PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122248
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

No i co myślicie Damon spalił Elenę? Bo dla mnie to jakoś mało prawdopodobne i nie przemawia to do mnie, no chyba, że dalej jest w kamieniu, wtedy to możliwe...

użytkownik usunięty
agateczka21

Wydostał się z kamienia i spalił Elenę. Koniec i kropka, nie ma co gdybać i nad czym się zastanawiać.

ocenił(a) serial na 7

No wiesz, jeśli Ty nie chcesz gdybać i się zastanawiać to masz do tego całkowite prawo!
Dla mnie to dziwnie wyglądało i tak naprawdę nie wiemy co się wydarzy w następnych odcinkach dlatego ja chciałabym sobie pogdybać,
bo w pewnym sensie jest to ciekawe co by było gdyby... ;)

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7

No dobra, oglądając ostatni odcinek zmieniam zdanie, ale to nie zmienia faktu, że według mnie Damon nie zachowuje się jak zwykle. Jest zbyt spokojny, ale to tylko moja opinia, co będzie dalej to się okaże ;)

ocenił(a) serial na 9
agateczka21

wydaje mi sie, ze w jednej ze scen z przyszlosci Stefan budzi Damona, ktory jest w trumnie, a ten mowi cos w rodzaju, ze miales mnie nie ozywiac dopoki Elena nie wróci

ocenił(a) serial na 7
martakak

W sumie też racja, w takim razie nie pozostaje nic innego tylko czekać aż wyjaśnią to w kolejnych odcinkach

agateczka21

Może kamień "chciał", żeby Damon myślał, że ją spalił, by jeszcze bardziej go pogrążyć?

ocenił(a) serial na 7
agateczka21

Możliwe, że Tyler wcale nie pokazał trumny z Eleną, a kamień sprawił, że Damon ją tam widział jak płonie.
Swoją drogą, co z Tylerem? oO

ocenił(a) serial na 7
Derfi69

Też mi coś takiego przyszło do głowy, i w sumie to może być możliwe, a co z Tylerem pewnie dowiemy się niedługo ;)

agateczka21

A pamiętacie jak Damon zaatakował Tylera? i Jakieś babki się spojrzały? Może nie przyglądały się samemu przejawowi agresji tylko np. temu, że Damon atakował powietrze, i cała akcja z pokazaniem trumny i spaleniem Eleny to haluny post kamieniowe? Faktycznie było coś takiego w pierwszych odcinkach jak Stefan budzi Damona a ten mu powiedział, że miał go ożywić jak Elena też się wybudzi. Wydaje mi się, że cała sprawa z tą Eleną w trumnie jest trochę po to aby zostawić Ninie Dobrev otwartą furtkę jakby zmądrzała i chciała wrócić, bo jakoś się jej kariera specjalnie nie kręci poza serialem. No i jeszcze ciekawa jest teoria o wsadzeniu Eleny w inne ciało, aktorka grająca młodą Łowczynie ma nawet podobny typ urody, umieścili by w niej Elenę, byłaby nieśmiertelna ale nie byłaby wampirem, wszyscy zadowoleni:D

katherina_jeromin

Bo na początku w sumie mi się wydawało, że Tylera widział tylko Stefan z Damonem i pomyślałam, że w ogóle nie było go w odcinku(zbiorowe haluny:D), jednak potem zauważyłam, że był na tym Baby Shower Caroline.

katherina_jeromin

Elena żyje

verooona

To już wiem, pisałam, przed wyjściem najnowszego odcinka.