Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

klaus

ocenił(a) serial na 8

Joseph Morgan I - oto KLAUS

użytkownik usunięty
donka_3

Wooow, no co ty, ale hot news.... ;d

Ha! News dnia! :D

użytkownik usunięty
Neff

a nawet tygodnia;d

ocenił(a) serial na 8

W sumie... myślałam, że będzie starszy... jeszcze starszy.

użytkownik usunięty
Kandara

mi odpowiadasz? :P okej, news roku ;d

ocenił(a) serial na 8

A co za różnica... nawału odpowiedzi i tak tu nie mam :wink:

ocenił(a) serial na 6
donka_3

jeszcze niepotwierdzone i nie ma go na liście płac, ani na filmwebie, ani na imdb.
ale z tych trzech co byli w newsie chyba jako jedyny wygląda... choć Cavill ładniejszy, ale ile można go oglądać? ;P

ocenił(a) serial na 10
diana6echo

Ej, dali by tego Cavilla, chociaż nie... Jak by go zabili było by mi smutno. To już lepiej niech dadzą tego blądaska - nie jest w moim typie ;p

diana6echo

Niepotwierdzone? Z tego, co wiem, ostatecznie już go wybrali :)

użytkownik usunięty
donka_3

Łech... jego? Błagam, jak on ma grać Klausa skoro wygląda na jakiegoś smarkacza? Mogli wybrać kogoś... no nie wiem, przystojniejszego??? ;D

ocenił(a) serial na 8

"Łech... jego? Błagam, jak on ma grać Klausa skoro wygląda na jakiegoś smarkacza? Mogli wybrać kogoś... no nie wiem, przystojniejszego??? ;D"

Dojrzalszego i bardziej majestatycznego?

Kandara

No, mógł być trochę starszy, bardziej przypominać Elijah, który wygląda na zdecydowanie dojrzalszego i z większą klasą, niż Joseph Morgan :) Ale ja mu daję szansę, może się pozytywnie zaskoczymy :)

ocenił(a) serial na 8
Neff

Może... może dostanie dobrą charakteryzację :)

Kandara

Powiem tak, Postać Klausa ma być przystojna i młoda, ponieważ nie sądze w Kathrine w głowie zawróciłby jakiś starszy Pan xD

ocenił(a) serial na 8
Kamila9191

Dojrzały nie znaczy od razu starszy. Starszy to tak... 50+, a ja widziałam w tej roli 40 latka. Przystojnego 40 latka, a co? zdarzają się tacy. Viggo Mortersen we "Władcy" miał 40 i wyglądał świetnie :)