ten dobry i ten zły wampir bo nie było by po co oglądać tego serialu czy innych filmów do niego podobnych
kiedyś obejrzę ten serial ale jakąś wielką fanką nie będę - wole klasyczne filmy o wampirach typu dracula czy queen of the damned ;)

magda919

ps. nawet nie wiedziałam że użyli piosenkę Plumb - cut??(jedna z moich ulubionych) hm jak się dziś doszperałam użyto tej piosenki w scenie miłosnej eeheeh

ocenił(a) serial na 9
magda919

Ja tam bardzo lubię ten serial i każdemu go serdecznie polecam ;)
Również lubię Damona ale każdy ma swoje zdanie i nie rzucę się na na niego z wyzwiskami jak oszalała niedojrzała fanka. ; P Zgadzam się że serial ma super soundtrack.

alexxa

"Napalony" ? haha no w sumie racja xD ale i tak lubię go najbardziej :*
Ale bez przesady nie będę Cie teraz - jak to diana6echo napisał/a - masakrować :D

magda919

"Dracula" - zgadzam się, ale "Królowa potępionych" jako klasyczny film o wampirach? To przecież właśnie Anne Rice w swoich "Kronikach..." stworzyła podwaliny pod wizerunek wampira, jaki występuje m. in. w "Pamiętnikach...".

ocenił(a) serial na 6
magda919

Queen of the Damned został zmasakrowany. poza imionami nie wiele ma wspólnego z książką ... no i pedziowaty Lestat o szczurzym ryju Townsenda.. rzyg...

magda919

Oj tam zmasakrują ;) W 2 sezonie jeszcze zatęsknisz za tym napaleńcem ;p W kwestii muzyki się zgodzę, chociaż jak tak spojrzę całościowo to im dalej tym lepiej, pomijając ostatnie odcinki gdzie niestety zaczynają się powtarzać...

ocenił(a) serial na 9
butterfly24

Paul grający Sefana jest z pochodzenia polakiem,też go uwielbiam .Ma boskie ciałoj i bywa naprawdę sexy.Damon również ma coś w sobie ale powinni zmienić mu fryzjera ;)