Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

hmm..

ocenił(a) serial na 10

podejzewam ze bada tylko trzy sezony bo serial jest na pdstawie ksiazki:D a ksiaze jest 3:D chyba ze cos wymsla :D

ocenił(a) serial na 6
kasiunia1730

COOOO?
Jakie 3, chyba coś pokiełbasiło Ci się;)

WhiteDemon

W sumie może chodziło jej o to, że polscy wydawcy umieścili siedem części w trzech księgach. ^^

ocenił(a) serial na 6
Aurora_

A, to przepraszam Cię najmocniej - kasiunia1730...
Kompletnie wyleciało mi to ze łba i sama wyszłam na łośkęXD

użytkownik usunięty
kasiunia1730

Eeee??

kasiunia1730

Sorry, czytałam ksiażki i na bank na 3 czesciach sie nie konczy ! :)
Jak dla mnie - pierwszy raz chyba stwierdzam, serial bardziej wciagnal niz ksiazka! Elena w ksiazce a w serialu to niebo a ziemia !
Moge stwierdzic, że jestem uzależniona od tego serialu, mimo, że w serialach za bardzo nie gustuje.
A Ian Somerhalder to tylko wisienka na torciku w tym wszystkim! Rola Damona w jego wykonaniu - Kapitalna !! :D

ocenił(a) serial na 10
kasiulka1508

Serial a książka to dwie kompletnie różne historie (oprócz imion i nazwisk głównych bohaterów prawie wszystko się różni), więc nie rozumiem, czemu serial miałby się skończyć na 3 sezonach przy tak dobrej oglądalności (pomijając już fakt, że opowiada praktycznie o całkiej innej historii).

Maureen_220

no dokładnie, podobnie jak z true blood- miał byc 1 czy max 2 sezony, ale tyle ludzi to oglada ze kreca juz 4 sezon, poza tym tez odbiega cholernie od książki i jest zupełnie inny. Oby kręcili PW jak najdłużej:)

ocenił(a) serial na 10
Eryniae

z tego co ja wiem, to aktorzy maja podpisana umowę na 6 sezonów:) ale co z tego będzie, przekonamy się za jakiś czas:)

ocenił(a) serial na 8
Czarnaaa

Bardzo lubię ten serial, ale mam nadzieję, że na tych 6 skończą. Inaczej zrobi się druga "Moda na sukces". Pomysły zawsze są najlepsze na początku. Pamiętacie, co się porobiło z "Zagubionymi" czy chociażby ze "Skazanym na śmierć"? Pierwsze 3 sezony były rewelacyjne, a potem coraz gorzej. 6 serię Lostów ledwo dooglądałam do końca, tyle tam napchali nowości i innych rewelacji.

użytkownik usunięty
black_eye

6 to zdecydowanie za dużo moim zdaniem... 4 max powinny być.. chyba że mieliby wielką kopalnię dobrych pomysłów..

black_eye

6 seria LOST była naprawdę dobra, ale mogła być lepsza.
1 i 2 sezon to było mistrzostwo, nie było drugiego tak genialnego serialu na antenie.
3 sezon średni.
Podnieśli poziom do bardzo wysokiego w 4 i 5, ale wciąż brakowało tego, co mieliśmy w 1 i 2.

Czarnaaa

Umowa na 6 sezonów? Sama to wymyśliłaś czy ktoś Cię wkręcił dla jaj? Nie mają nawet na trzeci, a co dopiero na sześć.

Aurora_

Teoretycznie mogą mieć umowę na 6 sezonów. To, że the CW jeszcze nie przedłużyło serialu nie znaczy, że aktorzy nie mają podpisanych kontraktów, w razie gdyby te 6 sezonów miało zostać nagranych.

Evarini

Nie wiem, nawet jeżeli jest jak mówisz, to te umowy nic im nie dają. Btw. 6 sezonów to za dużo. Mało który serial potrafi tak długo utrzymać się na poziomie.