tak jak w temacie ^^ przeciez jej nie zaprosili w 1 odc the return ;D
Chyba nie oglądałaś "dokładnie" Jest mowa w odcinku, że w domu mieszka tylko Damon i Stefan..Nikt z osób żywych..
No własnie, tylko domy ludzi stanowią przeszkodę dla wampirów, domy wampirów dla wampirów już nie - swoja drogą wilkołaków też to chyba nie dotyczy?
Aha chyba ze tak no w sumie . A wczesniej nie mogla byc zaproszona bo gdy Stefan i Damon byli ludzmi to zyli w innym domu . Nie tym co teraz . Ale OK teraz juz wiem ; p
blush Właśnie mogła do niego wejść bo w tym domu nie mieszka nikt żywy, gdyby mieszkał to musiała by być zaproszona do tego domu.
Przeczytaj jeszcze raz co napisałam;) Odpowiadałam na ostatni post domis3 i od niej oczekuję odpowiedzi;)
Do blush: Stefan i Damon mieszkali gdzie indziej podczas wojny secesyjnej. Pamietasz odcinek gdy Stefan wyjasnial wszystko Elenie i chował piercien uwiezionego Damona? Byla tam scena wśród ruin rezydencji (tam tez schowal piercien). Tam w XIX wieku mieszkali Salvatorowie.
Twoflower o to mi chodziło . Ze wtedy byla zaproszona gdy Salvatorowie byli ludzmi to mieszkali w innym domu . A teraz nie mial jej kto zaprosic . Bo skoro Damon i Stefan są martwi . Ale w sumie dawniej dom byl wujka braci .
Tak wiem, że mieszkali w innym domu, na tyle to ja serial oglądam uważnie, uwierz mi.
Źle zrozumiałam zdanie. Tyle, że kto wie, może Katherine odwiedziła kiedyś dom "wujka", choć to mało prawdopodobne.
A tak w ogóle, to nawet jeśli się serial nieuważnie oglądało, to dla mnie nielogiczne byłoby gdyby wampir miał zapraszać wampira do swojego domu:D